Jump to content



(ΒΟΗΘΕΙΑ) Θα την κάψω την τιμημένη


NoDsl

Recommended Posts

Ρε παίδες για δώστε μου τα φώτα σας...'Εχω μια dfi lanparty και ήρθε η ώρα για το κλασσικό πλέον hot flash... πώς σκ@τ@ θα φλασάρω το bios της με μια msi k7t266 pro2-ru που έχω γιατι άλλη m/b κοντά δεν πάιζει?????

Δοκίμασα με uniflash , το κάνει αλλά μου λέει οτι έχει verification error... οπότε αποτυχία...

awdflash Κολλάει στο οτι το bios είναι γιa nforce μονο.......

Το chip της DFI δεν είναι winbond 3.3V??? Λέτε να είανι 5βολτο της Msi Και να το έκαψα???

ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wall: :wall: :wall: :wall:

Bios chip υπάρχει περίπτωση να βρώ ?????

Link to comment
Share on other sites

της DFI 5Volto είναι μην ανησυχείς. Τώρα να σου πω είχα δοκιμάσει να flashάρω σε μια KT400 παλιά ένα NF2 και έγινε αλλά ήταν ASUS και χρησιμοποιούσε aflash. Τι switches δοκίμασες με το Awdflash και πια με το Uniflash για να σε βοηθήσω?.

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα στο awdflash βαζοντας πάντα το /F πάντα μου φλάσαρε....εδώ δεν έπιανε.Κόλλαγε στο this is for nforce chipset only... και έλεγε επάνω wait ( ντάξει ρε φιλαράκι αλλά πόσο να wait???)...

Στο uniflash έβαλα uniflash -force da34 n24ld121.bin μέσα μου ξαναζήτησε όνομα,έδωσα το ίδιο , έκανε φλασάρισμα αλλά μόλις έκανε επαλήθευση έδιχνε οτι κάποια blocks έιχαν σφάλμα (λές να τα κακάρωσε το chip????....έχει φάει 5 φλάς,σε nforce2 m/b me to /F, τώρα γέννησε το μ@6^@$^@%$& )...

Ρε παιδιά άν δεν τα καταφέρω έχει κανείς την ευγενική καλοσύνη να κάνει μια πρασπάθεια σε μ/β nforce2 πού έχει????

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 21:19]

http://k7jo.de/tools.htm

Ψαξε για AMI Flash EPROM Programming Utility

ειχα καταφερει να γραψω απιστευτα πραγματα με αυτο.

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω και θα σας πώ:mobile:

Link to comment
Share on other sites

Τελικά παίδες αποτυχία το φλασάρισμα του Bios... 'Οτι και να δοκίμασα κανένα προγραμμα δεν έδιχνε να μπορεί να συνδιάσει via kt266A & Winbond W39V040AΡ.....

Μπάς και υπάρχει κανένας Πατριώτης -ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ- που να διαθέτει nforce2 Μ/Β και να μην φοβάται να κάνω ένα Hot Flash???????????

Εθελοντής κανείς????? κερνάω και φραπεδιά μετα ταβλίου (εάν επιθυμείται απο τον καλοθελητή) σε οποιαδήποτε καφετέρια εντώς καλαμών....:tw:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αν σε διαφερει να παραγγειλεις bios chip υπαρχει στην γερμανια σ αυτο το mail,κοστιζει 13 ευρω και 4.5 τα μεταφορικα,(bios_profi@freenet.de).Πληρωμη γινεται μεσω paypal η καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.