Jump to content



Προβλημα με reset κωδικου σε windows vista


ximaira

Recommended Posts

Για "επαναφορά" λίγο δύσκολο μιάς και θα πρέπει να προσπαθήσεις να τον σπάσεις στην ουσία άν δέν γνωρίζει και ο ίδιος στο περίπου τί έβαλε. Αυτή η διαδικασία σε οδηγεί σε bruteforcing και δέν αξίζει να ασχοληθείς.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλώς να διαγράψεις τον κωδικό και στην συνέχεια απλώς να ζητήσεις από τον πελάτη να βάλει τον νέο επιθυμητό κωδικό άν θέλει.

  1. Πρώτος τρόπος, από ασφαλή λειτουργία όπως σωστά αναφέρει ο Dant3 πάνω. Κάνεις login στον Administrator account (όχι του χρήστη σε περίπτωση που σου εμφανίσει 2) και αφού πάς στην διαχείρηση των λογαριασμών διαγράφεις τον κωδικό χρήστη.
  2. Χρησιμοποιείς το πολύ καλό Offline NT Password Changer που θα το βρείς έτοιμο μέσα στο hirens boot cd (info).

~ Αναφέρεις Windows VISTA οπότε δέν θα έχεις θέμα με το Offline NT Password Changer

σε περίπτωση χρήσης του.

Link to comment
Share on other sites

Έψαξα στην google όπως ήταν εύκολο βρήκα μέσω ubuntu έναν τρόπο αλλά τίποτα. Μπήκα και επεξεργάστηκα το αρχείο sam όπως έλεγε αλλά τίποτα.

Δεν μου βγάζει 2 χρήστες μόνον έναν. Θα μου πεις υπάρχει και η εύκολη λύση του φορμάτ αλλά δουλεύει με ένα πρόγραμμα μουσικής που είναι λίγο μπέρδεμα αν κατάλαβα καλά.

Link to comment
Share on other sites

FOMRATTTT!?!

Δοκίμασε την δεύτερη λύση φίλε μου. Δουλεύει. Και εγώ σε πελάτες με το ίδιο δουλεύω όταν τύχει κάτι τέτοιο. Clear Pass και ξάνα πάλε νέο άν δέν κάτσει καθάρισμα μέσω admin.

Link to comment
Share on other sites

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία το νέο έτος εύχομαι. Λοιπόν πάμε: Η τελευταία λύση φίλος είναι το format!!!!!!. Δες αυτό εδώ (το χρησιμοποίησα και λειτουργεί κανονικότατα) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=EASPkAFOv70]Windows 7 Password Reset & Recovery - Free Tool - YouTube[/ame] Ελπίζω να επιλύσεις το πρόβλημα γρήγορα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.