Jump to content



Zte blade help!!


balboagr

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Σήμερα ξαφνικά αφου σύνδεσα τον φορτιστή στο κινητό μετά απο λίγο μου έβγαλε το ακόλουθο μήνυμα : YΠΗΡΞΕ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ com.android.phone ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,

Το μόνο που έχει να κάνω είναι κλείσιμο και μετά αποσυνδέεται η κάρτα sim. Κατα την διάρκεια του μηνύματος που εμφανίζει δεν έχω σήμα και έιναι σαν να μην υπάρχει η sim μέσα. Το κινητό είναι 3ημερών απο ΕBW. Ξέρει κανείς περί τείνος πρόκειται?

Link to comment
Share on other sites

Έστειλα ήδη μήνυμα αλλά το κινητό είναι της γυναίκας μου και ως γνωστόν αρχίσανε τα: καινούργιο κινητό και κάνει τέτοια κλπ κλπ... Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει επειδή έχω την μικρή υποψία ότι έχει σχέση με το 3G δίκτυο και το app market.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου έκανε το ίδιο πράγμα με τις memory cards. Αποσύνδεση memory card=>προετοιμασία memory card=>αποσύνδεση memory card..loop. Το άλλαξα, το 2ρο είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα, το ξανα-άλλαξα. To 3o είχε και αυτό το ίδιο πρόβλημα αλλά με κάρτες >=2GB (και την μαμά). Έβαλα μία 1GB, βαρέθηκα να ασχολούμαι και μετά από καιρό το χάρησα.

Καλό σαν κινητό, value/$ αλλά quality control της πλάκας...

Link to comment
Share on other sites

wipe την συσκευη απλα θα χασεις οτι εχεις περασει εσυ μεσα.

ZTE Blade hard reset: Press and hold HOME + VOLUME UP + POWER ON ZTE Blade for hard reset recovery menu.

εδω καπου εχει για wipe -reset. Αν θες να το κανεις με δικια σου ευθυνη :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.