Jump to content



Aπορίες σε VB


CyBeR_JiM

Recommended Posts

Επειδη ειδα οτι δεν υπαρχει καποιο topic για VB ειπα να ανοιξω ενα για εκφραζει ο καθενας τις αποριες του κλπ κλπ...

Λοιπον ως δημιουργος θετω την πρωτη ερωτηση:

1) πως γινεται μια φορμα να εχει winxp style? κατι εχω μπανισει με "user controls" κλπ κλπ

Υ.Γ.: Ειμαι αρχαριος σε VB αλλα οχι ασχετος.

Ευχαριστω εκ των προτερων... :)

Link to comment
Share on other sites

Δεν το έχω ψάξει το θέμα αλλά φαίνεται να είναι αυτό που λέει ο Kallileo.Αν δεν είναι αυτό προσπάθησε να φτιάξεις δικό σου activeX και να κάνεις το Δικό σου interface και style που να μοιάζει με αυτό των XP.Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην VB που μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.

Link to comment
Share on other sites

Bale to παρακάτω αρχειάκι μαζί με το exe σου (στον ίδιο φάκελο) και ονόμασέ το onoma.exe.manifest και θα δουλέψει. Βέβαια σου προτείνω να περάσεις σε .net που υποστηρίζει εγγενώς τα common controls με xp style (στην vb 6 χρειάζεται το προηγούμενο κόλπο)

hour meter.zip

Link to comment
Share on other sites

Μια και μιλάμε για visual Basic θέλω να ρωτήσω ποιά η διαφορά του DAO και του ADO.Ξέρω οτι το 1ο είναι παλαιότερης τεχνολογίας και το ADO είναι η νεότερη έκδοσή του.Παίζω με ADO εδώ και 3μήνες και λειτουργεί κανονικά μεν αλλά παρατηρώ πως κλωτσάει εύκολα σε περίπτωση που το συνδέσω με Crystal Reports(9.0).Για περίεργο λόγο το DAO ανταποκρίνεται καλύτερα σε σύνδεσεις βάσεων MySql και Crystal Reports.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.