Jump to content



Πηγαίνοντας για οικονομικό headset στα τυφλά .....


Kingakias24

Recommended Posts

Καλημέρα παδιά . Όπως λέω και στον τίτλο , ψάχνω για ένα οικονομικό headset με τιμή από 30 με 40 εούρα ( βαρία τα 40 ) . Επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου με τον ήχο και δεν έχω ψαχτεί καθόλου πάνω σε αυτό το πεδίο , θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι . Μέχρι στιγμής , με μία γρήγορη ματιά που έριξα στον σκρουτζη , βρήκα τρία από δαύτα .

1) Ozone Rage ST

2)Superlux HMC 660

3)Genius HS-G550

Το τελευταίο , το έχει και το e-shop , με λιγότερα και με δωρεάν μεταφορικά ( αν δεν με απατά η μνήμη μου ! ) .Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει μικρόφωνο ( στανταράκι ) και να είναι οικονομικό ( αν γίνεται και value for money για την κατηγορία του ) .

Εν τέλει νομίζω πως ψάχνω πολλά , δίνω λίγα και πιστεύω πως θα πάρω πολύ λιγότερα :red: . Ευχαριστώ και καλή μας τύχη !:neo:

Link to comment
Share on other sites

@gdp77 και @GruntGR( όταν πάτησα το button έγινε αυτο , :computer: ) ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή , θα το έχω υπόψιν μου και για άλλη φορά που θα πάρω headset !:T:

@kilahed , thanks man ! Νομίζω πως θα καταλήξω σε αυτό .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.