Jump to content



Αδυναμία φόρτωσης γραφικού περιβάλοντος


Nickman

Recommended Posts

Το ένα πο τα 5:jump: μηχανάκια μου που έχει Mandrake 10.0 ξαφνικά και χωρίς λόγο δεν μπορεί να φορτώσει το γραφικό περιβάλον. Δίνω sτartx αλλά μετά απο λίγο βγάζει μερικά λάθη. Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

Το σκηνικό είναι το εξής. Το Σαββατοκύριακο είπα να ενώσω και τους 5 υπολογιστές και να φτιάξω ένα clusterακι. Είχα κατεβάσει το clusterknoppix και το chaos project και είχα είδη στα χέρια μου το cd με το scyld beowulf και ήμουν έτοιμος για τα πρώτα πειράματα. Στην αρχή χρησημοποίησα το clusterknoppix στον P 350 και έβαλα το συγκεκριμένο μηχάνημα (με το kernel panic) να κάνει boot στή αρχή απο το cd του chaos και μετά δοκίμασα να κάνω τις πρώτες επανεκινήσεις μέσω δικτύου. Στην αρχή τα πράγματα πήγαν πολύ καλά αλλά μετά απο το 3 reboot καθυστερούσε να φορτώσει πολύ τα αρχεία μέσω tftp και αργότερα παρατήρησα οτι ο σκληρός δίσκος λειτουργούσε σαν τρελός. Το παράξενο είναι οτι και τα δύο cdάκια του knoppix και του chaos δεν χρησημοποιούν δίσκο αλλά το cd και μόνο. Και ενώ στην αρχή όταν δεν μπορούσε πλέον το σύστημα να διαβάσει το tftp έκανε το κανονικό πλέον boot εντούτοις δεν μπορούσε να φορτώσει το γραφικό περιβάλον. Και μία ημέρα αργότερα (δηλ. χθές) του έκανα πάλι εγκατάσταση το Mandrake 10.0.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.