Jump to content



Πολυμηχάνημα μέχρι 150 Ευρώ ?


Vasilis 07

Recommended Posts

Μιας και εκτυπωτής-σκάνερ δεν υποστηρίζονται πλέον, σκέφτομαι να τα αντικαταστήσω με κάποιο πολυμηχάνημα.

Θέλω να πάρω κάτι ποιοτικό και με αρκετές δυνατότητες, κοιτάω το CANON PIXMA MG5350 CANON PIXMA MG5350 - - E-SHOP.GR

Αξίζει λέτε ? 5 μελάνια βλέπω. Θα είναι όντως οικονομικός ?

Link to comment
Share on other sites

Επειδη και εγω ψαχνω αυτη τη περιοδο κατεληξα σε αυτον-[ame=http://www.amazon.com/Epson-WorkForce-Smartphone-Compatible-C11CB88201/dp/B005IVL0ZK/ref=cm_cr_pr_product_top]Amazon.com: Epson WorkForce 545 Wireless All-in-One Color Inkjet Printer, Copier, Scanner, Fax, iOS/Tablet/Smartphone/AirPrint Compatible (C11CB88201): Electronics[/ame]

Αλλα δυστυχως δεν μπορω να τον βρω πουθενα,απο τα reviews του ομως φαινεται να ειναι απο τους καλυτερους της κατηγοριας του,ενας απο ebay εστελνε ελλαδα και μαζι με μεταφορικα εβγαινε καπου στα 157 ευρω μου ειπε.Ψαξτο και αν θες λεπτομερειες για τον συγκεκριμενο στειλε μου pm.Εγω ψαχνω να τον βρω ευρωπη αλλα τιποτα δυστυχως,αν φανεις εσυ τυχερος στειλε μου ενα pm.

[ame=http://www.amazon.com/Epson-WorkForce-Smartphone-Compatible-C11CB88201/dp/B005IVL0ZK/ref=cm_cr_pr_product_top][/ame]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η δική μου έρευνα αγοράς έβγαλε νικητή τον CANON PIXMA MG5250. 99.99 ευρόπουλα.

Γρήγορος (κάτι μοντέλα των 60-70 ευρώ - διάφορες μάρκες - τα σαπίζει).

Βαρύς (γιατί δεν μπορείς να είσαι τόσο γρήγορος και να είσαι ελαφρύς - όταν θα πηγαίνει η κεφαλή δεξιά με turbo ταχύτητα ο εκτυπωτής θα πηγαίνει αριστερά!).

1 picoliter σταγονίδια βγάζουν άπαιχτη εικόνα σε φωτογραφικό χαρτί (ακόμη και φτηνό από το ...Lidl)

Εκτύπωση διπλής όψης (#1 κριτήριο για εμένα!)

5 μελάνια για να τυπώνεις gray scale με το μαύρο για τα μαύρα και όχι το μαύρο για τα χρώματα.

Στοιβαρή κατασκευή - δεν τριζοβολάνε τα πλαστικά (δεν είναι βέβαια και MP610 που αντικατέστησα αλλά εκείνος έκανε και 220 ευρώ τότε....)

drivers και λογισμικά ΟΚ (αρκεί να μην αφήσεις να τα φορτώνει στο boot που θέλει, όπως όλοι άλλωστε που σκέφτονται την κυρά κατίνα (γιατί ο power user θα τα ξηλώσει λογικά - με εξαίρεση 2 της canon που είναι όντως αρκετά πρακτικά). Driver πολύ καλός και εύχρηστος (βασικά δεν πειράζεις τίποτε).

BTW, ο 5350 της Canon, το μόνο διαφορετικό που έχει είναι η μετακίνηση του panel στο κέντρο του καπακιού, και το λίγο μεγαλύτερο panel. Η μηχανή μέσα είναι η ίδια - και επειδή άνοιξα τον MP610 που είχα, η μηχανή είναι σχεδόν ολόιδια η μηχανή του PM610. Λίγο πιο σβέλτη μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.