Kosvog20 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2014 Καλησπέρα παιδιά εχω και εγω μια απορία !!Intel 4790Gaming 5 z97 gbyte2x4 2400Psu v750s coolermaster Gtx 760 2gb Msi gaming αυτο που θελω μαθω ειναι να βαλω δεύτερη gtx 760 η να την δώσω και να βαλω μια 970 ; Παιζω κυρίως call of duty bf online 24 μόνιτορ 1080 παντα ολα φουλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Αν είναι να την δώσεις δώσε την άμεσα. Αν είναι να πάρεις δεύτερη περίμενε πρώτα να βγει η 960. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosvog20 Οκτώβριος 7, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Εχω βρει used με εγγύηση κανονικά ολόιδια στα 150 ευρω γλύτωνω κάποια λεφτα απλα δεν ξερω κατα ποσο θα κανω δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniared Οκτώβριος 7, 2014 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Να κρατήσεις την 760, μια χαρά κάρτα είναι. Απο εκεί και πέρα είναι υπερβολές. Σε SLI πάντως θα περνάει για πλάκα την 970. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devastator Οκτώβριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Το αν καλύπτεσαι με sli μόνο εσύ μπορείς να το κρίνειςGeForce GTX 760 SLI review - Introductionπάντως έχε υπόψιν οτί το sli ποτέ δεν είναι το ίδιο σε απόδοση σε σχέση με 1 κάρτα (drivers, micro stutter, κτλ)κατα τα άλλα ότι είπε ο yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosvog20 Οκτώβριος 7, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Εγω αυτά θελω να τα παιζω τέρμα τίποτα παραπάνω δεν θελω αλλα να μην κολλάει καθόλου οταν εχει πολλα Εφέ η πίστα τι εννοείς δεν ειναι ίδιο πιο χάλια δηλαδη ; Τι ειναι το stutter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devastator Οκτώβριος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2014 Τι ειναι το stutter?[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_R1lcsuJ5Kw]What is Micro Stutter as "Fast As Possible" (SLI, Crossfire, Rubber Banding, Screen Tearing, GSync) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Οκτώβριος 8, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Να κρατήσεις την 760, μια χαρά κάρτα είναι. Απο εκεί και πέρα είναι υπερβολές. Σε SLI πάντως θα περνάει για πλάκα την 970. Δεν την περνάνε καθόλου για πλάκα οι 2 Χ 760 την 970 Βεβαίως και να πάρει μια 970G1 Όλα αυτά βέβαια εφ`όσον αντέχει η τσέπη του τα +80-100 ευρό που θα του κοστίσει παραπάνω η 970 ,αλλά και το τροφοδοτικό του αν σηκώνει 2 Χ760. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Οκτώβριος 8, 2014 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 εαν την θελεισ για παιχνιδια ριξε και μια ματια εδω.. μηπωσ πιθανον σε βοηθησει.. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=CIUWaXO9DJc]Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming - BENCHMARKS / OFFICIAL GAME TESTS REVIEW - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 8, 2014 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2014 Αν σε παίρνει για 970 όρμα, αλλιώς περίμενε να δεις την 960.Προσωπικά sli θα πρότεινα μόνο αν είχες μια κορυφαία κάρτα και δεν σου έφτανε. Η 970 είναι καλύτερη σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς (περισσότερη ram, χαμηλή κατανάλωση, dsr, mfaa για να αναφέρω μερικά) και με ίδιες επιδόσεις με την καλύτερη δυνατή επίδοση του Sli 760 και αυτό με τους τωρινούς αρχικούς drivers. Αν τώρα βάλεις ότι οι ram των καρτών δεν αθριζονται, το microstuter και το ότι δεν αποδίδει το ίδιο καλά σε όλα τα παιχνίδια όπως και ότι ορισμένες φορές δημιουργουνται προβλήματα που χρειάζονται είτε driver update ή patch στο παιχνίδι, κάνει την μονη κάρτα ακόμα πιο ελκυστική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Οκτώβριος 14, 2014 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 η nvidia εχει βελτιωσει to sli σημαντικα ειδικα απο την σειρα 6χχ.εχω σε sli 660ti και πιστεψε με , ειμαι πολυ ικανοποιημενος, ειδικα σε games.δεν σκοπευω να κανω αναβαθμιση για αρκετο καιρο ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 14, 2014 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Την πιο δυνατη μονοπυρηνη θα πας να παρεις με τα χρηματα που διαθετεις. Ασε τα sli.. microstuttering αβερτα και vsync on πρεπει να βαζεις, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosvog20 Οκτώβριος 14, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Εχω πουλήσει ήδη την 760 και περιμένω 970 πάλι απο την msi gaming σειρά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Οκτώβριος 14, 2014 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Την πιο δυνατη μονοπυρηνη θα πας να παρεις με τα χρηματα που διαθετεις. Ασε τα sli.. microstuttering αβερτα και vsync on πρεπει να βαζεις,microstuttering ειχα σοβαρα προβληματα εποχης 9800gx2. τωρα ειναι η μερα με την νυχτα.οσο το vsync δεν ειναι τιποτα αλλο απο το να κλειδωvει τα frames . δεν εχει να κανει με κατι που θα χασει σε ποιοτητα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 14, 2014 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 microstuttering ειχα σοβαρα προβληματα εποχης 9800gx2. τωρα ειναι η μερα με την νυχτα.οσο το vsync δεν ειναι τιποτα αλλο απο το να κλειδωvει τα frames . δεν εχει να κανει με κατι που θα χασει σε ποιοτητα γραφικων.Και τωρα τα ιδια ειναι, οσο πιο αδυναμους πυρηνες ζευγαρωνεις τοσο πιο εντονο ειναι.. Για δες π.χ. 80fps σε sli και 80fps σε single gpu.. δεν υπαρχει επαφη.Ενας δυνατος πυρηνας 99% load συνεχεια και ροη κρεμα, οτι καλυτερο! Ουτε drivers δεν θες. Τα sli/cf κτλ μονο για νουμερα ειναι σε 3dmark και valley.Με το vsync παιρνεις και αρκετο lag μαζι στην κινηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosvog20 Οκτώβριος 14, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Αυτο το v sync τι ακριβώς κανει; Εγω ανοιχτό Το είχα με την 760 συο cod ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Οκτώβριος 14, 2014 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Και τωρα τα ιδια ειναι, οσο πιο αδυναμους πυρηνες ζευγαρωνεις τοσο πιο εντονο ειναι.. Για δες π.χ. 80fps σε sli και 80fps σε single gpu.. δεν υπαρχει επαφη.Ενας δυνατος πυρηνας 99% load συνεχεια και ροη κρεμα, οτι καλυτερο! Ουτε drivers δεν θες. Τα sli/cf κτλ μονο για νουμερα ειναι σε 3dmark και valley.Με το vsync παιρνεις και αρκετο lag μαζι στην κινηση.με τα συστηματα τις υπογραφης μου παντως δεν εχω δει αυτα που λες. θα συμφωνισω οτι η single card solution ειναι προτιμοτερη (πιο πολυ λογο οικονομικου, δηλ μεγαλυτερο τροφοδοτικο, καλυτερο επεξεργαστη, μιτρικη με 2 pcix x16) μαι μετα τα micro stuttering. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Οκτώβριος 14, 2014 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Κοίτα, γενικότερα το SLI είναι λίγο σαν τις παρτούζες. Αξίζει να πειραματιστείς αλλα για καθημερινή χρήση είναι λίγο προβληματικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 14, 2014 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2014 Κοίτα, γενικότερα το SLI είναι λίγο σαν τις παρτούζες. Αξίζει να πειραματιστείς αλλα για καθημερινή χρήση είναι λίγο προβληματικό. Και παίζει ρόλο κ το "ζευγάρι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.