Jump to content

ksexasmenos

Members
  • Posts

    48
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

ksexasmenos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ksexasmenos

    DSLR για αρχάριο

    Καλησπέρα...για να μην ανοίγω καινούριο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ. Σκέφτομαι να μπω στον χώρο του dslr και ψάχνομαι για κάποια entry level. Στην αρχή σκεφτόμουν κάτι εως 300€ αλλά βλέπω δεν υπάρχει κάτι. Οπότε λέω να ανέβω ένα 50€...άντε 100€ αν αξίζει τόσο πολύ. Η χρήση θα είναι φωτογραφίες από μαζώξεις, πρόσωπα πιο πολύ και αργότερα θα ήθελα να αγοράσω ένα φακό για τοπία. Είμαι πρόθυμος να μάθω και θεωρητικά πράγματα, οπότε δεν έχω θέμα να είναι όλα χειροκινητα. Βίντεο δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω βιντεοκαμερα. Περιμένω τις προτάσεις σας.
  2. ksexasmenos

    Αγορές και paypal

    To απόγευμα κατάφερα και πραγματοποίησα αγορά μέσω paypal και χρεωστική κάρτα της Πειραιώς. Δοκίμασα πριν λίγο και έφαγα άκυρο....άντε να δούμε πότε θα ξανασταθώ τυχερός.
  3. ksexasmenos

    Το pc δεν βλεπει τους σκληρους

    Αν δεν βλέπεις τους σκληρούς ούτε στο bios είναι ανησυχητικό. Δοκίμασε με άλλο καλώδιο και sata και power να δεις αν τους αναγνωρίζει. Μπορεί να πέθανε ο sata controller. Βάλε τους δίσκους σε άλλον υπολογιστή να δεις αν αναγνωρίζονται.
  4. Θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω την έκδοση για android. Επίσης ήθελα να ρωτήσω. Θα φτιάξετε έκδοση για linux? Συγκεκριμένα έχω ubuntu.
  5. Photorec μακράν το καλύτερο.
  6. Για τα ports θα ήθελα να είναι 4 αλλά δεν παίζουν λεφτά προς το παρόν. Το ποσό που διαθέτω είναι μαξιμουμ 40ευρώ. Οι σκληροί που κάθονται προς το παρόν είναι 2 οπότε μια κάρτα με 2 θύρες μου είναι αρκετή προς το παρόν και αργότερα αν χρειαστεί παίρνω ακόμη μια.
  7. Όλοι οι δίσκοι που έχω είναι sata 2 εκτός από έναν που είναι sata3. Οπότε θα κινηθώ προς PCI express μεριά. Υπάρχει κανένα site που μπορώ να τσεκάρω αν η κάρτα που θα πάρω θα παίζει σε ubuntu? Πώς το ψάχνω αυτό?
  8. Τι διαφορά θα έχω μεταξυ PCI και PCI express?
  9. Γνωρίζει κανείς αν είναι αξιόπιστα όμως? Δεν θέλω να το ανοίξω μια μέρα και να βρω τπτ άδειους σκληρούς. Επίσης το πιο σημαντικό που δεν ανέφερα. Σε ubuntu θα λειτουργεί η συσκευή?
  10. ksexasmenos

    Μητρική AMD AM2

    Καλό θα ήταν να μας πεις το ακριβές μοντέλο του επεξεργαστή γιατί μπορεί να μπαίνει και σε am2+ μητρική.
  11. Εάν σύνδεσε τον δίσκο για να κάνει εγγραφές σε αυτόν τότε μπορεί να ζήτησε να φορμαριστεί ο δίσκος. Πες μας και το μοντέλο της τηλεόρασης. Ο εξωτερικός δεν αναγνωρίζεται στον υπολογιστή? Αν αναγνωρίζεται με τι filesystem τον δείχνει και τι λέει στις ιδιότητες δίσκου?
  12. ksexasmenos

    Πρόβλημα με samsung HD

    Οι τιμές 1,5,7 πρέπει να είναι 0. Οι τιμές που έχεις δεν είναι ανησυχητικές για το μέγεθος του δίσκου αλλά παρατήρησε αν είναι σταθερές η σιγά σιγά ανεβαίνουν. Ανησυχητικό είναι η τιμή 10 που έχει και το κίτρινο θαυμαστικό μιας και υποδηλώνει πρόβλημα στο μηχανικό υποσύστημα του δίσκου. Αν αρχίσουν να ανεβαίνουν πάρε backup και νέο δίσκο. Εάν γνωρίζεις αγγλικά διάβασε εδώ για τις τιμές και τι παίζει με αυτές. S.M.A.R.T. - Wikipedia, the free encyclopedia
  13. ksexasmenos

    HDMI to VGA

    Η κάρτα γραφικών μου βγάζει το τέταρτο βύσμα. Βέβαια έχει και ένα VGA όπου έκανα την δουλειά αλλά από την άλλη δεν βγαίνει αναλογικό από όσο είχα ψάξει. Αυτές είναι και οι έξοδοι από την κάρτα.
  14. ksexasmenos

    Πλακέτες σκληρών δίσκων

    Μιας και έχω ακούσει πολλές φορές για καμένη πλακέτα το οποίο στην πραγματικότητα δεν ίσχυε σιγούρεψε το πρώτα. Δεν λέω ότι ο τεχνικός δεν έκανε σωστή διάγνωση αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις κοίτα αν το BIOS βλέπει τον δίσκο σου και δοκίμασε το και σε άλλη θύρα αν μπορείς.
  15. ksexasmenos

    HDMI to VGA

    Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές μάρκες μετατροπέα dvi to vga και δεν δούλεψε ούτε ένας. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι εφικτό να γίνει μετατροπή από ψηφιακό σε αναλογικό. Σε αυτό τουλάχιστον είχα καταλήξει όταν ψαχνόμουν, το dvi είναι digital only και δεν μπορεί να περάσει αναλογικό.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.