Jump to content



Αντικατάσταση Powercolor PCS+ 4870


tarantules

Recommended Posts

Θέλω να αντικαταστήσω(ανανεώσω) την Powercolor PCS+ 4870 512MB (Sythe Musashi cooler) και οι απαιτήσεις μου είναι συγκεκριμένες:

α) Βασικότερη απαίτηση μιας και το PC το χρησιμοποιώ κατά 90% για ελαφριές εργασίες όπως ταινίες HD,σερφάρισμα κλπ, είναι να έχει όσο το δυνατόν τη χαμηλότερη κατανάλωση για τις παραπάνω εργασίες με τον χαμηλότερο θόρυβο.

β) Τις λίγες φορές που εγκαθιστώ και παίζω κάποιο πρόσφατο παιχνίδι, να το παίζει άνετα και να μην χρειαστώ μελλοντικά να την αντικαταστήσω πχ με κάποια άλλη και να μου βγάλει τουλάχιστον 3-4 χρόνια.

γ) Budget που διαθέτω 150-160 ευρώ (και βαρειά έως 200 εαν είναι κάτι που αξίζει σε βάθος χρόνου).

Η σύνθεση που έχω είναι:

Οθόνη Dell U2412M οπότε θέλω να παίζω στη μέγιστη ανάλυση 1920x1200

Motherboard Asus Rampage II Extreme με i7 965 Extreme Edition με 3x4MB RAM DDR3 Triple Channel Kingston HyperX 1600

Τροφοδοτικό Corsair HX750W και λειτουργικό Windows 7 Ultimate x64

Το γνωρίζω οτι μπορώ να καθίσω άνετα με την υπάρχουσα κάρτα γραφικών αλλά σκεφτόμουν εαν με τις νέες κάρτες της ATI μπορώ ταυτόχρονα να μειώσω τη κατανάλωση σε idle καταστάσεις και να αυξήσω τη δυνατότητα να μπορώ να παίζω πιο απαιτητικά παιχνίδια στο μέλλον.

Σκεφτόμουν μεταξύ μιας 7850 (λόγω χαμηλής κατανάλωσης) και μιας R9 270X αν και είμαι ανοικτός και στο άλλο στρατόπεδο της nvidia εαν υπάρχει κάτι αντίστοιχα καλό...

Link to comment
Share on other sites

7950 απο εξωτερικο εκει γυρω θα ειναι σε κανα 1-2 βδομαδες που θα βγει η 280Χ.

Εξω η 7950 ειναι ~ 220 τωρα νομιζω θα πεσει και αλλο μολις βγει η 280Χ και δεν υπαρχει ποιο δυνατη καρτα σε αυτα τα λεφτα αυτη την στιγμη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.