Jump to content



Τι ηχεια..?


zpower

Recommended Posts

Μαλλον την αλλη εβδομαδα θα παω για μια καρτα ηχου creative 2 zs και επειδη θελω και καλα ηχεια σκεφτομαι να παω σε creative 7.1 gigaworks...να τα παρω χωρις δισταγμο...? ή εχει κανεις κατι αλλο καλυτερο να προτεινει..?(αλλη μαρκα, τπτ αλλο....??) κυριως θελω καλη ποιοτητα ηχου σε υψηλη ενταση...

Link to comment
Share on other sites

Επειση εχεις και την ZS τα giga θα σου ερθουν κουτι.Το μονο σπαστικο πανω τους ειναι το χειριστηριο τους.Τα logi ειναι επισης καλα οχι τοσο γλυκοηχα αλλα το ιδιο δυνατο εαν και 5.1 + οτι εχουν και το decoder.Ειχα το ιδιο διλλημα πριν κανα μηνα.Με τα πολλα τα 7.1 μου κατσαν στο μυαλο.Ακομα ανρωτιεμαι αργα το βραδυ τι θα γινονταν εαν στο γραφειο καθονταν εκεινο το γ@μα@το χειριστηριο με την μπλε οθονιτσα των logi , τοτε απλα βαζω να παιξει ενα καλο κομματι με cmss 3D που για πρωτη φορα στην ζωη μου το καταλαβα να λειτουργει σωστα και οχι να παραγει θορυβο και απλα χαιρομαι.

Link to comment
Share on other sites

και τα Logitech 680 είναι καλά και τα gigaworks/megaworks... πάντως σκέψου το αν έχεις μικρό χώρο γιατι 7.1 σε ένα δωματιάκι 20τετραγωνικών δεν λέει..δες και τα καινούργια logitech αλλά δεν ξέρω αν έχουν έρθει ελλάδα ακόμη

Link to comment
Share on other sites

τα ηχεια της cambridge soundworks aka creative σιγουρα θα ειναι μια επενδυση εαν σκεφτεσαι να τα κρατισεις καιρο,

εαν εισαι απο τους τυπους που θα ψηθει να παρει τα 8.1 ή δε ξερω γω τι θα ερθουν μετα,απλα παρε τα πιο φθηνα που θα βρεις.

Ειμαι με τα c.s. dtt2500 5.1 σχεδον 6 χρονια κ οσο κανουν τη δουλεια τους δε σκεφτομαι να τα αλλαξω για 7.1 κ 15.1!

εξαλου ολες οι ταινιες βγαινουν 5 καναλα κ τα υπολοιπα απλα ειναι ενα simulate των υπολοιπων,καλα για τραγουδια μη μιλησουμε το 98% ειναι στερεοφωνικα κ θα συνεχισουν να ειναι για πολλα χρονια!

Edit:!!!!! οσα περισσοτερα ηχεια τοσο περισσοτερα καλωδια!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.