Jump to content



Ομαδικη αγορα PQI 1GB DDR PC3200 Turbo 2-2-2 Dual Channel


Vagouridis

Recommended Posts

Υπαρχει κονε για να γινει ομαδικη παραγγελια στις ανωθεν μνημες ..Η τιμη τους ειναι κοντα στα 240 το κομματι για μικρη ποσοτητα και κανα 10αρι κατω εαν ξεπερασουμε τα 20 κιτακια.Τα μεταφορικα ειναι ελαχιστα κανα 20 για ολες.Οποιος ψηνεται για ενα τετοιο κιτακι ας ποσταρει εδω , οπως επισης και τα λεφτα θα μπουν προκαταβολικα σε λογαριασμο και μετα θα αποστελονται οι μνημες καθαρα για θεμα ασφαλειας δικο μου.Οποιοσδηποτε εχει ανασφαλειες για τον τροπο συναλλαγης , δυστηχως ειναι ο μοναδικος τροπος που εξασφαλιζει και εμενα και τον ανθρωπο που θα τις φερει και θα αποφυγουμε τυχον "ακυρες" παραγγελιες.....Αυτα τα ολιγα....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από greekfragma

ενα πραμα θα πω μονο...........:mad:

ΖΗΛΙΑΡΙΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Ναι, είμαι ζηλιάρης...

Αντι για πεις οτι δεν το σκεύτικες εσύ μας λες και ζηλιάριδες...

Αν είχες ανοίξει εσύ ένα τέτοιο θρετ πρην παραγκήλεις τώρα θα τις είχα... :daisy:

Μοναχοφάη :rofl: :rofl: :rofl:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

tasfot είσαι εκτός θέματος, postάρες μία φορά το link από το e-shop πιστεύω φτάνει. Σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Το forum δεν είναι μέσο προώθησης online καταστημάτων ή των προιόντων τους. Η ανακοίνωση του πιστεύω είναι αρκετή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.