Jump to content



αγορα τροφοδοτικου


jamesbond

Recommended Posts

γεια σας παιδια θελω να αγορασω ενα τροφοδοτικο 500 με 550watt δινω 50 ευρω η μητρηκη μου εχει τα εξης Connectors: 1 x 24-pin ATX main power connector, 1 x 8-pin ATX 12V power connector πιστευω να σας βοηθησα??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εγώ έχω αυτόν μια χαρά τροφοδοτικό και αθόρυβο είναι. Τώρα άμα θες τίποτα καλύτερο δώσε λίγο παραπάνω και πάρε XFX. Αν και δεν θα δεις καμιά διαφορά. Άσε που δεν ξέρεις πόσο θα σου κρατήσουν.. είτε το ένα είτε το άλλο... είναι αναλόγως το πως θα σου τύχει. Όλα είναι φτιαγμένα να χαλάνε κάποια στιγμή ώστε να υπάρχει κατανάλωση.

Link to comment
Share on other sites

Καλά δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις. Ότι έχω αγοράσει σε ποιοτικό τροφοδοτικό δεν μου έχει χαλάσει και έχει βγει εκτός λόγω απαξίωσης της τεχνολογίας και αυτό εννοείται μετά απο 6-7 χρόνια. Αυτό που έχεις στο link είναι με passive PFC. Δεν μπορώ να σου πω πόσο πανάρχαιο είναι και ότι θα είσαι τυχερός αν έχει 70% efficiency. Τα "καλά" passive pfc πιάνανε κοντά στο 70-72% μέγιστο. Κάτι passive του πλαισίου χτυπάνε κάτι 55% efficiency. Σταθερότητα τάσης; Ποιότητα κατασκευής; (Είμαστε σε 80+ αυτή τη στιγμή και έχοει αρχίσει και γίνεται όλο και πιο mainstream to 80+ gold). Αν γενικά δεν θα πάρεις ότι πιο value και οικονομικό σε pc για να γλυτώνεις και τα 4-5€ στο κάθε κομμάτι γνώμη μου είναι να επενδυσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις ένα καλό τροφοδοτικό που θα σε συντροφέυσει και στο επόμενο σύστημα σου και εγγυημμένα θα σου κρατήσει αρκετά χρόνια. Αρκετά τροφοδοτικά έχουν ξεφύγει και δίνουν 7 και 5 χρόνια εγγύηση. Τυχαίο; Γιατί αυτά του κιλού δίνουν 1-2 χρόνια;

Link to comment
Share on other sites

Για να μην ανοιγω αλλα θεμα... Mπορει να χρειαστω τροφοδοτικο στο κοντινο μελλον οποτε ψαχνομαι.

Το συστημα μου ειναι ενας i5 3570, μια GTX 660, 3 δισκοι και 2-3 ανεμιστηρες. Τπτ το ιδιαιτερο. Τωρα εχω ενα 650αρι thermaltake. Και με 550 δεν ειμαι καλυμμενος?

Σκεφτομαι αυτο -> https://www.skroutz.gr/s/4034909/Corsair-RM-Series-RM550-80Plus-Gold.html

Καμια αλλη λυση? Θελω να ειναι ποιοτικο (μεχρι 100 ευρω) και modular. Αν ειναι και full ακομα καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δεν ξέρουμε τι κουτί έχεις και η κάμερα του big brother δεν δουλέυει στο σπίτι σου. Αυτό που αναφέρεις για το παλιό τροφοδοτικό σου είναι κατηγορία και όχι συγκεκριμένο μοντέλλο. Τέσπα. Από την εικόνα του τροφοδοτικού στο link που εσύ παραθέτεις φαίνεται να έχει 120cm ανεμιστήρα. Άρα δεδομένου ότι το πάχος είναι standard το βάθος που θα καταλαμβάνει θα είναι γύρω στα 13-14cm. Αν διαθέτεις χάρακα μπορείς να το τσεκάρεις επί τόπου με το κουτί σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.