Jump to content



Samsung Evo 840 250GB σε λαπτοπ


ge90

Recommended Posts

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τον συγκεκριμένο σκληρό για το λαπτοπ μου, το οποίο δεν υποστηρίζει sata 3 αλλά 2. Αξίζει η αλλαγή? Θα υπάρξει διαφορά??

Δες στο link που ακολουθεί την εμπειρία μου:

http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/apoktiste-kainourio-laptop-me-90a-133136.html

Link to comment
Share on other sites

Αν το laptop είναι παλιό, ίσως σε συμφέρει καλύτερα να βρεις έναν μεταχειρισμένο στη μισή τιμή. Ο EVO έχει πολλαπλάσιες δυνατότητες από αυτές που θα χρειαστεί το laptop, είναι overkill δηλαδή για τη χρήση αυτή.

Link to comment
Share on other sites

Για να μην ανοίγω νέο θέμα κι εγώ θα ρωτήσω εδώ. Σκέφτομαι να προσθέσω έναν ssd στο laptop της κοπελιάς μου. Έλεγα να παρω ένα ODD 2nd HDD caddy και να βάλω σε αυτό την αργοκαρούτα 320άρη που έχει και έναν μικρό σε χωρητικότητα ssd για main.

Το λαπιτοπ είναι ένα Dell Inspiron 15R N5010. Καταρχάς δε ξέρω πώς μπορώ να δώ αν είναι sata 2 ή 3. Αν είναι sata 3 -που αμφιβάλλω- θα πάω σε 840 evo. Αν είναι sata 2 τι δίσκο προτείνετε μιας και ο evo θα είναι overkill?

Link to comment
Share on other sites

Βάλε έναν V300 που είναι ο πιό φθηνός της αγοράς (αν είναι και made in Taiwan ακόμα καλύτερα). Βελτίωση θα δείς όπως και να έχει. Αν βρείς και κανέναν ελαφρώς μεταχειρισμένον με συμφέρουσα τιμή, τότε σκέψου το και αυτό.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ξεθάβω το θέμα γιατί είμαι στο παραένα να παραγγείλω τον δίσκο αλλά απ ότι διάβασα

ο ssd απαιτεί ahci και μέσα στο bios δεν υπάρχει επιλογή να αλλάξω τον controller. Έχω sony vaio λαπτοπ. Παρόλα αυτά έτρεξα το AS SSD στον τωρινό σκληρό και μου γράφει "msahci - OK"

Και έπεσα και πάνω σε αυτό το θέμα που λέει ότι ο controller αλλάζει αυτόματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.