Jump to content



Current BIOS νεότερο απο το updated


himan83gr

Recommended Posts

Γεια σας,

Χθες ήρθα αντιμέτωπος με την εξής κατάσταση. Στην παρακάτω μητρική Asus P7h55/usb3,πήγα να αναβαθμίσω το bios. Οπότε από το επίσημο site της εταιρείας κατέβασα από το αρχεία το νεότερο. Το έριξα στον δίσκο και μετά μέσα από το bios φόρτωσα το ez-update bios ή κάτι τέτοιο. Εκεί το utility βρήκε το αρχείο που κατέβασα και το επέλεξα.

διαπίστωσα όμως όπως μου έδειχνε το πρόγραμμα ότι το τωρινό είναι πιο καινούριο από αυτό που κατέβασα. Οπότε μπήκα ξανά στο site να ψάξω και να τσεκάρω μήπως έκανα λάθος στο μοντέλο της μητρικής. Όμωε όλα ήταν σωστά και το μοντέλο και το αρχειάκι. Που από τα τρια που υπήρχαν ήταν το πιο νέο. Οπότε έψαξα και σε άλλα sites μήπως βρω κάτι σχετικό αλλα τπτ! Πώς εξηγείται κάτι τέτοιο? Υπάρχουν BIOS updates διαθέσιμα μόνο για OEM κατασκευαστές ή κάτι παρόμοιο? Όποιος έχει ιδέα ας με διαφωτίσει :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.