Jump to content



HELP!! Προβλημα στο Internet...


BasiliCeLew

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους, χρειάζομαι βοήθεια σε ενα πρόβλημα που έχω στη σύνδεση του υπολογιστή.

Το πρόβλημα είναι το εξής:

Ενω ο υπολογιστής είναι κανονικά συνδεδεμένος στο ίντερνετ το μονο που έχει πρόσβαση και μπορεί να μπει στο ίντερνετ είναι το windows update. Σε όλες τις αλλες εφαρμογές μου αναφέρει πρόβλημα δικτυου. Δοκιμασα τα παντα και τίποτα δεν γινεται.

Πρόσβαση σε router δεν υπαρχει, καθώς παίρνω σύνδεση με καλώδιο ethernet απο ενα δίκτυο υπολογιστών. Οι υπόλοιποι υπολογιστές μπαίνουν κανονικά. Δοκιμασία τα βαλω στ υπολογιστη και mobile internet αλλά έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα.

Έχω δοκιμάσει τα παντα.. Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει του είμαι υποχρεος .

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

πληροφοριακά, παίζω με το ccleaner εδω και 2-3 χρόνια, σε αρκετούς υπολογιστές, και ποτέ, μα ποτέ, δεν έκανε ζημιά σε κανέναν... κάτι άλλο σου φταίει και σου χαλάει την registry, αν είναι όντως αυτή η αιτία που δεν μπαίνεις Internet... προσωπικά, πιστεύω οτι έχεις κάποιο malware/adware etc που στα κάνει αυτά.

my 2 cents:smoke:

Link to comment
Share on other sites

αδερφέ, αυτό αφορά τις ρυθμίσεις του internet explorer, και δεν παίζει να στις σβήσει το ccleaner, οπως δεν τις σβήνει και σε εμένα, οπότε, κάτι άλλο έχεις, κατέβασε καποιο antimalware και σκάναρε το Pc σου. Πληροφοριακα, αν είχες κάτι και στο έσβησε το antivirus, η το antimalware, και έκανες restore, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το ξαναέβαλες μαζι με το restore.

Επίσης, τι λειτουργικό εχεις;

Link to comment
Share on other sites

Windows 7 Ultimate. Κάνω συχνά πυκνά έλεγχο με το Malwarebytes Anti-Malware, antivarius δεν υπάρχει κάποιο τρελό ( Microsoft Essential ).

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έβαλα κάποια προγράμματα για να βοηθήσω έναν φίλο. Μέσα είχαν τις παναγιάς τα μάτια και είδα και έπαθα να τα βγάλω όλα. Εε όταν τελείωσα το καθάρισμα καπουτ το internet. Προσπάθησα 2 μέρες να το φτιάξω και τελικά έκανα restore.

Πήγα σε πολύ παλιότερο restore όπου δούλευαν στην τρίχα επί 2 μήνες όλα τέλεια. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.