ea6gka Απρίλιος 15, 2010 #2781 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2010 ενα μπραβο παντως στην ομαδα των ειδησεων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 16, 2010 #2782 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 Hadji-eleven-koumle-Kfrei και όσοι έχετε Wii προσέξτε.http://troktiko.blogspot.com/2010/04/to-wii-fit.html:huepfend003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 16, 2010 #2783 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2010 http://www.bringthemback.org/cvLtFW9xlkE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 17, 2010 #2784 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Μετα το τραγελαφικο σκηνικο οπου ο χρηστης παραπονιεται οτι ο υπολογιστης του ανοιγει ολες τις σελιδες εκτος απο το facebook , και ο τεχνικος εχει κουβαληθει βραδιατικα να ελεγξει το τραγικο αυτο προβλημα και βλεπει οτι ο χρηστης γραφει facebook.gr για να μπει οπως λεει στο ελληνικο facebook νεο χτυπημα ελαβε μερος....Ο τεχνικος εχει συνδεσει το router της Tellas εχει κανει τον γνωστο προγραματισμο και ενεργοποιησης του ασυρματου δικτυου με προστασια WPA ( τι κανει ο θεος.....) εξηγει οτι με αυτο τον τροπο εχουμε συνδεση στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου με ssid kostas1 και pass ΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒ ( ξανθη παροδος μιαουλη οποιος θελει ας κλεψει ) και ολα καλα λοιπον. Δυστηχως ομως συσωμη ολη η οικογενεια περνει τηλεφωνο απο τις 3 εως τις 9 το βραδυ για να λυσει τις απορειες τις: Πρεπει αυτο το μαυρο το κουτι να ειναι και στο ρευμα και στον τηλεφωνο?Ποσο ρευμα καιει ? Και εαν εγω συνδεθω και μετα το κλεισω δεν εχω ιντερνετ γιατι μου ειπαν οτι ετσι δεν θα χρεωνομαι. Επισης ποσο ρευμα καιει?Εαν το εχω μονο στον οτε δεν μπορω να εχω ιντερνετ γιατι να ειναι και στο ρευμα?Εαν το βραδυ το κλεινω δεν γινεται να παιρνω ιντερνετ απο το διπλανο?Αληθεια ποσο ρευμα καιει?10 G@mhmena WATT καιει μωρη ματζιρο δλδ 1 ευρω το χρονο , περνα κατω απο το σπιτι μια φορα το μηνα να σου πεταω 2ευρω στο κεφαλι και σταματα να με πρηζεις, το τηλεφωνο που πηρες ποιο πολυ κοστιζει.....Ετσι και βρω το @ που εβγαλε την ατακα ο πελατης εχει παντα δικιο, θα του ριξω τετοιο ξυλο που το μονο που θα λεει μετα ειναι οτι τα router της tellas καινε 0.015KW/h και δεν πρεπει να τα κλεινετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 17, 2010 #2785 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Μετα το τραγελαφικο σκηνικο οπου ο χρηστης παραπονιεται οτι ο υπολογιστης του ανοιγει ολες τις σελιδες εκτος απο το facebook , και ο τεχνικος εχει κουβαληθει βραδιατικα να ελεγξει το τραγικο αυτο προβλημα και βλεπει οτι ο χρηστης γραφει facebook.gr για να μπει οπως λεει στο ελληνικο facebook νεο χτυπημα ελαβε μερος....Ο τεχνικος εχει συνδεσει το router της Tellas εχει κανει τον γνωστο προγραματισμο και ενεργοποιησης του ασυρματου δικτυου με προστασια WPA ( τι κανει ο θεος.....) εξηγει οτι με αυτο τον τροπο εχουμε συνδεση στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου με ssid kostas1 και pass ΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒ ( ξανθη παροδος μιαουλη οποιος θελει ας κλεψει ) και ολα καλα λοιπον. Δυστηχως ομως συσωμη ολη η οικογενεια περνει τηλεφωνο απο τις 3 εως τις 9 το βραδυ για να λυσει τις απορειες τις: Πρεπει αυτο το μαυρο το κουτι να ειναι και στο ρευμα και στον τηλεφωνο?Ποσο ρευμα καιει ? Και εαν εγω συνδεθω και μετα το κλεισω δεν εχω ιντερνετ γιατι μου ειπαν οτι ετσι δεν θα χρεωνομαι. Επισης ποσο ρευμα καιει?Εαν το εχω μονο στον οτε δεν μπορω να εχω ιντερνετ γιατι να ειναι και στο ρευμα?Εαν το βραδυ το κλεινω δεν γινεται να παιρνω ιντερνετ απο το διπλανο?Αληθεια ποσο ρευμα καιει? 10 G@mhmena WATT καιει μωρη ματζιρο δλδ 1 ευρω το χρονο , περνα κατω απο το σπιτι μια φορα το μηνα να σου πεταω 2ευρω στο κεφαλι και σταματα να με πρηζεις, το τηλεφωνο που πηρες ποιο πολυ κοστιζει..... Ετσι και βρω το @ που εβγαλε την ατακα ο πελατης εχει παντα δικιο, θα του ριξω τετοιο ξυλο που το μονο που θα λεει μετα ειναι οτι τα router της tellas καινε 0.015KW/h και δεν πρεπει να τα κλεινετε. Και που εισαι ακομα.. Σε ειδα στον ύπνο μου με γεννησαρικο μωρό στην αγκαλιά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 17, 2010 #2786 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Και που εισαι ακομα..Σε ειδα στον ύπνο μου με γεννησαρικο μωρό στην αγκαλιά.. Να σε πω κοντα επεσες , σημερα παντρευομαι στο δημαρχειο....:musik009::musik009::musik009: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 17, 2010 #2787 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Δεν θα χουμε εκκλησίες και γλέντια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 17, 2010 #2788 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 αυτα τα κανουν μονο αυτοι με τα "καναρινι" καρα...Να ζησετε χοντρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 17, 2010 #2789 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Μετα το τραγελαφικο σκηνικο οπου ο χρηστης παραπονιεται οτι ο υπολογιστης του ανοιγει ολες τις σελιδες εκτος απο το facebook , και ο τεχνικος εχει κουβαληθει βραδιατικα να ελεγξει το τραγικο αυτο προβλημα και βλεπει οτι ο χρηστης γραφει facebook.gr για να μπει οπως λεει στο ελληνικο facebook νεο χτυπημα ελαβε μερος....Ο τεχνικος εχει συνδεσει το router της Tellas εχει κανει τον γνωστο προγραματισμο και ενεργοποιησης του ασυρματου δικτυου με προστασια WPA ( τι κανει ο θεος.....) εξηγει οτι με αυτο τον τροπο εχουμε συνδεση στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου με ssid kostas1 και pass ΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒ ( ξανθη παροδος μιαουλη οποιος θελει ας κλεψει ) και ολα καλα λοιπον. Δυστηχως ομως συσωμη ολη η οικογενεια περνει τηλεφωνο απο τις 3 εως τις 9 το βραδυ για να λυσει τις απορειες τις: Πρεπει αυτο το μαυρο το κουτι να ειναι και στο ρευμα και στον τηλεφωνο?Ποσο ρευμα καιει ? Και εαν εγω συνδεθω και μετα το κλεισω δεν εχω ιντερνετ γιατι μου ειπαν οτι ετσι δεν θα χρεωνομαι. Επισης ποσο ρευμα καιει?Εαν το εχω μονο στον οτε δεν μπορω να εχω ιντερνετ γιατι να ειναι και στο ρευμα?Εαν το βραδυ το κλεινω δεν γινεται να παιρνω ιντερνετ απο το διπλανο?Αληθεια ποσο ρευμα καιει?10 G@mhmena WATT καιει μωρη ματζιρο δλδ 1 ευρω το χρονο , περνα κατω απο το σπιτι μια φορα το μηνα να σου πεταω 2ευρω στο κεφαλι και σταματα να με πρηζεις, το τηλεφωνο που πηρες ποιο πολυ κοστιζει.....Ετσι και βρω το @ που εβγαλε την ατακα ο πελατης εχει παντα δικιο, θα του ριξω τετοιο ξυλο που το μονο που θα λεει μετα ειναι οτι τα router της tellas καινε 0.015KW/h και δεν πρεπει να τα κλεινετε.Παρ΄όλα αυτά ο πελάτης συνεχίζει να έχει δίκιο. Είναι το χειρότερο αφεντικό. υπομονή ρα... Στη ανάγκη πες ένα ΟΥΑΑΑΑΑΑΑ.Να ζήσετε Παρη και σύντομα και στην εκκλησία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 17, 2010 #2790 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Παρη συγχαρητήριαΝα ζήσετε ρειι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 17, 2010 #2791 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Να ζήσετε Πάρη, καλά στέφανα ρέι! Περιμένουμε τον Jr.Vag Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 17, 2010 #2792 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2010 Να ζησετε παιδια , βιος ανθοσπαρτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 18, 2010 #2793 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 Ατυχια ρε γμτ... Ring of death το Xbox 360... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 18, 2010 #2794 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 RRRRMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 18, 2010 #2795 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 Ατυχια ρε γμτ... Ring of death το Xbox 360...Οχι ρε γμτ..Προλαβες να παιξεις καθολου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 18, 2010 #2796 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2010 Οχι ρε γμτ..Προλαβες να παιξεις καθολου?? Ειμαστε στον Ανδρεα εγω με τον Koumle. O Ninja προσπαθει μάταια να κανει το PC να παίξει, αλλά δεν μπουτάρει λόγω μνημών. Ξεπακετάρουμε το Xbox ( από το κουτί). Πατάμε (πριν το φλασάρουμε) το Power και βγαζει προβλημα :brutal017::brutal017::brutal017::brutal017: Μετά ήρθε ο Νίκος να του δώσω την MSI και τον 754. Είδε και το benchtable Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Απρίλιος 19, 2010 #2797 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Να ζησετε παιδια, πολλες ευχες για καθε ευτυχια και καλους απογόνους :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 19, 2010 #2798 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Φχαριστω παιδια , ο γαμος σαν γαμος ουτε ενα λεπτο δεν κρατησε στην δημαρχια....Θρησκευτικο εαν ολα πανε καλα το αργοτερο του χρονου θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 19, 2010 #2799 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2010 Να ζησετε Παρη. Υγεια και ευτυχια ευχομαι.Welcome to the club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 20, 2010 #2800 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2010 Νικο θες δουλεια... 5MeiwLLZjDo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.