Jump to content

Infosystem 2004

Chosen

Recommended Posts

poster.jpg

Απο το λινκ:

Στα πλαίσια της συνεργασίας του www.noobwars.gr με το Ελληνικό τμήμα του ESL (Electronic Sports League) η Gnet, ως μέγας χορηγός, διοργανώνει το datafeast event κατά την περίοδο της infosystem 2004.

Στον χώρο του περίπτερου 12 και σε 2200 τ.μ. θα υπάρξουν:

1) Internet connection πολλών Mbit

2) Τουλάχιστον 120 θέσεις για 4ήμερο/24ωρο non - stop LAN party

3) ESL Gaming events

ESL CS steam 1.6 tournament 32 teams 5vs5 Έπαθλα αξίας 4.250 σε μετρητα !

ESL Warcraft 3 TFT 1 vs 1 Έπαθλα αξίας 900 σε μετρητα!

4) Game Hot-seats

Counterstrike (To be announced)

Q3 (Puppet)

UT2004 (Snoop)

Warcraft3 (Vankor)

Doom3 (Puppet)

Age of Mythology (To be announced)

5) Παράλληλα event

-AnimePlanet

-Demoscene

================================

Πως σας φαινεται;

Extra info: για το 1) εχω πληροφοριες οτι ειναι 34Mbit. Για το 2) εχω την υποψια οτι θα ειναι ολα τα λεφτα (120 θεσεις σε gigabit lan, 34Mbit Internet 24ωρες, fileserver, gameservers, χωρος για sleepingbags, τι αλλο θελατε σε ενα lanparty;... ;) )

Λοιπον, θα σας δουμε εκει;

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από loubas [Χθες, στις 23:45]

γιατι, αν φερω κανα εξωτερικό σκληρο θα με αφησουν να κανω τιποτα μαγικο? τι κερνας??

Φημες λενε οτι μεχρι το κλεισιμο της Εκθεσης θα παιζουν μονο game servers και internet στο lan και μολις κλεισουν οι πορτες και προμηθευτεις το ειδικο πασο κυκλοφοριας (15 νομιζω, απο την Εκθεση) για το βραδυ, ισως ανοιξει και κανας fileserver 2Tb (τυχαιο το νουμερο) με συστημα "δινεις 1Gb/παιρνεις 2Gb" (τυχαιο κι αυτο) και ισως η ιδιωτικη εταιρια που αναλαμβανει την νυκτερινη φυλαξη του περιπτερου δεν τους πολυνοιαζει αν τα αρχεια που ανταλλασεις ή κατεβαζεις ειναι .doc ή .zip ή mp3 κλπ... Φημες...

Απο την αλλη, τα 34Μbit μπορει να τα βαλανε μονο για Internet browsing αλλα παλι, ποτε δεν ξερεις...

Οπου ακους πολλα Μbits κρατα μικρο σκληρο... :baby:

Μακαρι να ειναι αληθεια ολα αυτα τα περι file sharing!Οπως κ να εχει αμα βρω παρεα απο Λαρισα θα ερθω το Σαββατο :)

Αρχική απάντηση από Samael

Οπου ακους πολλα Μbits κρατα μικρο σκληρο... :baby:

Μεγιστε Samael εγραψες............:jump:

Για να αναγνωριστούμε μεταξύ μας Θα κρατάμε ψηλα τα κινητα με logo του the Lab,gr Μη μασάτε αν μας περάσουνε για ψώνια ..........Εμεις υπεράνω :tw:

Υ.Γ Οσοι προλάβουν και έρθουν απο Παρασκευή εκτός του καθιερωμένου πλέον καφεδάκου θα εχει και επίσκεψη στα lab μας για να γίνει καταμέτρηση Π.Π.Σ κτλ συναφή ..........

Αρχική απάντηση από RootX

Ε,Ε, σαν πολλοί δεν ανεβαίνετε :hehe:

Μέσα και εγώ - αν με θέτε - :innocent:

Δεν ξερω για τους αλλους εγω σε θελω....χαχαχαχαχα αντε ανεβα ... θα σου χω και δωρακι ....

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Δεν ξερω για τους αλλους εγω σε θελω....χαχαχαχαχα αντε ανεβα ... θα σου χω και δωρακι ....

:jump: :jump: :jump: θα είσαι ύσηχο παιδί ή να ψάξω για τσίγκινο ?

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 02:06]

Θα είμαι και γώ εκει!!!!!!:jump: :jump: :jump: Τζίμ... Μην τυχών μου πείς ότι έχεις δουλείες!!!!!!!! :boxed:

Πάντα είμαι busy ρε !

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 18:25]

Υ.Γ Οσοι προλάβουν και έρθουν απο Παρασκευή εκτός του καθιερωμένου πλέον καφεδάκου θα εχει και επίσκεψη στα lab μας για να γίνει καταμέτρηση Π.Π.Σ κτλ συναφή ..........

Μάλλον το Σάββατο θα γίνει το μεγάλο μπαμ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.