gbdanis Posted September 22, 2004 #1 Share Posted September 22, 2004 Παίδες θέλω ξανά τα φώτα σας Το κουτί μου κάνει πάρα πολύ θόρυβο και με εκνευρίζει αφάνταστα 1)από πού λέτε να προέρχεταιέχω έναν ανεμιστήρα μπροστά και έναν πίσω και οι υπόλοιποι είναι στην 1 κάρτα γραφικών 2 στον επεξεργαστή 3 στο τροφοδοτικό 4 στην μητρική 2)πώς καθαρίζει η σκόνη που έχουν πιάσει 3)υπάρχει κάτι που να φυσάει εκτός από τα σπρέι πεπιεσμένου αέρα ελπίζω να μην σας κούρασα ευχαριστώ προκαταβολικά :daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Posted September 22, 2004 #2 Share Posted September 22, 2004 1) Αυτό θα το βρείς εσύ2) Προσωπικά τους καθαρίζω με ένα πινελάκι3) Πάρε ένα άδειο μπουκάλι του AZAX αλλά μην περιμένεις να δείς αποτελέσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted September 22, 2004 #3 Share Posted September 22, 2004 Πετα το κ παρε αλλο! Βγαλε το στο μπαλκονι..! Κανε του παρατηρηση να σταματησει να φωναζει...! η εκβιασε τοοτι θα του κοψεις το χαρτζηλικι μπας κ σταματησει...! Κ κατι τελευταιο...πιπιλα του εχεις δοκιμασει????? Ασ σοβαρευτουμε λιγο τωρα....μεγαλα παιδια ειμαστε....! 1)αφου ξερεις που ειναι οι ανεμιστηρες ,ανοιξε το κουτι κ κοιτα ποιος κανει τοσο πολυ θορυβο κ βγαλε τον αν ειναι ο μπροστα η ο πισω.......αν ειναι του επεξεργαστη κοιτα να χαμηλωσεις τις στροφες η βαλε του νερακι,νερακι κ για την vga συμβουλευω...αν κ δεν πρεπει να κανει τοσο θορυβο τησ καρτας γραφικων....το τροφοδοτικο,τι ειναι???μπορει αυτο να ειναι το σαματα-τσογλανοκουτο!στην μητρικη,που εχεις τον ανεμιστηρα??? 2)εξωτερικα εγω τα καθαριζω με ενα πινελακι για ξωγραφικη(τα μικρα) κ υστερα τα φυσαω αρκετα....αν ειναι κατω απο ψυκτρα επεξεργαστη η vga....ξεβιδωνεις,καθαριζεις κ φυσας μετα....!χε!χε! 3)το στομα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted September 22, 2004 #4 Share Posted September 22, 2004 Το πιπιλα mod πιανει πατως....:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Posted September 22, 2004 #5 Share Posted September 22, 2004 σταματα ολους τους ανεμιστηρες και ξεκινα τους εναν-εναν να δεις ποιος κανει τον θορυβοτωρα πως θα το κανεις αυτο πιστευω οτι αμα σκευτεις λιγακι θα το βρεις(χερακια εχουμε αλλωστε)για καθαρισμα παρε βουρτσα με γουρονοτριχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Posted September 22, 2004 #6 Share Posted September 22, 2004 οπως σου ειπαν τα παιδια καθαρισμα ανεμιστηρες με ενα πινελο.και κοιτα απο που προερχεται ο θορυβος,απο ποιον ανεμιστηρα,ισως να θες κανα ρυθμιστη ανεμιστηρων αν τους καθαρισης και δεις οτι κανουν ακομα θορυβο 'η καινουργιους το δοχειο πεπιεσμενου αερα ειναι η καλυτερη λυση,γιατι θες εναλλακτικη?μια χαρα ειναι καλυτερα αμα εχεις καιρο να καθαρισεις το κουτι βγαλε τις ανεμιστηρες και ψηκτρες και ριξε ενα καθαρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Posted September 22, 2004 Author #7 Share Posted September 22, 2004 Το σαββατοκύριακο δηλαδή έχουμε γενική τους ανεμιστήρες με πεπιεσμένο αέρα και πινελάκια 1000 Συγνώμη και για τις ερωτήσεις μου Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry Sorry sorry .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Posted September 22, 2004 #8 Share Posted September 22, 2004 δεν παιρνεις και καμμια φιλιπινεζα? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Posted September 22, 2004 Author #9 Share Posted September 22, 2004 Αρχική απάντηση από Nikos007 δεν παιρνεις και καμμια φιλιπινεζα? :hehe: Καλή ιδέα Έχεις καμία να μου συστήσεις :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Posted September 22, 2004 #10 Share Posted September 22, 2004 το πιο πιθανο ειναι ο θορυβος να προερχεται απο το τροφοδοτικο η απο τον ανεμιστηρα στην ψυχτρα του επεξεργαστη. αν ο θορυβος αυξανεται οταν ξεκιναει ενα παιχνιδι τοτε ειναι και η καρτα γραφικων. στους ανεμιστηρες μπορεις να δωσεις λιγοτερο voltage και εισαι ok για το τροφοδοτικο ομως θα πρεπει να το αλαξεις........ $$$$$$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Posted October 3, 2004 Author #11 Share Posted October 3, 2004 Το τροφοδοτικό πρέπει να κάνει όλο το θόρυβο από τότε που καθάρισα ησύχασε κάπως, τι μου προτείνετε από τροφοδοτικό πάνω από 375 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2004 #12 Share Posted October 3, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis Το τροφοδοτικό πρέπει να κάνει όλο το θόρυβο από τότε που καθάρισα ησύχασε κάπως, τι μου προτείνετε από τροφοδοτικό πάνω από 375 Enermax 660Watts. :P Tagan 480Watts Enermax 470Watts Noisetaker Antec 550Watts truecontrol Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Posted October 4, 2004 Author #13 Share Posted October 4, 2004 Καμία τιμουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Posted October 4, 2004 #14 Share Posted October 4, 2004 100 με 150 εουρα. τοσο παιζουν τα καλα τροφοδοτικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.