Jump to content



Πρόβλημα κατά την εκκίνηση των mac σε pc.


tsakali

Recommended Posts

Ακολούθησα των παρακάτω οδηγό για να βάλω τα mac στο pc μου [GUIDE] OS X 10.6 on AMD. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς κατά την εκκίνηση του λειτουργικού παίρνω το σφάλμα τις φώτο.... Τι μπορεί να φταίει??? dsc-0264-8121.jpg

Link to comment
Share on other sites

τελικά μπόρεσε να αποφύγω αυτην την οθόνη γράφοντας -v noapic=20 cpus=1 bustratio=60 δεν ξέρω τι παίζει με αυτα αλλά το λειτουργικό ξεκίνησε κανονικά, και δεν αναγνωρίστηκε ο επεξεργαστής, ήχος κ γραφικα . . . τώρα τι κάνουμε? εχω δει να δουλεύει σε amd κ να τον αναγνώριζει κανονικά. . :confused:

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου

Link to comment
Share on other sites

1) Το Mac (OSX), το Linux, τα Windows.

2) Hackintosh μπορείς και σε AMD αλλά τα πράγματα είναι πολύ πιο περιορισμένα. Ούτως ή άλλως δεν σημαίνει ότι επειδή τα κατάφερε κάποιος σε συγκεκριμένο μηχάνημα τρέχει παντού. Άλλο θέμα ο πυρήνας (που για AMD και ARM πρέπει να είναι patched) και άλλο θέμα τα kexts (kernel extensions) που θα επιτρέψουν το hardware να λειτουργήσει. Θα πρέπει να δεις τι audio/LAN/gfx κτλ chipset έχεις και να δεις αν υπάρχει συγκεκριμένη λύση για αυτά.

3) Άποψή μου είναι ότι είναι μάταιο μην έχοντας ιδιαίτερη σχέση με την πλατφόρμα, ευχέρεια με Unix, αρκετή διάθεση και χρόνο να προσπαθείς με το ζόρι να κάνεις το μηχάνημα που έχεις να τρέχει MacOSX μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις. Καλύτερα να αγοράσεις τo απαραίτητο hardware που χρησιμοποιούν και άλλοι και να φτιάξεις το κατάλληλο μηχάνημα από την αρχή αποκλειστικά για OSX.

Link to comment
Share on other sites

φίλε μου η αλήθεια είναι πωσ έχεισ απόλυτο δίκιο! αλλά επειδή δεν είμαι σε θέση να αλλάξω σύστημα για ευνόητους λόγους! διαθέτω κ όρεξη κ χρόνο στην γνώση υστερούμε αλλά μαθαίνουμε εύκολα, βοήθεια χρειαζόμαστε! βασικα θέλω ένα σταθερό λειτουργικό χωρίσ κόλλημα για κατασκευή ιστοσελίδας κ ήχου! όταν μπήκα στην διαδικασία να βάλω κάτι φλας κ κάτι προγράμματα για σελίδες άρχισαν τα προβλήματα στα windows! οπότε είπα να δοκιμάσω τα mac!

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.