bleo8onhs Posted October 4, 2004 #1 Share Posted October 4, 2004 Με μία λιτή και φουτουριστική σχεδίαση all-in-one, o iMac G5 εκφράζει τη φιλοσοφία της Apple, που θέλει τον υπολογιστή να αποτελεί τον πυρήνα του νέου ψηφιακού τρόπου ζωής. Ολόκληρο το υπολογιστικό σύστημα βρίσκεται μέσα στην υπέροχη ευρυγώνια, επίπεδη οθόνη 17 ή 20 ιντσών πάχους μόλις 5 εκατοστών, η οποία μοιάζει να αιωρείται από μια κομψή μεταλλική βάση αλουμινίου με δυνατότητα να μεταβάλλετε την κλίση της. Mπορείτε ακόμα και να τοποθετήσετε τον iMac G5 στον τοίχο (με το VESA Mount Adapter)! Δείτε τους λόγους που σας προκαλούν να τον αποκτήσετε: Διαθέτει CD-RW/DVD-ROM ή CD-RW/DVD-R, για να δείτε τα αγαπημένα σας DVD και να ακούτε τον ήχο από ηχεία 5.1 surround sound ή και να εγγράψετε δικά σας DVD, με ταινίες που έχετε δημιουργήσει στο iMovie, πρόγραμμα που συνοδεύει δωρεάν τον iMac. Υπάρχουν όλα ενσωματωμένα: θύρες USB και FireWire για να συνδέσετε απευθείας περιφερειακά, τη βιντεοκάμερα ή την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας στο πρόγραμμα iPhoto, που κι αυτό συνοδεύει δωρεάν τον iMac. Μετατρέψτε τον iMac G5 σε ένα ψηφιακό jukebox, καθώς το iTunes σας επιτρέπει να μεταφέρετε πανεύκολα τη μουσική από τα CD σας στον υπολογιστή, να τα μετατρέψετε σε MP3 και έπειτα να τα μεταφέρετε στο iPod, το δημοφιλές MP3 player της Apple. Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε μουσικά όργανα με τη βοήθεια του GarageBand. Και τα δύο αυτά προγράμματα συνοδεύουν δωρεάν τον iMac. Διαθέτει ενσωματωμένο Ethernet για γρήγορη δικτύωση ακόμα και σε μικτά περιβάλλοντα Mac & PC, modem για γρήγορη σύνδεση στο Internet, καθώς και ενσωματωμένη τεχνολογία AirPort Extreme για να απολαύσετε την εμπειρία της ασύρματης δικτύωσης. Αποκτώντας επιπλέον ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι της Apple (πωλούνται ξεχωριστά), μπορείτε να δουλεύετε ενώ κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας! H εφαρμογή AppleWorks (που συνοδεύει δωρεάν τον iMac G5) σας επιτρέπει να γράφετε κείμενα με στυλ, να δημιουργείτε πίνακες & σχεδιαγράμματα, να σχεδιάζετε, να αρχειοθετείτε με βάσεις δεδομένων, ακόμα και να διαβάζετε αρχεία του Microsoft Office από PC! Με τον ταχύτατο επεξεργαστή PowerPC G5 στα 64-bit και το απόλυτα σταθερό λειτουργικό σύστημα Mac OS X, βασισμένο σε πυρήνα UNIX, απογειώνετε όλες σας τις εφαρμογές και ιδιαίτερα τα παιχνίδια. Η εκπληκτικά προσιτή τιμή του που ξεκινάει από μόλις 1.216 ευρώ (προ Φ.Π.Α.)! Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο που θα θέλατε να κάνει ο υπολογιστής σας; Oι Εξουσιοδοτημένοι Μεταπωλητές μας καθώς και τα Κέντρα Επίδειξης Eurotoxo που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.applestore.gr, βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν για τα νέα iMac G5. Μού ήρθε το παραπάνω mail σήμερα. Ωραίο και με ωραία τιμή εε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Posted October 4, 2004 #2 Share Posted October 4, 2004 ετσι μου ερχεται να πουλησω το pc μου , για να παρω mac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Posted October 4, 2004 #3 Share Posted October 4, 2004 Αρχική απάντηση από xylokastro ετσι μου ερχεται να πουλησω το pc μου , για να παρω mac Aσε φιλε εχω πολυ καιρο που το σκεφτομαι αυτοΚαι μονο η ιδεα οτι θα εχω ενα pc που δε θα κολλαει κτλ κτλ ειναι κ@υλαΑλλα απο την αλλη,αντε να αρχισω τωρα απο το μηδεν να μαζευω παιχνιδια προγραμματα κτλΚαι επιπλεον δεν θα εχω την ευκαιρια να κανω μ@λακιες πχ o/c ,w/c .....Το μονο που με χαλαει ειναι η vga του,αλλα στους apple ειναι διαφορετικα τα πραγμτα1.6GHz PowerPC G5 Ενσωματωμένη 17'' TFT Display Mνήμη 256MB DDR SDRAM (400MHz) Geforce FX 5200 Ultra/64MB 80GB Serial ATA Εσωτερικό Combo drive (DVD/CD-RW) Eσωτερικό modem 56K V.92 Mac OS X v10.3 και Aγγλικο Classic Aγγλικό USB Keyboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted October 7, 2004 #4 Share Posted October 7, 2004 I am in love with that machine...O επόμενος υπολογιστής που θα πάρω θα έχει σήμα το μηλαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.