Jump to content



FX 5200 ή Radeon 9200 SE??


Tsunami

Recommended Posts

Παλικάρια την βοήθειά σας!!Σκέφτομαι στο νέο υπολογιστή τί καρτα να βάλω.Αρχικα λόγω low budget λέω FX 5200 H ATI RTadeon 9200 SE.Εσείς τί προτείνετε???

Link to comment
Share on other sites

To καλυτερο θα ηταν να κανει λιγο υπομονη και να μην παρει ουτε την ΜΧ440 ουτε την 5200...

Η ΜX440 δεν παιζει τα καινουργια παιχνιδια και η 5200 τα παιζει σε 800Χ600 με min settings. Φυσικα μεταξυ των τριων (MX, 5200, 9200) προσωπικα θα επελεγα την 5200 (τουλαχιστον επαιζε το prince of persia). .

Aλλα αν διαθεσει λιιιγο παραπανω χρημα σιγουρα θα παει για κατι καλυτερο....

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ευχαριστώ αλλά το πρόβλημα λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο.Αποφάσισε ένας κολλητός να αλλάξει κάρτα γραφικών .Θα πάρει την Χ800 pro και θα μου δώσει έναντι συμβολικού ποσού την radeon 9600ΧΤ!!!:jump: :banging:

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά αυτός ο υπολογιστής είναι αθήνα.Και καλα τώρα που είναι διακοπές.Ε επειδή χρειαζόμουν και εγώ υπολογιστή εννοείται,κανονισα να πάρω ενα καινουργιο.αλλά επειδή έχω χαμηλό προυπολογισμό προσπαθώ να τα καταφέρω όλα.Βασικά κοίταζα τώρα και έβγαλα στο πλαίσιο έναν AMD 64 3000+,9200SE 128MB,80GB Sata WD,Asus K8V mobo γύρω στα 700 ευρώα.Το πρόβλημα είναι οτι λόγω κόστους έβαλα 256 ραμ.Έτσι σκέφτομαι να αλλάκσω τα dimms με τον παλιό και μέχρι να βάλω την radeon να πάρω από τον παλιο την Ti4200 και να του βάλω την 9200Se.Τί λέτε παίδες???

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα και στο ραμ αλλά και στο χακ.Στο ραμ βγήκε ακριβότερος ενώ ήταν 2800+ και στο χακ βγήκε φθηνότερος αλλά με αθλον 2600+ μπάρτον.Τα υπόλοιπα τα ίδια.Και εμένα μου έκανε εντύπωση.’σχετο.Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν μου βγαίνει καλά η σελίδα του χακ στο firefox??

Link to comment
Share on other sites

το ξέρω.Δοκίμασε όμως να πάς στο σαιτ του χακ και να φτιάξεις σύστημα με α64...έχει τον επεξεργαστή αλλά δεν έχει μητρική συμβατή με α64.Οπότε δεν μπορώ να βγάλω νορμάλ μηχάνημα...Και εκτός αυτού τον α64 3000+ τον έχει ακριβότερα από το πλαίσιο.Και αυτό μου έκανε και εντύπωση καθότι δεν το περίμενα...

Link to comment
Share on other sites

Ελεος Καταρχας λιγα τα λογια για το πλαισιο...Δεν σου αλλαζουν πολλα καταστηματα Α64 σε Π4 επειδη απλα δεν σου "κανει" :p

Εχεις μικρο προυπολογισμο και πας και πετας τα λεφτα σου σε αχρηστες καρτες...Παρε απο το παλιο μηχανημα την 4200 και εισαι μια χαρα!Τ λεφτα που θα χαλαγες για την 5200 φιλαξε τα για μια 6800 gt και εισαι κορυφη!

Αν θελεις να δουλευει το παλιο σου μηχανημα βρες καμια καρτα παλια(ακομα και s3 virge) να κανεις την δουλεια σου!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.