Jump to content



Είναι το Speedfan αξιόπιστο?????


JiMeS

Recommended Posts

Έχω έναν P4 στα 2.4ghz και παρατιρώ εδώ και καιρό ενα περίεργο ενώ το speed fan μου λέει πως η cpu εχει κάπου στους 50 c το σανδρα μου λεει πως έχει κάπου στους 40:confused: Τι λέτε εσείς?????

Ίσως να ειμαι λίγο :OT: αλλά δεν ήχερα που να το βάλω το θέμα:p

Link to comment
Share on other sites

ρυθμιζεις αισθητηρες στο Speedfan; δεν νομιζω. τους βρισκει ολους, και πολυ περισσοτερους απο οσους νομιζαμε πως εχει η μητρικη επανω. κοιτα απο το βιος της θερμοκρασιες, για να καταλαβεις ποιον καταλαβαινει το Speedfan σαν temp1, temp2, κλπ κλπ

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και ρυθμίζεις ποιος αισθητήρας αντιστοιχεί στον επεξεργαστή, ποιος στη μητρική και ποιος στο σκληρό. Σου βγάζει κάμποσους εκ των οποίων πολλοί είναι άσχετοι με θερμοκρασίες στο -55!

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά πρέπει να βρεις και ποιος είναι ο σωστός! Πχ βρήκα 2 αισθητήρες για τον επεξεργαστή με κοντινές θερμοκρασίες και έβαλα ένα άλλο πρόγραμμα να δω με ποιο συμπίπτει.

Μάλλον την ίδια δουλειά κάνεις και στο ΜΒΜ. Δεν το θυμάμαι καλά γιατί έχω κάπου 2 χρόνια να το δουλέψω, ενώ το smartfan το έβαλα προχτές.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.