Jump to content



προβλημα....σε ενα pc φιλου..


gbak

Recommended Posts

με το που παταω power on ...εχει ρευμα κανονικα το cooler δουλευει κανονικα, και βγαινει ενας συνεχομενο μπιπ...απο τη μητρικη..μνημη δοκιμασα, δεν ειναι.ο cpu τον ανοιξα και ειναι ενταξει παταει κανονικα..υποψιν δεν εχω καθολου εικονα...ουτε καν bios.τι μπορει να ναι?? λογικα agp?η μητρικη? (απο ρευμα παντως εγινε δουλεια..)

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασα σε ολα τα slot και την δικια του αλλα και αλλη δικια μου μνημη λογικα δεν θα χε προβλημα..οποτε την ξεχναμε την μνημη οσο αναφορα την agp την εβγαλα και την ξαναβαλα τιποτα τα ιδια αλλα εμενα μου μυριζει μητρικη...

Link to comment
Share on other sites

μαλλον μητρικη. δοκιμασε επανω της οτι μπορει να αλλαξει και σιγουρα δουλευει αλλου (μνημες, τσιπ, καρτα γραφικων). βγαλε δισκους κλπ κλπ, αλλα μαλλον σας αποχαιρετησε η μητρικη.

Link to comment
Share on other sites

ναι συμφωνω εβγαλα τα παντα απο πανω....και χωρις hardware τα ιδια μετα συνεχισα να δοκιμαζω ενα ενα και παρεμινε ο ιδιος ηχος...αλλα μυριζω μητρικη γιατι ειναι συνεχομενο μπιπ..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.