notios_n Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2004 Θέλω να ρωτήσω πώς και που μπορώ να τρυπήσω τη mobo μου για να βάλω μπλόκη mobo είναι gigabyte και απ΄όσο είδα δεν έχει σημάδια για να κάνω τρύπες μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;Ευχαριστώ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Μηηηηηηηηηηη....κανεις τρυπες πουθενα.......θα την χαλασεις.....!Αφου δεν εσει τρυπες για μπλοκ......παιρνει μπλοκ με κλιπς(κουμπωτα)......αλλιως παρε καινουρια μητρικη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα φίλε... η μητρική αποτελείται από διάφορα στρώματα τα οποία κρύβουν επαφές, ακόμα και αν στο μάτι το πάνω και το κάτω μέρος της πλακέτας είναι "καθαρό" , ουσιαστικά περνάνε επαφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Νοέμβριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Κάπου 7 στρώματα σε μια μητρική περίπου. Μπορείς να βάλει και ειδική κόλλα. Νομίζω η Antec έχει θερμοαγώγιμη κόλλα ή η coolermaster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Νοέμβριος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Eπειδη σκεφτομαι σοβαρα την υδροψυξη και ειμαι νεοπας στο χωρο του οβερκλοκινγκ η Κ8Ν-Ε ντελουξ πως τα παιρνει τα μπλοκια ρε παιδες? Επισης μπορει κανεις να προτεινει καμια αντλια αθορυβη?φχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Νοέμβριος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 παρε την nf7-s παλια και καλη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από tsihlini παρε την nf7-s παλια και καλη!! Tι ειπες τωρα????? Ατοπον..... η K8N E-deluxe ειναι για 754 ενω η nf7-s ειναι για socket A.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 όλες οι A64 mobo παίρνουν block αφού τα specs απαιτούν την ύπαρξη δύο τρυπών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Νοέμβριος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Διευκρινισις Εχω την K8N-E deluxe και θελω να βάλω υδροψυξη.Μου χουν βγει τα ματια ρε σεις να μαθαίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από karakokas Διευκρινισις Εχω την K8N-E deluxe και θελω να βάλω υδροψυξη.Μου χουν βγει τα ματια ρε σεις να μαθαίνω ?????????? Σου απαντησε ο endu....η μητρικη σου εχει 2 τρυπες κ παιρνει ανετα νερακι.....! Αντε,στειλε πμ στον 11 για μπλοκ....ακομα καθεσαι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Νοέμβριος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 εστειλα εστειλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 25, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Ρε η mobo δεν είναι σιδερικό, έλεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 25, 2004 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Να σου δόσω το τρυπάνι μου? Εγώ θα κάθομε σε μια άκρη και θα τραβάω την όλη επιχήριση με κάμερα... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolos-Pap Νοέμβριος 26, 2004 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 lol φίλε ξέχασε το τρύπημα. Έτσι την είχα πάθει κι εγώ παλιά όταν είχα παρει μια MSI (nforce2) δεν ειχε τρύπες και την πούλησα Καλύτερα πάρε κάποια άλλη (σου συνιστώ abit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 26, 2004 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Apostolos-Pap lol φίλε ξέχασε το τρύπημα. Έτσι την είχα πάθει κι εγώ παλιά όταν είχα παρει μια MSI (nforce2) δεν ειχε τρύπες και την πούλησα Καλύτερα πάρε κάποια άλλη (σου συνιστώ abit). Και εγώ για αυτό το λόγο την πούλισα την MSI... Δεν μπορούσαν να βάλουν 4 τρυπύλες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Νοέμβριος 26, 2004 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Παρε οποια μητρικη θεωρεις καλυτερο για αυτο που θες να κανεις και εχει τρυπες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Νοέμβριος 27, 2004 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Τρυπες σε μομπο??? Παρε τρυπανι και αλλαξε της τα φωτα... Βεβαια μετα μην περιμενεις να δουλεψει :P :P Αλλα τουλαχιστον θα μπορεις να βαλεις το μπλοκ χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
notios_n Νοέμβριος 28, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Ok παιδιά Ευχαριστώ μπήκα στο νόημα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.