Jump to content



7970 windforce oc


tavliban

Recommended Posts

Πωλείται η gpu της υπογραφής

με υπόλοιπο εγγύησης από msystems (θα πρέπει να το επιβεβαιώσω αυτό σε σχέση με την ημερομηνία αγοράς, αλλά κατά 99% έχει)

θα παραδωθεί με το original bios, καθώς με το 280Χ 1100/1500mhz κολλούσε και έπρεπε να ρίξω την μνήμη στα 1450Mhz για να είναι σταθερή. Όταν όμως της είχα βάλει το Bios της 7970ΤΟ ήταν σταθερότατη.

την είχα για mining και αφού έβγαλα τα λεφτά για την 290 μου, δεν την χρειάζομαι πλέον + ότι θα συγκατοικήσουμε με την κοπέλα μου σύντομα και δεν χρειάζομαι πλέον την 7970 στο σπίτι της :p

θα εξετάσω και ανταλλαγή και διαφορά από εσάς (6870, 4890 κάτι τέτοιο)

250ευρά

Link to comment
Share on other sites

οκ, απλά επειδή δεν το αναφέρω στο αρχικό μήνυμα και βλέπω ότι μένεις εκτός Αθήνας, η αποστολή του προιόντος θα γίνει μετά από κατάθεση κλπ και τα έξοδα θα επιβαρύνουν τον αγοραστή....:red:

Link to comment
Share on other sites

παιδάκια δεν με ενδιαφέρει 6950, για να μην πω ότι δεν με ενδιαφέρει και 6870 (απλά είναι το μέγιστο που κοιτάω), κάτι πιο κάτω με ενδιαφέρει...

πάντως ο gffermari έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του πρώτος (και από παλιά για να είμαι ειλικρινής)

Την κάρτα την έχω ξηλώσει και είναι στο σπίτι τη κοπέλας μου ακόμα καθώς δεν είχα τρόπο να την μεταφέρω (ήμουν με το ποδήλατο και δεν χώραγε στο backpack). Αύριο θα την ζυγίσω στα ΕΛΤΑ να δω πόσο θα βγουν τα ταχυδρομικά κόστη. Αν ο GF αποσύρει το ενδιαφέρον του, τότε παμε στους επόμενους.

ευχαριστώ σε όλους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.