Jump to content

ΚΟΥΤΙ για Η/Υ

jose

Recommended Posts

γεια σας παιδια, ηθελα να σας ρωτισω για κουτι, βασικα εχω athlon και αυτο λεει πολλα. athlon 2600xp barton

θελω να αλλαξω κουτι και εχω βρει δυο διαορετικα,

1 ειναι το ARTEC MIDI ATX 868W NO PSU BLACK ή SHILVER = 44 euro

2 ειναι το J.J CF-2529 BLACK MIDI NO PSU = 35 euro

θα ήθελα την αποψη σας σχετικα μαυτο. αν βεβεα εχετε αλλη λυση δεκτη...

επισης αυτο που με ενδιαφερει ειναι η τιμη του, απο 40 - 50 πιστευω ειναι αρκετα...

thanks

Τα κουτιά δεν τα ξέρω και υποψιάζομαι οτι το ίδιο κάνει και η μάνα τους. Κοίτα, αυτά δεν είναι κουτιά. Αν θες ένα καλλό κουτί θα πάρεις το λιγότερο κάποιο Chieftec τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα κουτιά της ανωτέρο κατηγορίας από ποιότητα κατασκευής, ατέλειες κ.τ.λ. Βάζω στοίχημα οτι άμα δείς αυτή τη στιγμή κάποιο Chieftec θα πάθεις. και σκέψου οτι υπάρχουν και πολύ καλύτερα!!! Θα τα βρείς στο Πλαίσιο το οποίο φέρνει ουσιαστικά τρία μοντέλα από τα οποία το ένα το φέρνει σε 4 χρώματα. Είναι τα

DA-01W το οποίο είναι πλήρες full, άσπρου χρώματος

DX-01WDU/BDU/BLDU/SLDU το οποίο είναι λίγο πιο μικρό (4 φατνία 5.25 αντί για 6) και έχει πορτάκιο. Βγαίνει σε άσπρο, μαύρο, μπλέ και ασημί

CX-03κάτι. Αυτό είναι το μόνο που έρχεται χωρίς τροφοδοτικό και έχει διαφορετικό σχεδιασμό και πατέντες από τα άλλα. Έρχεται σε ένα περίεργο καφετί χρώμα. Πάντως από μπροστά σκίζει!

Τα DX και DA μοντέλα έρχονται με 360άρι ή 420άρι τροφοδοτικό Chieftec (όχι το καλύτερο που υπάρχει αλλά πολύ πιο πάνω απ'τα no name) και κάνουν γύρω στα 110. Το CX δεν έχει τροφοδοτικό και κάνει περίπου 100. Πάντως μην το σκέφτεσαι. Είναι κλάσεις ανώτερα και άμα το ζήσεις δεν θα θες άλλο κουτί. Στο εγγυόμαι μιας και έχω το DX-01SLD. Βασικά θέλω να αλλάξω αλλά για να πάρω το ίδιο σε μεγάλο το οποίο δυστυχώς δεν το έχω δεί στην Ελλάδα.

έχω κόολημα με τα Chieftec, το ξέρω...

Kοίτα το HEC 6A19. Στα 40 πρέπει να παίζει. Ευρύχωρο για την κατηγορία του, αθόρυβο και με πολύ καλή ροή (λόγω των 2 120mm ανεμιστήρων του). Θα είσαι κομπλέ πιστεύω.

Εάν σε ενδιαφέρει ενα κουτί το οποίο θα το κρατήσεις μια ζωή τότε η πρόταση μου είναι αυτή

http://www.coolermaster.com/product_common_images/cd52e3c5a33559b6189cd39184cb7191.jpg

Και φυσικά δεν είναι φτηνό αλλά εαν ψάχνεις κάτι με βάση το στύλ/μικρό βάρος/ εύκολη πρόσβαση/απορρόφηση-εξαγωγή αέρα/διαχρονικότητα τότε θα πρέπει να δώσεις περίπου καμιά 150ριά ευρώ για κάτι καλό. Και πιστεψέ με τα καλά κουτιά/τροφοδοτικά σε ξεπληρώνουν μακροχρόνια.

Αρχική απάντηση από jose

1 ειναι το ARTEC MIDI ATX 868W NO PSU BLACK ή SHILVER = 44 euro

Αυτό το έχω στήσει σε ένα φίλο. Είναι πάρα πολύ ψεύτικο και η λαμαρίνα του τσακίζει ακόμα κι αν φτερνιστείς πάνω του. Απλά ξέχνα το, ούτε 10ευρώ δεν αξίζει.

συμφωνω με αυτα που μου λετε, αλλα δεν θα ηθελα να δωσω πανο απο 50 ευρω,

αυτα τα 2 κουτια που ειπα παραπανω απλα τα βρηκα οικονομικα και ομορφα,γιαυτο και τα

ανεφερα...

επησεις οπως ο knight_77 οπως και o Nickman oι πρωτασεις σας μου αρεσανε αλλα μαλλων ξεφευγουν απο τις δηνατοτιτες μου...

Αρχική απάντηση από Shaman

Kοίτα το HEC 6A19. Στα 40 πρέπει να παίζει. Ευρύχωρο για την κατηγορία του, αθόρυβο και με πολύ καλή ροή (λόγω των 2 120mm ανεμιστήρων του). Θα είσαι κομπλέ πιστεύω.

:T:

Η καλύτερη και ποιοτικότερη περίπτωση σε αυτά τα λεφτά.

Το Artec (ή κάποιο κλόνο αυτού) το έχει ένας φίλος μου. Εγώ το είχα πρήξει να μην το πάρει αλλά αυτός το πήρε. Στην αρχή του άρεσε (βέβαια, αφού πριν είχε ένα τελείως no name) αλλά μετά βλαστημούσε για πολλούς λόγους. Βασικά το είχε πάρει γιατί δίνανε μαζί λάμπα και ανεμιστήρες οπότε τσίμπισε. Γενικώς δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο από ποιότητα αλλά δεν έχει και τα χάλια αυτών που κάνουν 30. Δεν έχει μεγάλη ελαστικότητα και οι λαμαρίνες είναι γυριστές. ’μα σ'αρέσει και νομίζεις οτι σε καλύπτει, τι να σου πώ, παρ'το. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Το CF καλλό φαίνεται αλλά δεν το ξέρω για να σου πώ περισσότερα. Το Wavemaster δεν θα στο πρότεινα γιατί δεν αξίζει τα λευτά του αν σκεφτείς οτι το LianLi του RootX (φοβερό κουτί) είναι περίπου στα ίδια λευτά.

Αρχική απάντηση από spc

:T:

Η καλύτερη και ποιοτικότερη περίπτωση σε αυτά τα λεφτά.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Τέλειο για τα λεφτά του.

Έχω ένα και πάω για δεύτερο.:T: :happy2:

Αρχική απάντηση από tsihlini [04-10-2004 22:37]

παντως και το δευτερο ωραιο ειναι!!

το πρωτο φενεται πολυ ψευτικο ενω το δευτερο φενετε ποιο πολυτελειας!!!:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

γεια σου φιλε και υχαριστω για την συμβουλη σου, να σε ρωτισω, που μπορω να το βω το συγκεκριμενο κουτι? υπαρχει φωτο?

εψαξα ετσι στο google αλλα δεν βρηκα κατι,

thanks

• 9 months later...

Τα τρία turbox κουτιά που έχει αυτή τη στιγμή το Πλαίσιο έχουν κάποια σημαντική διαφορά, ξέρει κανείς;

Δεν αναφέρομαι στα τροφοδοτικά, που φαντάζομαι όλα είναι noname, αλλά στα κουτιά αυτά καθεαυτά.

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=119&Merchant_Id=1&sts_cid=3

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=248000&Merchant_Id=1&sts_cid=3

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=253081&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Αρχική απάντηση από Shaman [05-10-2004 01:27]

συμφωνω :T: :T:

ακομα θα σου προτεινα και τα chieftec που ειπε ο Μακης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.