Jump to content



μνήμη συμβατή με Acer 8930G


lefteriz

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες.

Λοιπον, υπάρχει ενα λαπτοπ acer 8930G ( ο θεός να το κάνει με 18.4 οθόνη :D ) με 3GB DDR3. (2+1)

Πήγα να του βάλω μια 4άρα DDR3 kingston αλλα το μηχάνημα δε την δέχεται. Απο αναφορές που εχω διαβάσει στο ιντερνετ το μηχάνημα μπορεί να πάρει 4αρα αλλα προφανώς θέλει συγκεκριμένες, άλλοι αναφέρουν corsair..

Την πηρα απ το εσοπ την επέστρεψα πίσω και πηρα πιστωτικό. Και λεω να δοκιμάσω απ το στοκ house τους οπου εχει πολλές μνήμες και αν δε μου κάνει μπορώ να την επιστρέψω και να δοκιμάσω άλλη.

εδώ STOCKHOUSE -> ΜΝΗΜΕΣ RAM - SO DIMM DDR3 εχει πολλά μοντέλα.

Γνωρίζει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο ;; Δεν θέλω να του βάλω 2 + 2 , αλλα 4+2 να πάει στα 6.

Το BIOS εχει αναβαθμιστεί στο τελευταίο.

Link to comment
Share on other sites

Με βάση αυτές που φοράει ήδη διαλέγεις και της καινούργιες προφανώς , οσο εχει να κανει με χαρακτηριστικα , Κατα τα αλλα Οτι Acer εχει περάσει απο τα χεριά μου ειχε Ram Hynix πάνω. μπορεί να είναι τυχαίο , η άπλα παίζουν με συγκεκριμένα μοντέλα / μάρκες Ram. Για μια τετοια δουλειά θα έπαιρνα ενα τηλ το support της Acer. ( 801 500 2000 )

Link to comment
Share on other sites

οι μνήμες που φοράει πανω δεν εχουν καποια μάρκα, θα κοιτάξω τι τσιπάκια φοράει. Παντως τρέχουνε στα 1066, ενω αυτη που δοκιμασα ηταν 1600.

θα δοκιμάσω και το τηλέφωνο παντως δε το σκέφθηκα , θενκς :))))

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.