Jump to content



ECC ερώτηση.


Jimaki MBG

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Εχω κατι μνημες DDR2 kingston 2x1gb 800mhz ecc low profile. Μια καινουρια μητρικη asus που χρησημοποιω δεν υποστηριζει ecc ram, ενω η προηγουμενη gigabyte στη σελιδα του κατασκευαστη λεει οτι υποστηριζει. Οι μνημες τωρα δεν λειτουργουν,δεν bootαρει καν το πισι ενω παλια λειτουργουσαν στην αλλη μητρικη. Ειναι αυτος ο λογος η παρεδοσαν πνευμα?

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ αρχικά για την απάντηση. και κάτι ακόμα. Ουσιαστικά ECC είναι οι πιο παλιές? γιατί διάβασα οτι πλέον το Error correction έχει ενσωματωθεί στους επεξεργαστές.

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Οι ECC είναι σχεδιασμένες ώστε να ελέγχουν και να διορθώνουν ένα μέρος σφαλμάτων που μπορεί να προκληθεί κατά την εγγραφή των δεδομένων σε αυτές.

Link to comment
Share on other sites

ΕCC είναι πιο ανθεκτικές και χρησιμοποιούνται συνήθως σε server καταστάσεις. Το ένα λάθος στην μνήμη θα στις εβγαζε off σε non ΕCC ενώ σε ECC δουλεύουν κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.