Jump to content



High CFM Fans


esdee

Recommended Posts

τραβα στη στουρναρη και ψαξε ολα τα μαγαζια για κατι παναλαφρους Delta (καπου μισο κιλο ο καθενας)..................................βεβαια τα πολλα CFM πανε μαζι με τον θορυβο.........αν θες το πιο αποδοτικο σε CFM με το λιγοτερο θορυβο πηγαινε σε Enermax 120mm ή ΤΙΤΑΝ μαυρους

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 02:54]

Κατι πιο συγκεκριμενο ? ολη η στουρναρη ειναι 1 ωρα, 1 μαγκαζι ειναι 5 λεπτα :-)

Παντος θελω κατι αποδοτικο,ξερεις CFM γι'αυτους που μου προτεινες?

Thanx

εγω να σου πω..........εσυ ομως πες μου τι ακριβως ψαχνεις........αν θες μονο υψηλη αποδοση παρε τους DELTA.........εαν θελεις και ησυχια με τα μεγιστα αποτελεσματα παρε Enermax ή ΤΙΤΑΝ.

τα μαγαζια που εχω δει τετοιους ανεμιστηρες ειναι Ram-shop,Hacshop,PC-store,MGManager,Γραμμη.

αν θες να βρεις την καλυτερη τιμη ψαξε τα ολα...........θυμαμαι οτι καποια μαγαζια ειχαν το ιδιο ακριβως ανεμηστιρακι 9 ευρω ο ενας και 14ευρω ο αλλος!!!!!οποτε εαν δεν θες να σε μαδησουν ψαξε καλα τα μαγαζια που σου ειπα....:...:

Link to comment
Share on other sites

Εγω χρησιμοποιω του Hinruilian(καπως ετσι)! Υπαρχουν πολλα μοντελα! Οι λεπτοι ειναι πολυ αθορυβοι και αποδοτικοι ενω αυτοι με τα 38mm παχος εχουν τρελα CFM αλλα κανουν αρκετο θορυβο! Το μεγαλο τους ατου ειναι οτι ειναι πολυ φθηνοι, απο 4-8 ευρω αναλογα το μοντελο! Θα τους βρεις στα περισσοτερα μαγαζια με ηλεκτρονικα!

Link to comment
Share on other sites

YS-TECH 125CFM

Εγώ 5 από δαύτους έχω πάρει και μου αρέσουν. Ειναι 38mm πάχος και κουνάνε αρκετό αέρα. Στα 12v κάνουν λίγο θόρυβο αλλά γύρω στα 8-9v είναι jet.

Από overclokers τους πήρα που ήταν και η καλύτερη τιμή που βρήκα. Ελλάδα είναι πιο ακριβοί (σώπα ρε?!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.