Jump to content



Βοήθεια η DDC-1T μάλλον τα παίξε


BLACKJO

Recommended Posts

Η αντλια μου κανει εναν υψησυχνο θορυβο στο κυκλομα υπαρχει υγρο αλλα δεν το σπροχνει απο οτι φενεται λετε να το ειπε το ποιημα ? και αν ναι επισκευαζετε ? :help::help::help:

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σίγουρος πως δεν κυκλοφoρεί το υγρό; Αν και πολύ αμφιβάλλω ... μήπως έχει κολλήσει καμιά φουσκάλα μέσα και δεν τραβάει, εξού και ο θόρυβος που κάνει.

Οι θερμοκρασίες του συστήματός σου τι δείχνουν;

Τώρα όσο αφορά το service δεν έχω δεί πουθενά να έχουν parts για αυτή την αντλία και μία μικρή αναζήτηση που έκανα στο ebay δεν έχει κάτι.

Αν μπορείς βγάλ' την και άνοιξέ την να δείς τι παίζει μέσα.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον τότε έχει αέρα μέσα , κούνησέ την για να απεμπλακεί η φυσαλίδα. Ο εγκλωβισμένος αέρας προκαλεί περίεργους θορύβους.

Είσαι σίγουρος όμως ότι έχεις μηδενική ροή , υπάρχει flowmeter;

Ρώτησε και ο φίλος παραπάνω , από θερμοκρασίες πως είσαι;

Αν πάντως δεν δεις αποτέλεσμα με κουνήματα/χτυπήματα κλπ , θα πρέπει να αδειάσεις και να ξαναβάλεις τα υγρά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδια δεν το πιστευω ειχε βουλωσει το waterblock με κοματια σιλικονης η απο διαβρωση των λαστιχων ενα πραγμα σαν κοματακια λαστιχου με το που το καθαρισα εστρωσε αλα πιθανον να θελει και η αντλια καθαρισμα πραγμα που θα κανω απο σεπτεμβριο :jump1::jump1:

Link to comment
Share on other sites

η ανλτλια φρακαρε και τελικα τα πεξε απο κοματια σιλικονης απο το τανκ της καλης αλφαcool το τανκ ειναι το μονο που μπενει σε μια θεση στο disktray το πισω μερος του αποτελιτε απο 2 κοματια το ενα εφαρμοζει επανω στο tank μαζι με μια φλαντζα μεχρι εδω ειναι αψογο εδω τωρα γινετε η πατατα αμεσοσ μετα απο το κοματι αυτο ειναι το κοματι με τις τρυπες για να μπει η dcc και τα ρακορακια μεταξι αυτον των κοματιων οι μακακες βαλανε σιλικονη αυτη με τον καιρο διαβρωθικε και μεγαλο μερος της περασε στο κυκλωμα με αποτελεσμα να βουλωσει το μπλοκ να ζοριζετε η αντλια και τελικα την πηρα στο χερι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ALPHACOOL ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ............

:red::red::red::red::mad::mad::mad::mad::mad:

Link to comment
Share on other sites

Τελικα η αντλια μετα απο ανοιγμα και καθαρισμα ειναι οκ ευτιχος αποτε παω για νεο τανκ και μαλον για αναβαθμιση http://www.eworld.com.gr/products/page/802672353

Έγινε επεξεργασία από BLACKJO
Link to comment
Share on other sites

Αν όχι όλες, τουλάχιστον οι περισσότερες εταιρίες κάνουν λάθη τα οποία τα διορθώνουν μετά από feedback χρηστών, με άλλα rev. του ίδιου προϊόντος αλλά δυστυχώς σε βάρος του καταναλωτή.Γιατί να διαφέρει η alphacool?Δεν θυμάμαι τι προϊόν κ ποιας εταιρίας ήταν (νομίζω XSPC) και έγραφε rev. 4.

Πάρε χαμπάρι τώρα για πόσα ελαττωματικά κομμάτια του συγκεκριμένου μιλάμε!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.