wolves Απρίλιος 12, 2016 #1061 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2016 πριν 10 λεπτά, το μέλος fatalara έγραψε: Ποτε δεν καταλαβα γτ αυτα τα πενταλ ειναι ορθια... δεν επρεπε να ειναι λιγο προς τα πισω ετσι ωστε οταν τα βαζεις στο rig να ερχονται σωστα? Ρυθμιζονται απο καπου που δεν βλεπω? Χωρις να εχω ιδεα, βλεποντας μονο το βιντεο του Barry, που τα κανει φυλλο και φτερο, ειδα οτι τα ρυθμιζεις στο στησιμο οπως θες, χωρις σχεδον κανενα περιορισμο. (τουλαχιστον σε αυτα τα pedals που κανει review, λογικα και τα αλλα σε αυτο το ευρος τιμης καπως ετσι θα ειναι) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
illuminati23 Απρίλιος 12, 2016 #1062 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2016 Μιας και κυκλοφόρησε το dirt rally στις κονσόλες ένιωσα την ανάγκη να οδηγαω με χειρόφρενο γιατί είναι πολύ τρέλα.οπότε αφού δεν είχα χειρόφρενο καθησα κ έφτιαξαν μόνος μου ένα!αφού ούτε οι πόροι υπάρχουν ούτε κ πολλές επιλογές έχουμε εμείς οι κονσολαδες!με πολύ προσπάθεια έφτιαξα αυτό που βλέπετε στις φώτο.λειτουργεί ως εξής τραβώντας τον λεβιέ τραβας μία ντιζα η οποία όπως φαίνεται κ στην φωτο πιέζει το R3 από τη βάση τις τιμονιερα που το έχω ρυθμίσει μέσα από το παιχνίδι να λειτουργεί σαν χειρόφρενο! Κ λειτουργεί άψογα!οπότε μπορώ να πω πιαααα fanatec...χαχαχαχα 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση wargasm Απρίλιος 13, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #1063 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 Η πραματια εφτασε χθες! Μου εφαγε μιση μερα κυριολεκτικα να το στησω και να το φτιαξω στα μετρα μου. Ειναι ιδανικο το μεγεθος, δηλαδη ειναι μικρο αλλα δεν υστερει σε τιποτα, καθως εναι ολο μεταλο με αποτελεσμα να ειναι στιβαρο. κουναει λιγο στις πλαγιες κινησεις μαζι με τη τηλεοραση, αλλα δεν το καταλαβαινεις, καθως με τη 43" δεν εχεις καποιο συαθερο σημειο του δωματιου στο οπτικο σου πεδιο, αρα ειναι σαν να μην κουναει καθολου. Το μονο αρνητικο ειναι οτι το καθισμα δεν ρυθμιζεται η πλατη πιο πισω (μονο η πλατη). (καθισμα smart) Νιωθω τελεια!!! Το ιδιο και ο αδερφος μου στις φωτογραφιες παρακατω... χαχα! @liakjim η τηλεοραση ειναι η LG 43LF5400 και ειναι αψογη, οποτε θες ερχεσαι! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Απρίλιος 13, 2016 #1064 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 Μεγειά George!! Την tv την έχεις βάλει στο τέλειο ύψος, θα το ευχαριστηθείς πολύ το rig! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Απρίλιος 13, 2016 #1065 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 @wargasm ξέχασα να σου το πω, τα καθίσματα στα σμαρτ δεν είναι βιδωμένα εντελώς οριζόντια, έχει μία ελαφριά κλίση το πάτωμά τους προς τα πίσω. Γι'αυτό σου φαίνεται πως η πλάτη δεν πάει αρκετά πίσω. Εγώ το έφτιαξα αυτό βάζοντας χοντρές λαστιχένιες ροδέλες ανάμεσα στη βάση του rig και τις ράγες, δύο ή τρεις μπροστά και μία πίσω (για να φάει την κλίση και να πατήσει καλύτερα). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Απρίλιος 13, 2016 #1066 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 Την εβαλα χαμηλα για να εχω τα οργανα (κοντερ κτλ) πισω απο το τιμονι οσο γινετε,για να πλησιασω τη πραγματικοτητα. Εβαλα και εγω αποστατες μπροστα για να παρει κλιση, αλλα θελει περισοτερους :/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Απρίλιος 13, 2016 #1067 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 Μπράβο Γιώργο καλοτάξιδο το νέο σου cockpit[emoji106] [emoji106] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngeloVZR Απρίλιος 13, 2016 #1068 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 Πολυ καλο το cockpit Γιωργο. Καλοταξιδο. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 13, 2016 #1069 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 Τέλειο, Γιώργο, εννοείται θα σου έρθω!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Απρίλιος 13, 2016 #1070 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 τρομερο. απο τωρα το φανταζομαι με αλλες 2 τηλεορασεις στο πλαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 14, 2016 #1071 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Από αγγελία: Mige MMos Direct Drive Wheel - 1100€ - France 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Απρίλιος 14, 2016 #1072 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 1 minute ago, Aris Teidis said: Από αγγελία: Mige MMos Direct Drive Wheel - 1100€ - France Γνωστό forum member και πολύ προσεγμένο build! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Απρίλιος 14, 2016 #1073 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Αργά, η παραγγελία έγινε...με μεταφορικά κάπου στα 1300€ όλα μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 14, 2016 Author #1074 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Με εναν υπολογισμο που εκανα παντως μου βγαινουν πολλα τα λεφτα για κατι τετοιο. Για να εχεις ενα ολοκληρωμενο συστημα ειναι καπου στα 1600 ευρω. Δεν ξερω... για το χρονο που αφιερωνω κιολλας σε αυτο πιστευω μια fanatec v2 στα μισα λεφτα ειναι ποιο σωστη επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Απρίλιος 14, 2016 #1075 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 H fanatec με τιμνόνι βγαίνει στα 1200€ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliakas Απρίλιος 14, 2016 #1076 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 εγώ τόσα λεφτά μπορώ να δικαιολογήσω μόνο αν κάποιος τρέχει στο iracing για rf2 και ac δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο να χώσεις το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Απρίλιος 14, 2016 #1077 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 2 hours ago, fatalara said: Με εναν υπολογισμο που εκανα παντως μου βγαινουν πολλα τα λεφτα για κατι τετοιο. Για να εχεις ενα ολοκληρωμενο συστημα ειναι καπου στα 1600 ευρω. Δεν ξερω... για το χρονο που αφιερωνω κιολλας σε αυτο πιστευω μια fanatec v2 στα μισα λεφτα ειναι ποιο σωστη επιλογη. οπως ειπε και ο mad_dog η fanatec ειναι σιγουρα πανω απο 1000-1200....για εμας που δεν ασχολουμαστε τοσο πολυ , ισως ειναι καλυτερη μια T500RS αν βρεθει....η μια T300 αλλα με αλλο σετ πεταλιερας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Απρίλιος 14, 2016 #1078 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 (edited) πριν 8 λεπτά, το μέλος aliakas έγραψε: εγώ τόσα λεφτά μπορώ να δικαιολογήσω μόνο αν κάποιος τρέχει στο iracing για rf2 και ac δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο να χώσεις το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη Μερικοί τρέχουν πρωταθλήματα στο rF2 και μερικοί άλλοι στο iracing. Eίναι ακριβώς το ίδιο. Επίσης το feeling FFB που έχεις στο rF2 επιβάλει ένα τέτοιο τιμόνι !!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 14, 2016 από mad_dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 14, 2016 Author #1079 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Εχω ηδη fanatec παιδια μονο τη βαση λεω να αλλαξω οποτε 800 θα δωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 14, 2016 #1080 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Μωρέ ας είχα τα λεφτά και θα είχα DD ακόμα κ για το raceroom. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts