Jump to content



Vs


johnnymous

Motherboard?  

23 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

αλλα γενικα πιστευω δεν συμφερει να αγοραζεις απο εξωτερικο μονο 1-2 κομματια.... καλυτερα να κανεις μεγαλυτερη παραγγελια ή να κανεις με φιλους ωστε να μοιραστουν τα μεταφορικα (30-80 ευρω αναλογα το καταστημα)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά διάβασα ένα πρώτο review για την GigaByte σε κάποιο site ( θα παραθέσω link μόλις το βρω ), και όσον αφορά το ο/c λέει πως η μητρική αυτή δεν τα πάει καλά σε σχέση με παλιές GigaByte και με την ʼσους...

Link to comment
Share on other sites

Η ΜΣΙ ( παρόλο που και εμενα ήτνα η πρώτη μου επιλογή, αλλα εν τέλη παρήγγειλα την ʼσους ), απότι φαίνεται από πλευράς εξοπλισμού είναι η πιο "αντικειμενη" από τις 3 εδώ, και είναι και η μονη που έχει τις 2 PCI-E θύρες πολύ κοντά και σε περίπτωση SLI υπάρχει περίπτωση η secondary κάρτα ( αυτή που κάθεται προς την CPU ) να μην ψύχεται και πολύ καλά.

Επίσης σε συγκριτικό ήταν πιο αργή από την ʼσους, αν και είμαι σίγουρος πως θα είναι korfea μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.