planetman Posted November 28, 2004 #1 Share Posted November 28, 2004 Έχω το κουτί Antec Plusview 1000AMG windowed. Το πρόβλημα είναι ότι τα μπροστινά usb όπως και να τα συνδέσω, δεν δουλεύουν. Κάποιος άλλος με το ίδιο κουτί μου είπε ακριβώς το ίδιο. Θέλω να ρωτήσω όποιους το έχουν και ξέρουν. Φταίει το συγκεκριμένο κουτί και είναι κάποια συνδεσμολογία λάθος ή κάτι καταλάβαμε λάθος και οι δύο στις συνδέσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted November 28, 2004 #2 Share Posted November 28, 2004 Δες το βιβλιαράκι της μιτρικής για την ακριβή διάταξη που έχουν τα πινάκια, μετά σύνδεσέτα 1-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Posted November 28, 2004 #3 Share Posted November 28, 2004 Aυτο που σου ειπε αποκλειεται να ισχυει!!!Κοιτα στο manual τις μητρικης σου πως συνδεονται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Posted November 28, 2004 Author #4 Share Posted November 28, 2004 Μα το έχω δει, λέτε να τα σύνδεσα στην τύχη; Και το manual της μητρικής και το manual του κουτιού. Κάποιος που έχει το ίδιο κουτί μπας και φταίει το κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Posted November 28, 2004 #5 Share Posted November 28, 2004 Σιγουρέψου ότι έχεις κάνει σωστή σύνδεση και δοκίμασε και εναλλακτικές συνδέσεις.Ενεργοποίησε από το BIOS όλες τις θύρες USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Posted November 28, 2004 #6 Share Posted November 28, 2004 εγω εχω το ιδιο κουτι και τα εχω συνδεσει στην msi και δουλευουν κανονικα το μπροστικα usb.. πιστευω να δουλευει και το firewire αλλα αυτο δεν το εχω δοκιμασει ακομα...το καλωδιο για τις θυρες usb ειναι αυτο που ειναι ενιαιο...το καλωδιο του firewire ειναι αυτο που εχει ενα ενα τα πινακια και πρεπει να τα συνδεσεις στις καταληλλες υποδοχες της mobo..(πολυ σπαστικη διαδικασια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted November 28, 2004 #7 Share Posted November 28, 2004 Το έχω δοκιμάσει και εγώ το συγκεκρημένο κουτί και τα USB παίξαν κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Posted November 29, 2004 #8 Share Posted November 29, 2004 Τα μπροστινα USB δεν δουλευουν με USB 2 , οποτε μαλλον γι αυτο εχεις το προβλημα. Αυτα στο δικο μου κουτι , σε νεοτερη εκδοση ίσως έχει διορθωθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Posted November 29, 2004 #9 Share Posted November 29, 2004 Και εγώ με το ίδιο κουτί και την dfi παίζουν κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Posted November 29, 2004 Author #10 Share Posted November 29, 2004 Το έχει δουλέψει κανείς με USB 2.0; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Posted November 29, 2004 #11 Share Posted November 29, 2004 Αρχική απάντηση από planetman Το έχει δουλέψει κανείς με USB 2.0; εγω ρε ανθρωπε.. σου ειπα πιο πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Posted November 30, 2004 #12 Share Posted November 30, 2004 και εγω το ιδιο κουτι εχω και δουλευουν :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Posted November 30, 2004 #13 Share Posted November 30, 2004 @Planetmanπαρε το ενιαιο καλωδιο(οχι αυτο με τα πολα Pins)που ερχετε απο τις θυρες usb του κουτιου..(ειναι ενα καλωδιο και για τις 2 θυρες..) και βρες την υποδοχη\χες για τις usb2 θυρες της μητρικης σου..συνεδεσε το εκει..μετα βαλε και το service pack1 των winxp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Posted November 30, 2004 Author #14 Share Posted November 30, 2004 zpower, τώρα τα έχω συνδέσει με το λαμάκι που είχε μέσα η Abit, ξέρεις, αυτό που τρώει μία θέση PCI. Οπότε δεν νομίζω να το βγάλω για να το συνδέσω μπροστά. Αν και θυμάμαι ότι το κουτί είχε ένα ένα τα πινάκια όπως είπες αλλά στα USB, όχι ένα πράγμα όπως το λαμάκι της Abit, γι'αυτό δεν κατάφερα να τα συνδέσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Posted November 30, 2004 #15 Share Posted November 30, 2004 δοκίμασε να βγάλεις / να μην συνδέσεις στη μητρική το 9ο pin από το καλώδιο - αυτό που είναι μόνο του (αν υπάρχει)έτσι δουλεύει σε MSI τουλάχιστον (όπου και το manual της δεν δείχνει σύνδεση για 9o pin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.