Chosen Posted October 4, 2004 #1 Share Posted October 4, 2004 Απο το λινκ: Στα πλαίσια της συνεργασίας του www.noobwars.gr με το Ελληνικό τμήμα του ESL (Electronic Sports League) η Gnet, ως μέγας χορηγός, διοργανώνει το datafeast event κατά την περίοδο της infosystem 2004. Στον χώρο του περίπτερου 12 και σε 2200 τ.μ. θα υπάρξουν: 1) Internet connection πολλών Mbit 2) Τουλάχιστον 120 θέσεις για 4ήμερο/24ωρο non - stop LAN party 3) ESL Gaming events ESL CS steam 1.6 tournament 32 teams 5vs5 Έπαθλα αξίας 4.250 σε μετρητα ! ESL Warcraft 3 TFT 1 vs 1 Έπαθλα αξίας 900 σε μετρητα! 4) Game Hot-seats Counterstrike (To be announced) Q3 (Puppet) UT2004 (Snoop) Warcraft3 (Vankor) Doom3 (Puppet) Age of Mythology (To be announced) 5) Παράλληλα event -AnimePlanet -Demoscene ================================ Πως σας φαινεται; Extra info: για το 1) εχω πληροφοριες οτι ειναι 34Mbit. Για το 2) εχω την υποψια οτι θα ειναι ολα τα λεφτα (120 θεσεις σε gigabit lan, 34Mbit Internet 24ωρες, fileserver, gameservers, χωρος για sleepingbags, τι αλλο θελατε σε ενα lanparty;... ) Λοιπον, θα σας δουμε εκει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted October 4, 2004 #2 Share Posted October 4, 2004 Το Σάββατο θα περάσασω να σας δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Posted October 4, 2004 #3 Share Posted October 4, 2004 και εγω Παρασκευη η Σαββατο θα ριξω κανα βλεφαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted October 4, 2004 Author #4 Share Posted October 4, 2004 Αφηστε τα βλεφαρα και φερτε κανα 200αρη εξωτερικο να σας κερασουμε και κατιτις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Posted October 4, 2004 #5 Share Posted October 4, 2004 γιατι, αν φερω κανα εξωτερικό σκληρο θα με αφησουν να κανω τιποτα μαγικο? τι κερνας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Posted October 4, 2004 #6 Share Posted October 4, 2004 wireless laptop και βουρ στο κατεβασμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted October 4, 2004 #7 Share Posted October 4, 2004 Θα είμαι και γώ εκει!!!!!! :jump: Τζίμ... Μην τυχών μου πείς ότι έχεις δουλείες!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted October 5, 2004 Author #8 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από loubas [Χθες, στις 23:45] γιατι, αν φερω κανα εξωτερικό σκληρο θα με αφησουν να κανω τιποτα μαγικο? τι κερνας?? Φημες λενε οτι μεχρι το κλεισιμο της Εκθεσης θα παιζουν μονο game servers και internet στο lan και μολις κλεισουν οι πορτες και προμηθευτεις το ειδικο πασο κυκλοφοριας (15 νομιζω, απο την Εκθεση) για το βραδυ, ισως ανοιξει και κανας fileserver 2Tb (τυχαιο το νουμερο) με συστημα "δινεις 1Gb/παιρνεις 2Gb" (τυχαιο κι αυτο) και ισως η ιδιωτικη εταιρια που αναλαμβανει την νυκτερινη φυλαξη του περιπτερου δεν τους πολυνοιαζει αν τα αρχεια που ανταλλασεις ή κατεβαζεις ειναι .doc ή .zip ή mp3 κλπ... Φημες...Απο την αλλη, τα 34Μbit μπορει να τα βαλανε μονο για Internet browsing αλλα παλι, ποτε δεν ξερεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Posted October 5, 2004 #9 Share Posted October 5, 2004 Οπου ακους πολλα Μbits κρατα μικρο σκληρο... :baby: Μακαρι να ειναι αληθεια ολα αυτα τα περι file sharing!Οπως κ να εχει αμα βρω παρεα απο Λαρισα θα ερθω το Σαββατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Posted October 5, 2004 #10 Share Posted October 5, 2004 Θα είμαι και εγώ εκεί να τα πούμε απο κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Posted October 5, 2004 #11 Share Posted October 5, 2004 μεσα και εγω!! θα τα πουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted October 5, 2004 #12 Share Posted October 5, 2004 Ε,Ε, σαν πολλοί δεν ανεβαίνετε Μέσα και εγώ - αν με θέτε - Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Posted October 5, 2004 #13 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Οπου ακους πολλα Μbits κρατα μικρο σκληρο... :baby: Μεγιστε Samael εγραψες............ Για να αναγνωριστούμε μεταξύ μας Θα κρατάμε ψηλα τα κινητα με logo του the Lab,gr Μη μασάτε αν μας περάσουνε για ψώνια ..........Εμεις υπεράνω :tw: Υ.Γ Οσοι προλάβουν και έρθουν απο Παρασκευή εκτός του καθιερωμένου πλέον καφεδάκου θα εχει και επίσκεψη στα lab μας για να γίνει καταμέτρηση Π.Π.Σ κτλ συναφή .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted October 5, 2004 #14 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Ε,Ε, σαν πολλοί δεν ανεβαίνετε Μέσα και εγώ - αν με θέτε - Δεν ξερω για τους αλλους εγω σε θελω....χαχαχαχαχα αντε ανεβα ... θα σου χω και δωρακι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted October 5, 2004 #15 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Δεν ξερω για τους αλλους εγω σε θελω....χαχαχαχαχα αντε ανεβα ... θα σου χω και δωρακι .... :jump: θα είσαι ύσηχο παιδί ή να ψάξω για τσίγκινο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted October 5, 2004 #16 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 02:06] Θα είμαι και γώ εκει!!!!!! :jump: Τζίμ... Μην τυχών μου πείς ότι έχεις δουλείες!!!!!!!! Πάντα είμαι busy ρε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Posted October 5, 2004 #17 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από RootX :jump: θα είσαι ύσηχο παιδί ή να ψάξω για τσίγκινο ? :OT: εμεις θ κανουμε κανα μάτι?????:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted October 5, 2004 #18 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 18:25] Υ.Γ Οσοι προλάβουν και έρθουν απο Παρασκευή εκτός του καθιερωμένου πλέον καφεδάκου θα εχει και επίσκεψη στα lab μας για να γίνει καταμέτρηση Π.Π.Σ κτλ συναφή .......... Μάλλον το Σάββατο θα γίνει το μεγάλο μπαμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted October 5, 2004 #19 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από RootX :jump: θα είσαι ύσηχο παιδί ή να ψάξω για τσίγκινο ? Aφου με ξερεις παντα ειμαι υσηχος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted October 5, 2004 #20 Share Posted October 5, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Πάντα είμαι busy ρε ! Αμα σε χε#ω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.