Jump to content



mirrorless με σφιχτό budget


Recommended Posts

Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους,

θα μπω κατευθείαν στο θέμα.

Ψάχνω να κάνω δώρο μία mirroless στην κοπέλα μου. Που σημαίνει πως είναι και αρχάρια και πως την νοιάζει φυσικά η εξωτερική εμφάνιση, αλλά επειδή δεν θέλω να είναι ότι ναναι οι φωτό που θα τραβάει να είναι και ποιοτική.

Καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 300 ευρώ το κόστος, εκτός και αν αξίζει τόσο πολύ η sony του διπλανου θέματος. εάν έχει και άτοκες δόσεις όπως κάνουν μερικές αλυσίδες ακόμα καλύτερα. Εάν χρειάζεται θα φτάσω και τα 500 ευρώ απλά αυτή διαφορά στην τιμή να αντικατοπτρίζεται στις επιδόσεις που θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κιόλας. (μην ζητάει εξειδικευμένες γνώσεις- δεξιότητες!)

Ζητάω πολλά για αρχάριο και το καταλαβαίνω, αν μπορείτε δώστε μου μια βοήθεια η μία κατεύθυνση έστω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

NEX 3N@299:daisy:

σε ευχαριστώ για την πρόταση, την έχεις; μπορείς να πεις γιατί την προτείνεις;

στο Άμαζον Αγγλίας έχει μία πολύ καλή προσφορά όσον αφορά την τιμή αυτής της μηχανής: [ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DM7X69A/[/ame]

φυσικά αν δεν υπάρχει "χάσμα" ποιότητας θα προτιμήσω την sony/κάποια άλλη που υπάρχει δυνατότητα άτοκων δώσεων κτλ.

Edit: η προσφορά στο πλαίσιο αξίζει; λινκ: http://www.plaisio.gr/fotografia-video/fotografikes-mixanes/compact-system/Samsung-Digital-Camera-NX-1000-20-50mm-White-EV-NX1000BFWPL.htm

Link to comment
Share on other sites

Η μόνη που ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητας εντός των ορίων τιμής που θέτεις. Βασικα ειναι καλύτερη και από πολλές ακριβότερες επιλογές dslr και mirrorless.

Εχει καλο apsc 16MP αισθητήρα, φακο που δε πιάνει χώρο, τι άλλο θες; :D

Link to comment
Share on other sites

Στο πλαίσιο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα το λευκό χρώμα και δεν ξέρω αν μου κάνουν άτοκες στο public. Θα δοκιμάσω να πάω να δω τι θα μου πουν..!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Η nex3n ειναι απο τις ελαχιστες που κανουν οτι θες και ακομα παραπανω.

Καποιες δυνατοτητες παραπανω εχει η 5r 5t ..αλλα οκ...αν δεν βγαινεις ..μη πας.(κυριως phase detect on sensor)

H fuji χμ1 ..αξιοπροσεκτη αγορα..αλλα οχι για την φιλη σου.:p

Kαλη αγορα απο samsung ειναι η nx 300...η οποια στεκεται -ας πουμε- αναμεσα απο 5r/5t και 3n απο σονυ.

(πιο πολυ ειναι "αντιπαλος" των 5r/5t παντως)

Απλα απο ολες αυτες μονο η 3n εχει 299€ και καθε αλλο παρα κακη επιλογη ειναι :p

(δλδ ειναι αρκετα καλη επιλογη για οσους μπερδευτουν).

Link to comment
Share on other sites

Τραβηγμένη από το δικό της δώρο το gear. Είναι απίστευτη σας ευχαριστώ όλους! Και μπροστοβαρη μιας και το σώμα είναι πούπουλο αλλά ο φακός ασηκωτος..!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

post-10518-1416078011,1527_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Θα ανεβασω μια φώτο σε λίγο από την επίσκεψη μας στην Αθήνα. Δεν έχουμε πειράξει γιατί δεν ξέρουμε κιόλας ρυθμίσεις αλλά είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ! άνετα τα καλύτερα 300 ευρώ των γιορτών. Αν έχεις τα 500 και και για την 5 πιστεύω πως αξίζει και με το παραπάνω σύμφωνα με όσα διαβάζω. Μην βασίζεσαι σε μένα όμως δεν έχω ιδέα πάρα μόνο ότι διαβάζω όπως είπα. Απλά θα ήθελα και οθόνη αφής και αλουμινένιο σώμα, αν ήξερα από την αρχή τι θα ήθελα, θα έπαιρνα την πενταρα.. Σας ευχαριστώ όμως όλους γιατί δεν είναι άσχημη επιλογή, ειδικά αν σκεφτούμε ότι έχει σχεδόν τα μισά λεφτά από την 5. Πάντως από επιδόσεις έχω μένει καταευχαριστημενος!!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η σονυ είναι πολύ καλή κ έχει πολύ υποστήριξη από πίσω όσον αφορά τα φόρουμ όσο έχω ψάξει (ελάχιστα). Σαμσουνγκ δεν θα έπαιρνα Όχι γιατί δεν Καλή η έχω διαβάσει κάτι κακό αλλά έχω αρχίσει να την μισώ. ίσως να έκανα την μετάβαση για την πενταρα σονυ αν είχα διαβάσει δύο πράγματα. Ένα είναι η οθόνη αφής και καλύτερης ποιότητας και δεύτερον το αλουμινένιο σώμα. Αν δεν είχαν τόσο μεγάλη χρηματική διάφορα και ζητούσε 100-150€ παραπάνω θα την είχα πάρει χωρίς να ξέρω πόσο καλύτερη είναι.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

5t τωρα ή α5000 τον μαρτιο ειναι το σωστο.

(5n παλιωσε και δεν υπαρχει λογος να τη κοιτας)

Περισσοτερο για αναδιαρθρωση μοιαζει η κινηση της sony γιατι με τις 5r αρχικα και 5t πλεον δεν αφησε καθολου χωρο στα υπολοιπα μοντελα ειτε φθηνοτερα ειτε τα πιο ξεχασμενα ακριβοτερα.

Για μενα (δικα μου γουστα και "θελω") η νχ300 αξιζει εναντι της 3n.

(για το παραπανω ποστ)

Link to comment
Share on other sites

Nex εννοούσα..! Μπορεί να είναι πολύ καλή αλλά έχω καταντήσει να έχω μέχρι ψυγείο Samsung και δεν με σέβεται σαν καταναλωτή, οπότε δεν θα την ξανά προτιμήσω.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Kαλά εντάξει, για μένα δεν είναι αυτό θέμα. Για μένα είναι αν το μάτι ενός μη επαγγελματία θα δει διαφορά μεταξύ των δύο.Λένε οτι η Σαμυ έχει καλύτερο φακό..Αλλιώς σαν αισθητήρας είναι μια χαρα κ της Σονυ..Ιδιοι θαλεγα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.