Jump to content

πολύ θόρυβο αυτό το PC μου τι να κάνω

gbdanis

Recommended Posts

Παίδες θέλω ξανά τα φώτα σας

Το κουτί μου κάνει πάρα πολύ θόρυβο και με εκνευρίζει αφάνταστα

1)από πού λέτε να προέρχεται

έχω έναν ανεμιστήρα μπροστά και έναν πίσω

και οι υπόλοιποι είναι στην 1 κάρτα γραφικών 2 στον επεξεργαστή 3 στο τροφοδοτικό 4 στην μητρική

2)πώς καθαρίζει η σκόνη που έχουν πιάσει

3)υπάρχει κάτι που να φυσάει εκτός από τα σπρέι πεπιεσμένου αέρα

ελπίζω να μην σας κούρασα

ευχαριστώ προκαταβολικά

:daisy: :daisy:

Πετα το κ παρε αλλο!

Βγαλε το στο μπαλκονι..!

Κανε του παρατηρηση να σταματησει να φωναζει...!

η εκβιασε τοοτι θα του κοψεις το χαρτζηλικι μπας κ σταματησει...!

Κ κατι τελευταιο...πιπιλα του εχεις δοκιμασει?????:p

Ασ σοβαρευτουμε λιγο τωρα....μεγαλα παιδια ειμαστε....!

1)αφου ξερεις που ειναι οι ανεμιστηρες ,ανοιξε το κουτι κ κοιτα ποιος κανει τοσο πολυ θορυβο κ βγαλε τον αν ειναι ο μπροστα η ο πισω.......αν ειναι του επεξεργαστη κοιτα να χαμηλωσεις τις στροφες η βαλε του νερακι,νερακι κ για την vga συμβουλευω...αν κ δεν πρεπει να κανει τοσο θορυβο τησ καρτας γραφικων....το τροφοδοτικο,τι ειναι???μπορει αυτο να ειναι το σαματα-τσογλανοκουτο!στην μητρικη,που εχεις τον ανεμιστηρα???

2)εξωτερικα εγω τα καθαριζω με ενα πινελακι για ξωγραφικη(τα μικρα) κ υστερα τα φυσαω αρκετα....αν ειναι κατω απο ψυκτρα επεξεργαστη η vga....ξεβιδωνεις,καθαριζεις κ φυσας μετα....!χε!χε!

3)το στομα σου

σταματα ολους τους ανεμιστηρες και ξεκινα τους εναν-εναν να δεις ποιος κανει τον θορυβο

τωρα πως θα το κανεις αυτο πιστευω οτι αμα σκευτεις λιγακι θα το βρεις(χερακια εχουμε αλλωστε)

για καθαρισμα παρε βουρτσα με γουρονοτριχα

οπως σου ειπαν τα παιδια καθαρισμα ανεμιστηρες με ενα πινελο.και κοιτα απο που προερχεται ο θορυβος,απο ποιον ανεμιστηρα,ισως να θες κανα ρυθμιστη ανεμιστηρων αν τους καθαρισης και δεις οτι κανουν ακομα θορυβο 'η καινουργιους :p

το δοχειο πεπιεσμενου αερα ειναι η καλυτερη λυση,γιατι θες εναλλακτικη?μια χαρα ειναι

καλυτερα αμα εχεις καιρο να καθαρισεις το κουτι βγαλε τις ανεμιστηρες και ψηκτρες και ριξε ενα καθαρισμα

Το σαββατοκύριακο δηλαδή έχουμε γενική τους ανεμιστήρες με πεπιεσμένο αέρα και πινελάκια

1000 Συγνώμη και για τις ερωτήσεις μου

Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry ..

το πιο πιθανο ειναι ο θορυβος να προερχεται απο το τροφοδοτικο η απο τον ανεμιστηρα στην ψυχτρα του επεξεργαστη. αν ο θορυβος αυξανεται οταν ξεκιναει ενα παιχνιδι τοτε ειναι και η καρτα γραφικων. στους ανεμιστηρες μπορεις να δωσεις λιγοτερο voltage και εισαι ok για το τροφοδοτικο ομως θα πρεπει να το αλαξεις........ $$$$$$$

• 2 weeks later...

Το τροφοδοτικό πρέπει να κάνει όλο το θόρυβο από τότε που καθάρισα ησύχασε κάπως, τι μου προτείνετε από τροφοδοτικό πάνω από 375

Αρχική απάντηση από gbdanis

Το τροφοδοτικό πρέπει να κάνει όλο το θόρυβο από τότε που καθάρισα ησύχασε κάπως, τι μου προτείνετε από τροφοδοτικό πάνω από 375

Enermax 660Watts. :p :P :p

Tagan 480Watts

Enermax 470Watts Noisetaker

Antec 550Watts truecontrol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.