Jump to content



Αξιόπιστος απρόμαυρος Εκτυπωτής


Recommended Posts

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους.

Ο πατέρας μου έχει δικηγορικό γραφείο και έχει ανάγκη από ένα αξιόπιστο απρόμαυρο εκτυπωτή που να εκτυπώνει και στην πίσω όψη του χαρτιού. Τι προτάσεις έχετε να κάνετε; Όπως είπα ιδιαίτερη σημασία έχει η αξιοπιστία, να έχει μια καλή σχετικά ταχύτητα και εννοείται ότι με ενδιαφέρει το κόστος των αναλωσίμων.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλεις αξιοπιστία και χαμηλό κόστος, αναγκαστικά πας σε laser, χωρίς να αποτελεί μειονέκτημα αυτό. Απλά σου περιορίζει τις επιλογές.

Θα βρεις εύκολα ΗΡ, αλλά προσωπικά δε θα τον επέλεγα, λόγω κακού προηγούμενου με το τμήμα service. Μάλλον θα πήγαινα σε κάποιον Canon, Konica Minolta ή Xerox. Παίζουν και οι Lexmark, αλλά παλαιότερα είχαν θέμα με τους drivers, δεν ξέρω τι παίζει τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν και οι samsung SL-M2825ND,SL-M2625D,SL-M2825DW, SL-C410W

σε καλές τιμές. Είναι ασπρόμαυροι, διπλής όψης και με δίκτυο (ακόμα και ασύρματο).

Σκεφτομαι να πάρω κάποιον, κάποια στιγμή για εκτυπώσεις στο σπίτι.

Από αξιοπιστία και κύκλο εργασιών όμως δεν ξέρω τι κάνουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

http://www.skroutz.gr/c/119/printers/f/6726_6737_247418/%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%8D%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%8C%CF%88%CE%B7%CF%82-Wi-Fi-Laser.html

 

και ξεκινάς ψάξιμο... εάν δεν είσαι εσύ ο χρήστης του εκτυπωτή, ίσως θα ήταν καλύτερο η αγορά να γίνει από κάποιο κατάστημα με εκτυπώσεις/ταμειακές κλπ που να έχει δικό του service ώστε όταν έρθει η κακιά στιγμή που θα θέλει να τυπώσει και θα έχει μουλαρώσει να μην ψάχνεσαι. νομίζω πως για τέτοιες δουλειές οι kyocera έχουν καλό όνομα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα είμαι ο βασικός χρήστης, όχι βέβαια ο μοναδικός. Αυτός μου έκανε ένα κλικ http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/ektipotes/polimixanima/Xerox-Workcentre-3225DNI-Laser-Polumhxanhma.htm Κάποια γνώμη;

Έγινε επεξεργασία από Trexx
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Μερικές πρώτες εντυπώσεις:

 

-Γρήγορο

-Εύκολο στη χρήση

-Πολύ καλή απτή ποιότητα κατασκευής

-Πλήρες λογισμικό

 

Για το πόσο οικονομικό είναι στην πράξη (γιατί στη θεωρία είναι πολύ) θα το διαπιστώσω μετά από ένα διάστημα και θα ενημερώσω. Η κατασκευή μου φάνηκε καλύτερης ποιότητας και στιβαρότερη από αντίστοιχα samsung της κατηγορίας που έστησα αλλού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτά παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.