Jump to content

Multirama Webstore επιτέλους!!!

2F@st2Cool

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:27]

α, πολύ ωραία

τώρα ησύχασα γιατί απ' όσο ξέρω ''Μόνο αυτοί ξέρουν από υπολογιστές''

:D

Να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα!!! :wassat: γιατί στο Multirama της γειτονιάς μας... (όπως λέμε στον γαλατά της γειτονίας μας) σκάμε πολύ πλάκα με τα άτομα :jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από R@tNET

Να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα!!! :wassat: γιατί στο Multirama της γειτονιάς μας... (όπως λέμε στον γαλατά της γειτονίας μας) σκάμε πολύ πλάκα με τα άτομα :jump: :jump: :jump:

Όχι βέβαια, μιλάω σοβαρότατα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη εταιρία που να πιστεύει πραγματικά ότι ''Ο υπολογιστής μου είναι η δουλειά τους''.

:p :P :p :P :p :P :p

Αρχική απάντηση από taurus6819 [Σήμερα, στις 20:20]

Τι έγινε βρε R@tNET τώρα ψωνίζεις και από τον γαλατά της γειτονιάς σου ?

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί μέσα σε 2 λεπτά.

Συγνώμη έπεσε παρερμηνεία ;) δεν μίλησα για το μαγαζί αλλά για τα άτομα του μαγαζιού ;) παρεξήγηση

και μάλιστα είμαι από τους καλύτερους πελάτες τους αλλά δεν κάνω το λάθος να ρωτήσω μπαίνω και απλά το ζητάω :shifty:

:jump::jump::jump::jump:

Τώρα όπως φαίνεται το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το παραγγέλνεις απευθείας από το Site τους.

Τέτοια εξυπηρέτηση ούτε ή Δέλτα δεν το έχει με 140 φάρμες στην Ελλάδα......!!!!! :magic:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:44]

Ok, ας βγάλω τους ψύλλους από τα αυτιά μου, και ας κάνω μια παρατήρηση για το "webstore" του Multirama.

Ωραίο το κουτί που μας έφερε για παράδειγμα ο φίλτατος 2F@st2Cool, αλλά καλό θα είναι ο web designer΄, ή ο υπεύθυνος περιεχομένου του δικτυακού τόπου, να είναι λίγο πιό προσεκτικός και να φροντίσει να βάλει και μία περιγραφή στα προϊόντα του...

Πέστα όλα... :worship: γιατί μετά... εγώ γίνομε ο κακός... :jump:

ΠΟΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ

ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ "MULTIRAMA"

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ Η/Υ ΚΑΙ ΜΟΝΟ:devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.