Nos-Dio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 Λοιπον εχουν 20 ευρω διαφορα με ακριβοτερο το zenοι διαφορες τους ειναι οτι το Μουβο ΙΙ ειναι πιο μικρο και ελαφρυ αλλα υπολειπεται 16 gb του Ζεν!Εσεις τι λετε??Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?
Borg Νοέμβριος 26, 2004 #2 Νοέμβριος 26, 2004 Από την στιγμή που είσαι χρήστης pc δεν νομίζω ότι σε πειράζει ότι έχει λιγότερο χώρο από την στιγμή που στα 2,5gb χωράνε περίπου 1000+ τραγούδια ’σε που βασικό είναι και το μέγεθος σε τέτοιες συσκευές
unstoppable Νοέμβριος 26, 2004 #3 Νοέμβριος 26, 2004 Ριξε μια ματια και σε αυτο (αν και παει πολυ ψηλα σε τιμη)http://www.eshop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.662633Παντως και εγω ειμαι της αποψης οτι οτιδηποτε πανω απο 1GB ειναι αρκετο για MP3 player και απο εκει και περα το μεγεθος παιζει μεγαλυτερο ρολο.
Zarras Νοέμβριος 26, 2004 #4 Νοέμβριος 26, 2004 Νοs, ειχα το muvo, και μετα απο 8 μηνες τα εφτυσε....χωρις να του κανω τπτ...δουλευε και μετα απο 5' που το ξαναεβαλα...dead
Dj Netrino Νοέμβριος 27, 2004 #5 Νοέμβριος 27, 2004 Το MuVo σου πρωτεινω και εγω! Ειναι μικρο και η χωριτικοτητα του ειναι ερκετη!Το εχει ενας φιλος μου και εχει μεινει ευχαριστημενος!
Nos-Dio Νοέμβριος 27, 2004 Author #6 Νοέμβριος 27, 2004 τελικα πηρα το Ζεν παιδια,ευχαριστω πολυ για την γνωμη σας!ειναι αρκετα μικροτερο απο οτι φαινεται(μικροτερο απο το πρωτο ζεν 20 gb αν το εχει δει κανεις)
Dj Netrino Νοέμβριος 27, 2004 #9 Νοέμβριος 27, 2004 Ενταξει μια χαρα ειναι! Δε θα χρειαστεις κλαρκ για να το μεταφερεις! Τελικα ειναι πολυ μικρο! Ωρα να το γεμισεις μουσικη!
Nos-Dio Νοέμβριος 27, 2004 Author #10 Νοέμβριος 27, 2004 ειδη εχει 6 γιγα και ανεβαινουμε το μειονεκτημα σε σχεση με το μουβο δεν ειναι το μεγεθος αλλα το οτι χρειαζεται software για να δουλεψει αλλα στην δικια μου περιπτωση μου δεν πειραζει επειδη στην σχολη μου μπορουμε να κανουμε install προγραμματα στο pc lab@200kb/sec bittorent
Dj Netrino Νοέμβριος 27, 2004 #11 Νοέμβριος 27, 2004 Αρα την εκανες λαχειο! Ειναι πολλα τα γιγα, τι θα πρωτο ακους?Το καλο ειναι οτι δεν θα χρειαζεται να σβηνεις και να περνας καινουρια κομματια μεσα!Ολοι οι καλοι χωρουν!!!
chroma Νοέμβριος 27, 2004 #12 Νοέμβριος 27, 2004 Καλοδούλευτο, προσοχη στα πεσίματα και τους κραδασμούς. Αυτά με τον ενσωματωμένο δίσκο δεν είναι για πολλές ταλαιπωρίες.
Nos-Dio Νοέμβριος 28, 2004 Author #13 Νοέμβριος 28, 2004 Chroma thx απλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει σκληρο δισκο απο φορητο γιατι 1) το nomad jukebox Zen που εχει ενα φιλος μου ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο και πιο παχυ(20 gb και σληρος απο φορητο hitachi)! 2)τον Zen Extra που ειναι 60 Gb ειναι και αυτο πιο παχυ και ελαχιστα μεγαλυτερο απο οτι ειδα Τωρα αυτος ο φιλος μου εχει το ΖΕΝ 2 χρονια τωρα και δουλευει μια χαρα..Μαλιστα μια φορα του ειχα ριξει και κατω απο το υψος του κρεββατιου και δεν μασησε μια,ιδου και τι του εκανα..
SlotKiller Νοέμβριος 28, 2004 #14 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio ειδη εχει 6 γιγα και ανεβαινουμε το μειονεκτημα σε σχεση με το μουβο δεν ειναι το μεγεθος αλλα το οτι χρειαζεται software για να δουλεψει αλλα στην δικια μου περιπτωση μου δεν πειραζει επειδη στην σχολη μου μπορουμε να κανουμε install προγραμματα στο pc lab@200kb/sec bittorent Μια χαρα εισαι! Εμας στο Παπει τα εχουν αρκετα περιορισμενα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα ινσταλλ. Παλι καλα που η antileech δεχεται και java script πια και μπορουμε και κατεβαζουμε και απο αυτην, :devil: αλλιως......
Psychokiller Δεκέμβριος 3, 2004 #15 Δεκέμβριος 3, 2004 Έχει βγει και το Zen micro είναι της σειράς Zen αλλά είναι πολύ μικρότερο από το MuVo,με αρκετά μεγαλύτερη οθόνη και βγαίνει σε πολλά χρώματα. Χωρητικότητα: 5Gb.Δεν ξέρω αν αυτό χρειάζεται driver γιατί και εγώ είμαι στο Πα.Πει αυτό το θέμα με καίει.:...:
Nos-Dio Δεκέμβριος 4, 2004 Author #16 Δεκέμβριος 4, 2004 δεν το ξερω αυτο αλλα σιγουρα μπορεις να το δεις στην creative!πιο μικρο απο το μουβο δεν νομιζω να ειναι απο αυτα που εχω διαβασει στο σιτε της κρεατιβε!
spike83 Δεκέμβριος 6, 2004 #17 Δεκέμβριος 6, 2004 καλοριζικο και καλα ακουσματα! Μπορεις (ρωταω) να το χρησιμοποιησεις για μεταφορα αρχειων;;;
antonisk7 Δεκέμβριος 6, 2004 #18 Δεκέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Chroma thx απλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει σκληρο δισκο απο φορητο γιατι Δεν μπορεί να έχει τίποτε άλλο , μόνο δίσκο από φορητό. Και το Muvo 2 έχει σκληρό μέσα , για την ακρίβεια ένα microdrive 4GB (σε παλιότερη έκδοση μπορούσες να το αφαιρέσεις και να το χρησιμοποιήσεις σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) , το οποίο είναι επίσης ευπαθές όπως κάθε σκληρός δίσκος.
suboy Δεκέμβριος 24, 2004 #19 Δεκέμβριος 24, 2004 Creative Zen Touch αγορα στις 27/10/2004. Αν ενδιαφέρεται κανείς θέλω να το δώσω γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Είναι σε άψογη κατάσταση στο κουτί του. 160 ευρω
Nos-Dio Δεκέμβριος 24, 2004 Author #20 Δεκέμβριος 24, 2004 ακυρο και μαλλον θα στο σβησουν..πρεπει δηλαδη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.