Jump to content



Πωλούνται i5 2500 + AMD7950 + GTX460 + Creative XFi Platinum Fatality Champion Series


NikMark

Recommended Posts

i5 2500 καινούργιος, συσκευασμένος στο κουτί του με τριετή εγγύηση και απόδειξη αγοράς.

MSI GTX460 ελαφρώς εργοστασιακά υπερχρονισμένη ( 725Mhz core ) και συνάμα ελαφρώς μεταχειρισμένη σε HTPC που έστησα και στο οποίο ο i5 βγήκε προβληματικός και μόλις έλαβα την αντικατάσταση ( του επεξεργαστή ). Πλέον παράτησα το επιχείρημα «HTPC».

Gigabyte Windforce 7950 ελαφρώς μεταχειρισμένη και πεντακάθαρη ωσάν καινούργια. Διαθέτει μανίσιο BIOS F43 το οποίο περιλαμβάνει και UEFI. Επιπροσθέτως περιλαμβάνει το κουτί του καθώς και απόδειξη αγοράς.

i5 2500 130

GTX460 80

AMD7950 190

Για περαιτέρω πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα αποστείλετε προσωπικό μήνυμα.

Link to comment
Share on other sites

Επιπροσθέτως, δίνω ολόκληρο το πακέτο με 360€ ( -40€ ) ή το ανταλλάσω με μια μεταχειρισμένη GTX780 ή GTX770 εφόσον καλύψετε τη μικρή διαφορά της αρχικής τιμής ( του πακέτου ).

Link to comment
Share on other sites

platinumfatal1tychampionseries.jpg

Παρέχω και αυτή τη κάρτα με όλα τα απεικονιζόμενα εξαρτήματα. Τιμή συζητήσιμη ή δυνατότητα μετατροπής του πακέτου. Περιλαμβάνονται Beta Drivers τους οποίους έλαβα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απ΄τη Creative και δουλεύουν άψογα ακόμη και στα Win 8.1

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.