Jump to content



Aγορά υπολογιστή γραφείου - να αντέχει στο χρόνο


kreach

Recommended Posts

Λοιπόν σκέφτομαι να αγοράσω -για μένα- έναν υπολογιστή γραφείου: ούτε παιχνίδια ούτε βαριές εφαρμογές θα τρέχω -η πιο "βαριά" χρήση είναι: να ριπάρω cd/dvd

Όμως δεν θέλω να αγοράσω υπολογιστή πολύ φτηνό - γιατί πολύ απλά κάτι δεν θα αντέξει στην πάροδο του χρόνου. Θέλω να αποφύγω τόσο χρήματα αντικαθιστώντας κάποιο "καμμένο" εξάρτημα -αυτό κυρίως λόγω κρίσης- αλλά και χρόνο (ψάξε βρες τι φταίει, διόρθωσέ το κλπ)

Νομίζω πως μιλάμε για μπατζετ: ~500Ε (χωρίς οθόνη, λειτουργικό...)

Τώρα που σας είπα τα παραπάνω να σας πω τις σκέψεις μου και μου λέτε τη γνώμη σας :)

Καταρχάς: Πρόκειται να βγει κάτι μες τους επόμενους μήνες ????? => να περιμένω τότε να κάνουμε μια συζήτηση

Αν όχι προχωράω με τις σκέψεις μου... θα πρέπει να επενδύσω στα εξής: (για να μου αντέξει σε βάθος χρόνου το σύστημα)

1. Μητρική ~ 90Ε-100Ε

2. Τροφοδοτικό ~80-90Ε

3. Μνήμες ~ 40-50Ε

4. Κουτί ~40-50Ε

Αν παραλείπω κάτι πείτε μου :)

Αναλυτικότερα κάποιες ιδέες:

Μητρική: Νομίζω πως αν κινηθώ στα 90-100Ε και πάρω καλή μάρκα αγοράζω και με "κλειστά μάτια" για την χρήση που το θέλω

Σκέφτομαι να κινηθώ σε πλατφόρμα ΑΜΔ: Παλιά θυμάμαι πως η ΑΜΔ ήταν η καλύτερη λύση για χρήση γραφείου και όχι Ιντελ... μην γίνει όμως τσακωμός ιντελ-αμδ :ρ

Μάρκα Gigabyte ? Τι λέτε?

:flag: Τροφοδοτικό: ΕΔΩ πραγματικά δεν έχω ιδέα και χρειάζομαι βοήθεια :flag:

500W είναι αρκετά?

Enermax, Coolmaster, ΟCZ έχω την εντύπωση πως έχουν καλό όνομα ... btw κάτι Tagan που θυμάμαι κάποτε υπάρχουν πια στην Ελλάδα?

Μνήμες: Με γρήγορο ψάξιμο βρήκα το εξής - που φαίνεται μια χαρά

Κingston 3X 2GB PC3 12800 timings: 9-9-9-27 (με εφ' όρου ζωής εγγύηση) στα 52Ε

Κουτί: COOLERMASTER RC-335U στα 60Ε πιστεύετε πως είναι overkill? Α! Και μονάχα 4.5Κg - ο,τι πρέπει αν χρειαστεί να το μετακινησω :)

*Να του προσθέσω ανεμιστηράκια? Έχει κάποιες προαιρετικές θέσεις...

Για τα υπόλοιπα:

Κάρτα γραφικών: ASUS EN210 SILENT 30Ε - Ή GIGABYTE GEFORCE 210 GV

Η φτηνότερη της αγοράς ίσως να είναι αρκετή και μου άρεσε η παρακάτω γιατί λέει πως είναι αθόρυβη - έχω όμως ενδοιασμό: Καλοκαίρι στην Αθήνα έχει ζέστες... οπότε ίσως χρειαστεί μοντέλο με ανεμηστήρα...

Νομίζω οι μάρκες αυτές είναι καλές...

Επεξεργαστής: Κάτι γύρω στα 50Ε - όμως... ΑΜΔ ή Ιντελ ???

Θυμάμαι κάποτε ήταν η ΑΜΔ ιδανική για φτηνές λύσεις γραφείου... εκτός κι αν αλλάξανε οι εποχές κι έμεινα πίσω :)

Και σε 2-3 χρόνια αγοράζω άλλον - Νομίζω πως για τον επεξεργαστή θα πρέπει να κάνω μια παραχώρηση, δηλαδή δεν αξίζει να δώσω >50Ε για επεξεργαστή για να τρέχω εφαρμογές γραφείου και... πάει στο καλό, δίνω άλλα τόσα μετά από 2-3 χρόνια :)

*Να δώσω 10Ε για ψύκτρα? :unsure:

Σκληρός:

Η "λογική" μου: Γύρω στα 60Ε-70Ε τα ΓΒ και η ποιότητα του δίσκου είναι "αντίστροφα ανάλογα" ποσά... Άρα να πάω για έναν WD 160GB Caviar Blue ~ 60E αντί ενός Caviar Green Sata στα 320ΓΒ ~ 60Ε ... :...:

Νομίζω χρειάζομαι κι ένα χεράκι στην επιλογή σκληρού :ρ

DVD RW: Θα θελα να'χω 2 -και διαφορετική μάρκα γιατί θυμάμαι κάποτε είχα προβλήματα στη λήψη αντιγράφων ασφαλείας σε αγαπημένες μου ταινίες... (θυμάμαι η ΣΟΝΥ είχε θέματα...) ΣΥΝ να μπορώ να γράφω δύο πράγματα ταυτόχρονα :)

LG & Liteon ??? Bulk εννοείται για καλύτερη απόδοση

DVD Player: Το γεγονός ότι έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης DVD 18Χ αντί για 16Χ σκέφτομαι πως ίσως κάνουν την αναπαραγωγή μιας ταινίας πιο ομαλή... ή έστω πιο γρήγορη την λήψη ενός αντιγράφου ασφαλείας... ?

Γιατί στα Ευρώ πάνω κάτω ίδιο είναι ένα DVD Player με ένα DVD-RW

Οθόνη: Όχι

Λόγω κρίσης θα κρατήσω μια αρχαία ΑΟC 17" VGA που έχω και βλέπουμε... (σίγουρα κάποια στιγμή θα την αλλάξω με μια "φυσιολογική" ) - για τις ταινίες είχα αγοράσει μια Samsung Synch Master213T (μεταχειρισμένη) που αν εξαιρέσουμε ένα εκνευριστικό στην σύνδεση καλώδιο hdmi (θέλει πάντα 5 λεπτά να το συνδέσω κάθε φορά) αλλά κατά τάλλα μια χαρά τη βρίσκω :D

Πληκτρολόγιο & Ποντίκι: Ακούω γνώμες - αν και πάλι με βλέπω να κρατάω κάτι αρχαία Μ$ :p

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά :)

Και μπορώ να πω πως έναν υπολογιστή που'χα πάρει για τη μάνα μου (μια φορά κι εναν καιρό, ίσως 2007) ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ χάρη στις συμβουλές σας :victory:

ΥΓ Όχι πως τον υπολογιστή της υπογραφής δεν τον χρωστώ σε σας - μονάχα που... έκανα τρέλλες και μερικά κομμάτια που βλέπετε είναι αντικατάσταση καμμένων εξαρτημάτων (πχ μητρική, cpu) και κάτι έξτρα εδώ κι εκεί (μνήμες σκληρό)

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πω από καθαρά προσωπική άποψη.Με μια AMD APU θεωρώ ότι θα είσαι μια χαρά συν ότι επειδή η on board κάρτα γραφικών είναι αρκετά καλή γλιτώνεις τα έξοδα της κάρτας.Από κει και πέρα λόγω χαμηλής κατανάλωσης τροφοδοτικό γύρω στα 500 είσαι μια χαρά.Τα Corsair τα cx φοριούνται πολύ σε low cost συστήματα αλλά μπορείς αν θες να πας παραπάνω.Κουτί θα μπορούσες να πας σε κάτι τέτοιο που δεν έχει μεγάλες διαφορές από αυτό που λίνκαρες και είναι και φτηνότερο. Στο θέμα μητρικής νομίζω ότι είναι θέμα προτιμήσεων και στο τί σου κάθεται καλύτερα. Άλλοι γουστάρουν Gigabyte,άλλοι Asus,άλλοι Asrock. Aν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια και έχει καλές εντυπώσεις να μας πει.

Στα υπόλοιπα έχω καιρό να ψωνίσω οπότε δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Μονο πληκτρολόγιο και ποντίκι τα απλά και κλασσικά είναι διαχρονικά. Αυτά τα ολίγα.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]

Ο λόγος που ήθελα να βάλω κάρτα γραφικών είναι για να μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή με την μεγάλη 21" οθόνη μου μέσω DV-I για να βλέπω καμιά ταινία (συν να μπορώ να συνδέσω μελοντικά τον υπολογιστή με οθόνη μέσω hdmi)

Όσο για το κουτί, θέλω να είναι ευρύχωρο για να μπορέσω να βάλω 3 οπτικές συσκευές εισόδου.

[MENTION=4064]Tsene[/MENTION]

Κοίτα, εδώ έχεις ένα δίκιο... οι λύσεις της Dell είναι γενικά σταθερή αξία... όμως στο παρελθόν έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με λύσεις που συναρμολογούμε εμείς εδώ - άσε που πιστεύω πως μετά από λίγες μέρες θα έχουμε φτιάξει μια σύνθεση πολύ καλύτερη από έτοιμες λύσεις :)

Ευχαριστώ πολύ και πάλι :)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=24459]typakos12[/MENTION]

Καταρχάς ευχαριστώ για το σύντομο και περιεκτικό σου ποστ :)

Ερωτήσεις:

1. Προτείνεις μεν έναν φοβερό επεξεργαστή - όμως χωρίς κάρτα γραφικών εγώ πώς θα συνδέσω οθόνη DV-I?

2. Αγοράζοντας το στικάκι μνήμης που προτείνεις, γλυτώνω ~25Ε άρα μπορώ να βάλω +10Ε και ν'αγοράσω μια κάρτα γραφικών :)

Ευχαριστώ λοιπόν για το στικάκι που προτείνεις :) :) Μάλλον δεν χρειάζεται να μπω στον κόπο τελικά για 3X channel λύσεις...

3. Τροφοδοτικό... περιμένω να ακούσω γνώμες από άλλους γιατί δεν έχω ιδέα για αυτά... επίσης είναι 430W... σίγουρα φτάνουν?

Κοιτάχτε για το τροφοδοτικό δεν θα "τσιγκουνευτώ" ... προτιμώ να δώσω κανα 20Ε παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (ομοίως και για τη μητρική)...

4. Μιας και που-τ-αναφέραμε :ρ

Μητρική: Τα διαθέσιμα ports πχ HDMI, DVI δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη μιας κάρτας γραφικών?

5. Προτιμάς βλέπω το μπλε χαβιάρι... καλώς λοιπόν :) Δεν ήξερα ποιο να προτιμήσω, πράσινο ("οικολογικό") ή το μπλε... (καλά για το μαύρο δεν το συζητώ για την χρήση που θέλω)

Ευχαριστώ και πάλι :)

PS Daymn ya Admins... πήγα να γράψω μιας και πουτ@ν@φέραμε (χωρίς τα παπάκια - μία λέξη) και... έχετε βάλει αυτόματα *** :Ρ

EDIT: [MENTION=17192]kesos[/MENTION]

Καλά βρε 6η αίσθηση έχεις και μου προτείνεις μαύρο χαβιάρι :Ρ

(Στο ποστ που έγραφα, όταν πόσταρες τη συνθεσή σου, είπα πως δεν πρόκειται να λάβω υπόψιν μαύρο χαβιάρι... κι εσύ αυτό προτείνεις :hehe: ... κάτσε να κοιτάξω πιο αναλυτικά τι σύνθεση προτείνεις κι εσύ:) )

EDIT 2: Mόλις πρόσεξα πως προτείνετε socket FM2 αντί για ΑΜ3 ... διαβάζοντας λοιπόν για αυτό το (άγνωστο για μένα που έχω μείνει πίσω με τις εξελίσεις) σόκετ, διαπίστωσα πως είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ για την περίπτωσή μου και... φρέσκο φρέσκο (πρωτοκυκλοφόρισε το Σεπτέμβρη που μας πέρασε!!! ) :) :) :)

ΕΔΙΤ 3: Άρα νομίζω πως ΕΤΣΙ λύνεται η απορία μου για την κάρτα γραφικών / συσκευή εισόδου ΗDMI , DV-I ... σωστά ?????

Δηλαδή ΔΕΝ χρειάζεται να αγοράσω κάρτα γραφικών αφού η ΙΔΙΑ η μητρική διαθέτει τέτοια θύρα εισόδου?

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=2310]kreach[/MENTION]

1. Ο cpu Που σου πρότεινε το παλικάρι πιο πάνω, έχει απο μόνος του κάρτα γραφικών και μάλιστα ΥΠΕΡαρκετή για δουλειά γραφείου.

Εγώ θα πήγαινα σε Α8 και θα γλίτωνα κανένα 25άρι. Εξάλλου δεν έχεις ανάγκη απο τρελή ισχύ και ο Α8 too much είναι.

2. Τα 430W φτάνουν και περισσεύουν να τροφοδοτήσεις και μερικά φωτιστικά στο κάθε γραφείο.

3. Σε δίσκο μπορείς να πας είτε σε μαύρο χαβιάρι όπως λες είτε σε κάποιον άλλον στις 7200rpm (αποφεύγεις Green) και με κάποια εγγύηση

Πχ δε θα πας σε αυτόν που δίνει ένα έτος εγγύηση

HDD :: Seagate 1TB Barracuda 7200.12 ST31000524AS SATA III 7200rpm 32MB - Visionstudio.gr

αλλά εδώ

HDD :: Hitachi 1TB Deskstar 7K1000.D HDS721010DLE630 SATA III 7200rpm 32MB - Visionstudio.gr

ή εδώ με 5 χρόνια

HDD :: Western Digital 500GB Caviar Black WD5003AZEX SATA III 7200rpm 64MB - Visionstudio.gr

Την χωρητικότητα την επιλέγεις εσύ.

Κάτι ακόμα για το θέμα ψύκτρας που ρώτησες. Καλό είναι να πάρεις μία μη σου ζαλίσει τον έρωτα η μαμα.

Αυτά και ελπίζω να helpαρα :)

edit: ΄Μέχρι να γράψω με έφαγε ο απο πάνω :p

Link to comment
Share on other sites

;)

Sorry αλλά ήμουν πηγμένος σήμερα και δεν πρόλαβα να απαντήσω νωρίτερα.Ναι γιαυτό σου είπα από την αρχή AMD apu.Και οι μητρικές δεν είναι ακριβές οπότε το budget σου μειώνεται δραστικά.Το άλλο που θα έλεγα είναι να πας για 2 αντιγραφικά οκ αλλά το single dvd player είναι ανούσιο. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα έχει ουσιαστική διαφορά. Επίσης μπορείς να ρίξεις τα extra λεφτά σε κανένα blu ray writer

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]

Να'σαι καλά βρε Αγάπη :) :) :)

Λοιπόν:

1. CPU: AMD A4 5300 trinity -και οχι Llano όπως αναφέρεται στο e-shop.gr ... και με το καλό σε 2-3 χρόνια να αγοράσω έναν fully integrated

AMD is set to launch a "fully integrated" APU in 2014. According to AMD, the APU will feature 'heterogeneous cores' capable of processing both CPU and GPU work automatically, depending on the workload requirement

Wiki

2. Σκληρός: Mαύρο χαβιάρι 500GB με 5 χρόνια εγγύηση FTW :yes2:

Έχω ένα "τέρας" 3ΤΒ εξωτερικό... οπότε δεν με απασχολεί τόσο να έχει μεγάλο σκληρό ;)

3. Ψύκτρες: Είμαι αδιάβαστος...

Κοίτα έχω ψιλιαστεί πως υπάρχουν 2 ειδών: οι απλές που φυσάνε ΠΡΟΣ τον cpu και οι "κουμούτσες" που έχουν κάτι φανταχτερά heat pipes και φυσάνε προς ένα "μεταλλικό συμπλεγμα που θυμίζει το σύμπλοκο Golgi" :p

Noμίζω πως μια ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO στα 12Ε είναι ό,τι πρέπει [btw την έχει φτηνότερα το e-shop από το skroutz...wtf? ]

4. Όσον αφορά τώρα το psu... ομολογώ πως να μην εμπιστευτώ τη γνώμη μιας reviewer θα ήταν χαζό :p Χαίρομαι που ξέρω πως το 400ρι είναι μια χαρά :)

Προς το παρόν αυτά... κάτσε να ξανα διαβάσω το θρεντ να κάνω μια σούμα στο μυαλό μου :)

Thanks guyz :T:

Link to comment
Share on other sites

Απο μενα APU amd!!!! με ενα 400-450watt τροφοδοτικο εισαι μια χαρα!!! AMD A8 5600K 3.6GHZ-Asus F2A85-M LE-Kingston HyperX Beast 8GB 1866MHz DDR3 KHX18C9T3K2/8X....σε καλυπτει υπεραρκετα για 6-7 χρονακια και κανει τα παντα, εκτος καφεδακι!!!

Link to comment
Share on other sites

Bασικά για τον επεξεργαστή, όπως λέω και στο αρχικό ποστ, σκέφτομαι πως πρέπει να κάνω μια "παραχώρηση" ... αυτό μου έχει δείξει η μικρή μου πείρα σαν μέλος του Λαμπ :)

Κοιτάχτε, κανονικά θα έπρεπε να αλλάζω κάθε λίγα χρόνια εξαρτήματα μέχρι που... σε δέκα χρόνια να είναι αγνώριστος ο υπολογιστής... όμως έχω διπλό περιορισμό: budget & χρόνο...

Αναγκαστικά δίνω κάτι παραπάνω για mobo, psu, hdd, ram, κουτί για να μην γίνει καμιά στραβή: πχ καεί το σύστημα, να τρέχω και να ψάχνομαι αν φταίνε ή όχι οι μνήμες (άντε τρεχα memtest οταν έχεις να παραδώσεις εργασία μεγάλη ή έχεις δύσκολη εξεταστική μπροστά σου) μπλα μπλα

Από την άλλη να έχω την απαίτηση να μην αλλάξω απολύτως τίποτα είναι το άλλο άκρο ... και σκέφτηκα πως καλύτερα τόσο

βραχυπρόθεσμα: Δεν θα σκάσω τώρα 100στάρικο για cpu όσο και

μακροπρόθεσμα: Σε 2-3 χρόνια δίνοντας ένα 50ρικο τότε φτηνά & απλά [εννοώ πως εύκολα αλλάζει o cpu] ο υπολογιστής αποκτά ένα "άρωμα φρεσκάδας" :p

Τι λέτε? Αν πραγματικά κάνω λάθος και καλύτερα να επενδύσω τώρα ΚΑΙ σε επεξεργαστή πείτε μου :)

Link to comment
Share on other sites

αν είναι εντελώς γενικής χρήσης γραφείου κείμενα μικροεξελάκια ιντερνετ φβ, χωρίς να πρέπει να τρέξει έστω ένα βαρύ ειδικό επαγγελματικό πρόγραμμα, πάρε ένα τυπικό laptop του πεντακοσάρικου-700€. Τα έχει όλα άμεσα, και πιο επαγγελματικό λουκ, λιγότερο χώρο στο γραφείο και μπορεί να το χρησιμοποιήσεις και αλλού αν χρειαστεί.

Link to comment
Share on other sites

Λάπτοπ αν ήθελα θα 'πρενα χωρίς να μπω στον κόπο να ψάχνω εξαρτήματα :p :P :p

Θέλω desktop γιατί ξέρω πως τα desktop είναι πιο "στιβαρά" - όπως και να το δεις, το hardware mobile vs desktop , τα desktop είναι καλύτερα, επίσης τα desktop έχουν καλύτερο αερισμό (με την προϋπόθεση πως έχεις σοβαρό case), και... αν στραβώσει κάτι πιο εύκολα μπορώ να το αντιμετωπίσω ξεβιδώνοντας ένα case παρά ένα laptop

:)

Link to comment
Share on other sites

Τα apu είναι πολύ καλα και σε απόδοση και σε τιμή.μια χαρά τρέχουν τα πάντα.προχτές ενας φίλος φόρτωσε τοcreo. Πρόγραμμα για 3d και το πήγαινε παρά πολύ καλα.δεν θα το μετανιώσεις καθόλου εάν πάρεις...

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=2310]kreach[/MENTION]

Για να μπορεσεις να εχεις ενα μηχανημα "διαχρονικα" (στον χρονικο οριζοντα που εσυ εθεσες) αρκετο για τις δουλειες γραφειου/σερφαρισμα, το μονο πραγμα που ουσιαστικα χρειαζεσαι σε υπερθετικο βαθμο ειναι η μνημη

Σκεψου οτι για την δουλεια που το θελεις το μηχανημα, μεχρι και σημερα πολλοι χρησημοποιουνε μηχανηματα του 2004 με Ρ4 ;)

Με αυτο θελω να πω πως οτι και να παρεις που σημερα θα σε εξυπηρετει αψογα, θα σου κανει τη δουλεια και μετα απο 5 χρονια.

Αρα τα 500 ευρω, κατα εναν τροπο, ειναι και πολλα

Εγω στη θεση σου και με τα χρηματα που διαθετεις θα επαιρνα τα παρακατω

A4 5300 ή τον Α8 5500 που ειναι τετραπυρηνος με 65W (εαν θελεις να δωσεις τα παραπανω χρηματα) με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων που ειναι υπεραρκετη (θα μπορεις να παιξεις και παιχνιδια). Οποιοσδηποτε μεγαλυτερος 2πυρηνος δεν θα σου προσδωσει καμια ουσιαστικη διαφορα που να δικαιολογει τα παραπανω χρηματα απο τα 40 που κοστιζει ο 5300 ~45ευρω ή ~100euro

FM2A75 Pro4-m mobo ~70 ευρω

8gb ddr3 με 40-50 ευρω

XFX 450w με 5ετη εγγυηση (εφοσον κανεις register online παιρνεις επιπλεον 3 χρονια απο τα 2 που δινουν τα καταστηματα) ~50 ευρω

Τα παραπανω με τον 2πυρηνο κοστιζουν ~ 220 euro, ενω με τον 4πυρηνο κοστιζουν ~290 ευρω

Βαζεις και για δισκο εναν ssd (αφου μιλας για 160αρηδες, δεν σε πολυνοιαζει ο αποθηκευτικος χωρος), 120αρη με ~100 ευρω και εισαι αρχοντας

Παρε ενα κουτι του γουστου σου και τα οπτικα που χρειαζεσαι (ειδα πως αναφερεις 3, οποτε υπολογιζε κανα 50αρι για αυτα) και εισαι τζαμι, με 100 ευρω συνολο το πολυ και με 500 ευρω μαξ θα εισαι σουπερ για τον χρονο που θελεις.Θα ελεγα μαλιστα πως μεσα στο 100ρικο, θα πρεπει να χωσεις και το keyboard+mouse, γιατι τα 50 ευρω ειναι πολλα για κουτι με την χρηση που θελεις.Και με 35-40 ευρω κανεις τη δουλεια σου (πχ bitfenix Merc απο εξωτερικο/amazon [ame=http://www.amazon.co.uk/BitFenix-Merc-Alpha-Tower-Chassis/dp/B005JRICNG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1359130366&sr=8-2]Alpha[/ame] or [ame=http://www.amazon.co.uk/BitFenix-Merc-Beta-Tower-Chassis/dp/B005JRICQ8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359130366&sr=8-1]Beta[/ame], γιατι ελλαδα κοστιζει 60 ευρω...)

Αν πας σε 2πυρηνο επεξεργαστη, το συνολικο σου κοστος θα παει κοντα στα 440 ευρω

αν τα παρεις απο εξωτερικο, μαλλον θα σου ερθουν και κανα 10%-20% πιο οικονομικα

Απο το Αμαζον ας πουμε, με τον Α8 5500 + samsung 840 ssd, εισαι στα 460 ευρω :T:

Υ.Γ.

Για να σου δωσω να καταλαβεις, τα παραπανω αποτελλουν το μηχανημα που προσφατα εφτιαξα για επαγγελματικη χρηση, με τη διαφορα οτι το δικου μου εχει αλλο κουτι (Fractal core 1000), 16gb ram, 256ssd Samsung 830, after market cooler low profile και ενα μονο οπτικο drive

Ειναι πολυ δυνατο μηχανακι εν ολιγοις ;)

post-5087-1416077010,8334_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.