Jump to content



Αλλαγή καλωδίων τροφοδοτικού ή άλλη λύση


Recommended Posts

Καλησπέρα σας έχω φτιαξει ένα νέο pc με και θα ήθελα να σημαζέψω κάπως τα καλώδικα και να μην φαίνονται γενικά όλα αυτά τα χρώματα μπλε κιτρινα κλπ αλλά ένα χρώμα που πιστεύω ότι ταιριάζει στο pc αυτό... το case μου είναι το corsair carbide 200r όπου φοράω μητρική asrock 970 pro3 v2 με 8gb kingstone hyperx furys ασπρες, gigabyte gtx660 amd fx8320 με αερόψυξη της noctua την d14

τροφοδοτικό powertech pt-750watt, sandisk 128gb ultra plus, samsung 250gb hdd , baracuda 1tb

samsung sh-224db και akasa fc six ...... στο πλαινό πλαίσιο που ανοίγει για να έχεις χώρο στην μπροστά μεριά του κουτιού έχει γίνει μετατροπή και έχει κοπεί κομμάτι αλουμινίου ώστε να μπει plexiglass το ίδιο έχει γίνει και μπροστά για να μπούνε 2 ανεμιστήρες. μερικές φωτογραφίες και από εκεί και πέρα περιμένω προτάσεις το τι μπορώ ν κάνω..

7ptn.jpg

07k9.jpg

cbl2.jpg

w9m3.jpg

c8zrt.jpg

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] σε μπελά πας να με βάλεις.. και ξες γιατί γιατί το pc μου είναι με τροφοδοτικό που βγάζει όλα τα καλώδια μαζί από μια υποδοχή και επίσης αυτό το ένα ένα είναι μπελαλιδικό αλλά ωραίο...αλλά θα πρέπει να ξανά ξεμοντάρω όλο το pc

Link to comment
Share on other sites

Ψαξε να βρεις sleeved extension cables για το 24-pin, το 12V 4/8-pin, το pci-e και τα molex/sata. Δεν ξερω βεβαια αν θα μπορουν να χωρεσουν ολα αυτα στον χωρο που σου παρεχει το κουτι για cable management..

Link to comment
Share on other sites

Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει να sleevaρεις τετοιο τροφοδοτικο. Αν παθει κατι (διολου απιθανο) θα μεινεις με τα sleeved καλωδια (και ολη τη δουλεια που εχεις ριξει) στο χερι και πιθανοτατα χωρις εγγυηση.

Οποτε γιαυτο λεω, ή παιρνεις τις sleeved επεκτασεις καλωδιων ή κανεις λιγο υπομονη, παιρνεις ενα καλο τροφοδοτικο (τουλαχιστον 80+ bronze πιστοποιηση) με αποσπομενα καλωδια και sleevαρεις τοτε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.