Jump to content



NVIDIA: Ανοιχτός ενανιον κλειστού Driver


Dr.Paneas

Recommended Posts

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GsMIsJDOsQk]Team Fortress 2: Open Source drivers VS nVIDIA Proprietary - YouTube[/ame]

Δεν ξερω αν το μαθατε, αλλα η Valve θα κυκλοφορισει κονσολα οπως το PlayStation, XBox κλπ, με όνομα SteamBOX το οποίο θα τρέχει Linux. Για αυτο θα κανουν Optimized τα δικα τους παιχνιδια σε Linux, αλλα και αλλες εταιριες σιγα σιγα με τον καιρο θα ακολουθησουν με ενα port (καλό ή κακο ; δεν ξερω).

Προς το παρων παρτε μια γευση για το ποσο καλύτεροι έχουν γίνει οι κλειστοι driver της nVIDIA από του ανοιχτούς του nouveau project.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=364]Dr.Paneas[/MENTION]

μια και είσαι κυριολεκτικά guru στο θέμα (btw συγχαρητήρια για τη δουλειά σου στο ubuntuxtream), γενικά πόσο πίσω πιστεύεις ότι βρίσκονται οι nvidia drivers σε σχέση με τα win; Επίσης πιστεύεις ότι μόνο από τους drivers θα δούμε βελτιώσεις στα fps ή να αναμένουμε και βελτιώσεις από κάποιο "σοβαρό" optimization του κώδικα των παιχνιδιών που θα γίνονται port; Γενικά τι βλέπεις για το μέλλον σε σχέση πάντα με τις επιδόσεις των επερχόμενων AAA τίτλων στο steam;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.