Jump to content



Laptop με μεγάλο δίσκο, ισχυρό με καλή εγγύηση


kostastlb

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω το desktop μου με ένα laptop λόγω έλλειψης χώρου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει μεγάλο δίσκο > 1TB και να είναι ισχυρός νομίζω i5 ή και παραπάνω. Κάρτα γραφικών δεν με πολύ ενδιαφέρει επειδή δεν παίζω παιχνίδια αλλά να έχει μία ικανοποιητική για ώρα ανάγκης για κανένα παιχνίδι. Αυτό που επίσης θεωρώ σημαντικό είναι η εγγύηση. Και για την οθόνη αλλά και για το service. Ψάχνω laptop το οποίο να έχει εγγύηση 0 καμένων pixel όπως κάνει η lg για τις οθόνες της.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καταρχήν αυτό που έχει σημασία είναι να πάρεις ένα αξιόπιστο μηχάνημα. Το Θέμα καμμένων pixel Θα πρέπει λίγο να δείς αν παρέχουν κάτι τέτοιο και ποιές εταιρείες για τα μχανήματα. Εμπειρικά εάν μιλάμε για μία αξιόλογη βλάβη με μαζεμένα καμένα pixel οι πιο πολλές εταιρίες τα επισκευάζουν. Συνήθως τα 1 - 2 μπορεί να τα έχουμε κάπου και να μην τα βλέπουμε καν αν δεν είναι σε χτυπητό σημείο. Όσο αφορά την αξιοπιστία θα έλεγα να απορρίψεις τα HP και Fujitsu τα οποία δεν φιμίζονται και για ότι καλύτερο σε service. Αν θες κάτι πραγματικά καλό ψάξου για Toshiba ή DELL. Μπορείς επίσης να πάρεις μια ιδέα από εδώ. Ψάχνω αρκετό καιρο και βρίσκω πολλά πράγματα που θέλω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.