Jump to content



Τοποθετηση usb θυρας


Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,

Εχω μαυρα μεσανυχτα απο υπολογιστες και θα ηθελα να ρωτησω κατι.

Βρηκα απο e-bay εναν υπολογιστη (τυπου tablet) στρατιωτικου τυπου σε τραγικα ελεεινη τιμη και το αγορασα. Μη με ρωτησετε γτ, απλα το πηρα. Το θεμα μου ειναι οτι τελικα λειτουργει, ενω το αγορασα για "μουσιακο" αλλα τρεχει ενα λογισμικο στα γερμανικα, το οποιο δεν ξερω καν τη χρησιμοτητα του και πραγματικα δεν με απασχολει. Αυτο που θελω να κανω ειναι να του περασω wind xp ή 2000 (μιας και δεν νομιζω να εινα για περισσοτερα) ετσι για δικια μου διασκεδαση. Το θεμα μου ειναι οτι δεν υπαρχουν θυρες usb για να βαλω εναν εξωτερικο cd reader για να περασω τα wind και γενικα κατι θυρες που εχει ειναι με pins (φανταζομαι για καλωδια στρατιωτικου τυπου) Η ερωτηση μου ειναι, μπορω να τοποθετησω καπου μια θυρα usb για να κανω boot ή γενικα υπαρχει καποιος τροπος να κανω boot τα wind σε αυτο τον υπολογιστη? Δεκτος για οποιεσδηποτε παραπανω πληροφοριες ή φωτογραφιες.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα! :)

Μια καλή αρχή σε αυτό που ζητάς είναι να βάλεις εσύ όσο περισσότερη πληροφορία μπορείς (τύπο, φωτό) και έτσι θα μπορεί να δει όποιος μπορεί να βοηθήσει!

Καλή συνέχεια και ...μεγειά!! :)

Link to comment
Share on other sites

Παιδια οποιος θελει φωτογραφιες ας μου πει να του στειλω σε e-mail διοτι δεν ξερω αν χρησιμοποιειται ακομη αυτο το συστημα, και ειδικα στον Ε.Σ. Δεv θελω ξαφνικα να εμφανιστει το FBI ουτε η αντιτρομοκρατικη σπιτι μου!!! :p

Link to comment
Share on other sites

Τα καλώδια τροφοδοσίας φαίνονται για ΑΤ και όχι ΑΤΧ. Επίσης η καλωδιοταινια μοιάζει με αρχαίο SCSI. Δες τι είναι ο δίσκος, αν μπορείς να τον βάλεις σε άλλο pc ξεκινάς win setup και στο πρώτο reboot ξαναβαζεις τον δίσκο στο μηχάνημα να συνεχίσει... Ακόμα και αν κάτσουν τα win με drivers δεν ξέρω τι θα κανείς.

Πάντως το μηχάνημα δείχνει παρά πολύ παλιό, και ίσως ούτε 2000 να μην μπαίνουν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.