Jump to content



Πρόβλημα με e6400


Recommended Posts

Παιδιά έφτασα έναν e6400 στα 3,4 ghz (8*425). Δυστυχώς όμως τον βλέπω να βρίσκεται στα τελευταία του λόγω stock cooling. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο σύστημα ψύξης όπως cascade και να μου δώσετε κάποιο link κατασκευής του? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Okay guys. Αφού το θέτε έτσι ας ξεκινήσω με υδρόψυξη! Απλά ρώτησα εσάς (ειδικά εσένα unseen) επειδή ξέρω πως είστε ειδικοί σε τέτοια συστήματα. Αλλά πάντως ένα link θα το δεχόμουν ευπρόσδεκτα.

Link to comment
Share on other sites

Johncsj πάντως εγώ με τον ίδιο επεξεργαστή και με την Thermalright Ultra 120 extreme είμαι αυτή τη στιγμή στους 35 βαθμούς ανά πυρήνα (core temp 0.96), με τη θερμοκρασία δωματίου στους 17. Με θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 23, είχα σε idle 41 και σε full load 55.

Ο μόνος λόγος που σου το λέω είναι σε περίπτωση που δεν σου περισσεύουν αρκετά χρήματα για υδρόψυξη, να ξέρεις ότι και όσον αφορά την αέροψυξη, υπάρχουν "τίμιες" λύσες... Πάντως αν δεν τίθεται οικονομικό πρόβλημα και έχεις όρεξη, πήγαινε σε νεράκι.:)

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν τίθεται θέμα θερμοκρασιών, αλλά επειδή ξαφνικά το σύστημα κολλάει και κάνει αναπάντεχα restarts που παλιότερα δεν έκανε αρχίζω και φοβάμαι. (Ξέρετε, ξαφνικά κολλάνε τα πάντα και να σου πέφτει και 1 restart).

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ αυτό λέω πως συμβαίνει (αστάθεια συστήματος), αλλά με ένα καλύτερο σύστημα ψύξης δεν θα μπορέσω να ανεβάσω παραπάνω την τάση της cpu και να γίνει πιο σταθερό το σύστημα?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.