Jump to content


3d scanning & 3d printing event 1-2/3/14


voudas

Recommended Posts

3D_00.jpg

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τη νέα αυτή τεχνολογία, αυτό το Σαββατοκύριακο 1-2 Μαρτίου σας περιμένουμε 17:00-20:00 στα Bits and Bytes Νέου Κόσμου! Ψηφιοποιήστε το πρόσωπό σας, συνδυάστε το με το σώμα και τα χαρακτηριστικά της αρεσκείας σας μέσα από εκατοντάδες σοβαρές ή χιουμοριστικές επιλογές και δημιουργήστε ένα μοναδικό αγαλματίδιο ή προτομή του εαυτού σας!

Θα υπάρχουν δείγματα εκτύπωσης από έγχρωμους και μονόχρωμους εκτυπωτές και αν υπάρξει χρόνος θα κάνουμε και επίδειξη full body scanning. Οπότε θα χαρώ να δω και κάποιον από εδώ :)

Internet Cafe BNB Νέου Κόσμου

Ευρυδάμαντος 6 Αθήνα 117 45

3D_01.jpg

3D_03.jpg

3D_05.jpg

3D_06.jpg

3D_09.jpg

3D_11.jpg

3D_14.jpg

3D_16.jpg

demo1.jpg

demo4.jpg

demo5.jpg

demo6.jpg

demo8.jpg

Link to comment
Share on other sites

σας περιμένουμε, έχει πολλά διαφορετικά σχέδια για κάθε γούστο, όχι όμως ακόμα "επώνυμα" που έχουν trademarks.

για το τεχνικό κομμάτι, να αναφέρω πως το κύριο μέσο σάρωσης θα είναι το booth που βλέπετε όπου με 9 hd κάμερες το software του μαζεύει το υλικό για να αναπαράξει το πρόσωπο σε 3 διαστάσεις και στη συνέχεια μπορεί να γίνει επιλογή ανάμεσα στα σώματα, μαλλιά, αξεσουάρ κλπ.

Ελπίζω να υπάρξουν οι συνθήκες να κάνουμε και επίδειξη της σάρωσης με το σκάνερ χειρός που διαθέτουμε όπου με συνδυασμό κάμερας και IR παράγει 3D αρχείο για οτιδήποτε, ένα χέρι, έναν άνθρωπο, ένα αμάξι, ένα δωμάτιο.

Η εκτύπωση εφώσον κάποιος το επιθυμεί γίνεται σε μηχάνημα που λόγω βάρους και διαστάσεων δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε μαζί μας.

Link to comment
Share on other sites

καταρχήν η αγορά δεν είναι απαραίτητη, εμείς κάνουμε έτσι κ αλλιώς επίδειξη της τεχνολογίας. Η τιμή πάντως υπολογίζεται αυτόματα ανάλογα τον συνδυασμό σώματος-αξεσουάρ βάσει των κυβικών εκατοστών του μοντέλου και ανάλογα το μέγεθος κυμαίνεται κατά προσέγγιση περίπου 25-50 ευρώ.

να ευχαριστήσω και τον Σταμάτη από εδώ που πέρασε και τα είπαμε :)

Link to comment
Share on other sites

Να ΄σαι καλά, εγώ ευχαριστώ για το χρόνο σου, ήθελα να δω από κοντά πώς είναι το αποτέλεσμα αυτής της εκτύπωσης, είναι πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία που θα την βρούμε σίγουρα μπροστά μας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.