Jump to content

cakrit

Premium Members
 • Posts

  206
 • Joined

 • Last visited

Πληροφορίες Προφίλ

 • Περιοχή
  Αθήνα - Κέντρο
 • Επάγγελμα
  Systems support

cakrit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Τον παλιό τρόπο αγγελιών σίγουρα..... και φυσικά να συνεχίζει να μεγαλώνει... πιο πολλά reviews (τα οποία είναι άπαιχτα!)
 2. cakrit

  ESO

  Από τους λάτρεις της συγκεκριμένης σειράς από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο με εξαίρεση το online. Το οποίο όταν είδα την τιμολογιακή πολιτική .. απλά δεν ασχολήθηκα. Με την κατάργηση όμως της μηνιαίας συνδρομής και την αγορά σε deal με 35€, ξεκίνησα να ασχολούμαι. Οι πρώτες εντυπώσεις μετά από μία εβδομάδα είναι αρκετά καλές. Έχει αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, (πχ δεν βλέπω όσο και να το έψαξα πραγματικό συνδιασμό για archer). Στα πολύ θετικά είναι οτι μπορείς να στήσεις τον παίκτη σου όπως θέλεις χωρίς περιορισμούς (πχ μπορείς να έχεις έναν mage με smithing crafting ή ένα warrior με enchanting/alchemy). Στην παρούσα παίζω σε single player style, και δεν έχω μπει στην διαδικασία να δω το Multiplayer κομμάτι, Αν υπάρχει κάποιο guild ατόμων που παίζουν από εδώ, ευχαρίστως να τα πούμε και ingame...αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς (τελείωσαν οι εποχές που λοιώναμε με τις ώρες)
 3. Ακόμα και να είσαι μέλος σε ένα clan δεν σημαίνει οτι μπορείς να "αδειάσεις το μαγαζί". Μπορείς να πάρεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Όταν το "χεράκι" γίνεται κοκκινο (αν το θυμάμαι καλά) σημαίνει οτι το αντικείμενο το κλέβεις.
 4. Μάλλον σου έχει ξεφύγει αυτή: http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706 Εκτός αν είναι τόσο σημαντικό το λεπτότερο πλαίσιο για σένα. Δεν την έχω δουλέψει προσωπικά άλλά έχω ακούσει από 10δες άτομα τα καλύτερα (και έχει και 100€ διαφορά από την 2415h )
 5. Μια πιο low cost Λύση είναι όπως αναφέρθηκε με εξωτερική υδρόψυξη (zalman reserator) το οποίο δεν έχει καμία σοβαρή απόδοση, αλλά δεν έχει θέμα και με την σκόνη. Εννοείται passive vga και μένει το πρόβλημα του τροφοδοτικού το οποίο για να πας σε passive.. θέλει πολλά φράγκα.
 6. Task manager -> Performance -> Resource Monitor Expand το Disk και εκεί μπορείς να δεις τι ακριβώς "γράφει-διαβάζει" στον δίσκο σε realtime. (κάνε ένα sort στο Total (B/sec) και θα δεις τον ύποπτο πάνω πάνω λογικά.
 7. Steam Halloween Sale Έχει μερικά πολύ ένδιαφέροντα σε πολύ καλές τιμές, ιδίως για αυτούς που δεν τα έχουν παίξει (FEAR Bundle, STALKER, κ.α.)
 8. Πριν 2-3 μέρες έβαλα το heroes & Generals. Δεν θα το χαρακτήριζα άσχημο, αν και έχει αρκετά θεματάκια... (balancing, equipment, πολύ ακριβώς εξοπλισμός αν δεν είσαι member, και άλλα) Μία πολύ καλή ιδέα αλλά έχει πολύ δουλειά ακόμα.
 9. Η αλήθεια είναι οτι για μένα δεν δικαιολογεί την τιμή αγοράς. Δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο, ίσα ίσα η προσωπική μου άποψη είναι οτι παρουσιάζει συγκεκριμένα προβλήματα: 1) όπως αναφέρθηκε το πορτάκι είναι τελείως άβολο, καθώς πρέπει να παραμένει ανοιχτό όταν έχεις usb 2) η πλαϊνη επιλογή εισαγωγής εξαγωγής αέρα, σε υποχρεώνει να έχεις αρκετό χώρο δεξιά-αριστερά του κουτιού, κάτι που προσωπικά θεωρώ οτι σε περιορίζει αρκετά στην εγκατάσταση. 3) οπτικά το θεωρω, απλά μετριότατο για να το βάλω στο σαλόνι. μία μονοκόματη λαμαρίνα. 4) φουσκάλες στο βάψιμο???
 10. Εντάξει, Η αλήθεια είναι οτι και στα παλαιότερα CIV αν ήθελες να το παίξει σωστά και όχι στα εύκολα επίπεδα.. ήταν παλουκάκια.... ήθελε πολύ προσοχή και πολύ σκέψη... απλά εδώ ..είναι τελείως διαφορετική η λογική.. (κάτι το οποίο το θεωρώ καλό)... Όπως το είπες όμως ultraex2005...δεν είναι bam boom σε καμία περίπτωση.
 11. Πραγματίκά τρομακτική διαφορά με τα προηγούμενα της σειράς,το θέμα είναι οτι δεν ξέρω αν έχω την υπομονή πλέον να τα μάθω....
 12. Επίσης στην Αφρική οι Άγγλοι-Αμερικάνοι δεν μπορούσαν να περάσουν την θωράκιση ούτε με απευθείας βολές στα tigers απο μπροστά, με αποτέλεσμα η τακτική να γίνει ... "τρέχουμε και όσοι περάσουμε χτυπάμε από πίσω"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.