Jump to content



Νέο τρωκτικό roccat kova+ ?


chroma

Recommended Posts

Σε αναζήτηση νέου πόντικα, υποχρεωτικά συμμετρικό (αριστερόχειρας) και σχετικά οικονομικό. Έπεσα στο kova+ που έχει και ματ επιφάνεια, αυτό που έχω τώρα (ms laser 6000) είναι ακόμα glossy μετά από 7 χρόνια (die hard φινίρισμα) και θα προτιμούσα κάτι σε ματ και οχι πολύ μεγάλο και οχι πολύ βαρύ. Παίζω κυρίως με τον καρπό και τα δάχτυλα. Τα λαμπιονια του kova+ δε με πολυενδιαφέρουν αλλά εντάξει.

Επίσης το παντ έχει διαλυθεί πλέον, sharkoon κάτι-xl 1337 και πάει για αντικατάσταση επίσης. Η διάσταση του 45x35 με καλύπτει, τι προτείνετε στα ίδια; Θα προτιμούσα λεπτό cloth.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι άσχημο το Kova, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει το ambidextrous shape.

Η άποψή μου είναι αν δεν το δοκιμάσεις πρώτα, να κοιτάξεις κάτι αμιγώς left-handed γιατί πολλά ambidextrous έχουν περίεργο σχήμα που κάποιους δεν τους βολεύει.

Το deathadder left-hand edition το έχεις καθόλου στα υπόψη σου;

Αρκετά καλό και δοκιμασμένο και προπάντων πολύ κοντά στο budget σου.

Επίσης, όσον αφορά το pad... Steelseries Qck+ to go, 45x40, πολύ smooth cloth και 100% δοκιμασμένο και αξιόπιστο σε optical sensors. :T:

Link to comment
Share on other sites

ambidextrous επίσης υπάρχουν και τα Razer taipan και Steelseries Sensei που τα έχω δοκιμάσει. Δεν αντιμερώπισα πρόβλημα στο δεξί μου χέρι κάτσανε καλά (το Taipan καλύτερα) πιστεύω δεν θα σε ενοχλούν στο αριστέρο σου. Το deathadder η έκδοση για αριστερόχειρες έχει εργονομικό shape για αριστερά χέρια και μάλλον θα σε βολέψει περισσότερο απο τα ambidextrous, εκτός και αν δεν γουστάρεις τα μεγάλα σε διαστάσεις ποντίκια (είναι ιδανικό για μεγάλα χέρια) ;)

Link to comment
Share on other sites

τσιμπα το cm storm recon απο e-shop/eworld, πιστευω εχει οτι ψαχνεις

διαβασε προσεκτικα ομως και τα comments στο λαμποreview :)

http://www.thelab.gr/input-devices-and-peripherals-reviews/coolermaster-storm-recon-review-anagnorisi-prin-ti-117068.html

edit : για pad τσεκαρε roccat taito ( 40x32) το εχει 10 ευρω στα public νομιζω, οποιοδηποτε μαυρο cloth ειναι μια χαρα απο αποψη tracking, εκτος απο το cm storm speed/power RX !

Link to comment
Share on other sites

Και το recon πολύ καλό, γενικά η coolermaster το πάει σε άλλο επίπεδο με τις τελευταίες κυκλοφορίες της !

Απλά και πάλι ambidextrous is the issue !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Τελικά χτύπησα kova+ και taito mid-size 3mm. Δεν είχα πολύ χρόνο, καμια ώρα τα έχω στο γραφείο αλλά θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα.

Περισσότερες εντυπώσεις είχαμε; :meeting:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κάνω hijack γιατι βλέπω ότι ο OP είχε το ίδιο ποντίκι με μένα και πήρε ένα από αυτά που σκέφτομαι.

Roccat Kova+ ή Steelseries Kana; Κι εγώ με Qck+ pad παίζω. Έχω συνηθίσει τα 5 κουμπιά οπότε δεν καίγομαι για περισσότερα.

Δεν εμπιστεύομαι και πολύ το software της roccat απ΄όταν έβαλα το Arvo στα Win7...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.