Jump to content



Πρόβλημα σύνδεσης modem με pc


vagos

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Από χθες μου προέκυψε ένα πρόβλημα χωρίς να ξέρω το λόγο. Το pc δεν μπορεί να συνδεθεί στο ίντερνετ μέσω του LAN, ενώ το modem έχει κανονικά ίντερνετ γιατί συνδέομαι ασύρματα με άλλες συσκευές. Κάτω στο εικονίδιο μου γράφει unidentified network και δεν συνδέεται ποτέ. Πήρα τηλέφωνο στη wind και μου είπαν ότι φταίει το modem και ότι χάλασε γιατί μου βγάζει στην autoconfiguration ipv4 address 169. Βέβαια εγώ δοκίμασα και ένα άλλο modem και συμβαίνει το ίδιο, που και αυτό το modem πριν κανένα μήνα δούλευε κανονικά. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, δοκίμασα και τις δύο θύρες LAN που έχει η μητρική καθώς η μία είναι Intel και η άλλη μια atheros μπας και έχει καεί μια από τις δύο αλλά και πάλι τίποτα. Επίσης δεν μπορώ να μπω καθόλου στο modem μέσω browser από το pc ενώ από το κινητό στο WiFi μπαίνω κανονικά. Μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος από σας το ίδιο πρόβλημα;;

Να πω ότι το σύστημα είναι της υπογραφής με 8.1 64bit.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να κλείσεις υπολογιστή και modem από το ρεύμα για 5-10 λεπτά. Άναψε modem. Μετά τον υπολογστή. Βεβαιώσου ότι οι ρυθμίσεις στην κάρτα δικτύου όσο αφορά την IP είναι σε αυτόματο.

Link to comment
Share on other sites

Αφού το καλώδιο δε φταίει και στο κάνει και με άλλο μόντεμ, μάλλον είναι θέμα υπολογιστή. Για να βεβαιωθείς δοκίμασε έναν άλλον υπολογιστή, πχ. λάπτοπ φίλου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.