tsairon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2014 Καλησπερα παιδια..Πηρα μια καινουρια tv και συνδεσα τον εξωτερικο σκληρο που μεσα ειχα τα ΠΑΝΤΑ και μου για να κανει εγκατασταση του σκληρου στην τηλεοραση μου τα εσβησε ΟΛΑ. Υπαρχει καποιος τροπος να τα επανακτησω; Σας ευχαριστω εκ των προτερων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellhnas Ιούνιος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Αυτο που λες απλα δε γινεται, αλλα, για να σε βοηθησω καπως ψαξε στο google: hdd recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksexasmenos Ιούνιος 26, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Εάν σύνδεσε τον δίσκο για να κάνει εγγραφές σε αυτόν τότε μπορεί να ζήτησε να φορμαριστεί ο δίσκος.Πες μας και το μοντέλο της τηλεόρασης. Ο εξωτερικός δεν αναγνωρίζεται στον υπολογιστή? Αν αναγνωρίζεται με τι filesystem τον δείχνει και τι λέει στις ιδιότητες δίσκου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιούλιος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Δοκίμασε το testdisk.Οδηγίες εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsairon Ιούλιος 4, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Λοιπον παιδια εκανα ανακτηση των αρχειων με το DATA RECOVERY WIZARD αλλα εχω ενα θεμα..ενω τις φωτο και τα αρχεια pdf word κλπ τα ανοιγει μια χαρα,εχει ενα φακελο με 200gb που προφανως εκει ειναι ταινιες βιντεο προσωπικα κλπ που τα εχει σε μορφη swf. πως ανοιγω αυτα τα αρχεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 4, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 adobe flash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.